Home - logo - Feel2Travel
     
 
  Rondreis  |  Autovakantie  |  Zonvakantie  |  Wintersport  |  Stedentrip  |  Verre reis  |  Vakantiehuis
« terug

Veilig betalen via internet
Betalingsmogelijkheden via Ogone Payment Services.

Uw betaling wordt veilig afgehandeld via een beveiligde internetverbinding met betalingsprovider Ogone Payment Services met credit card of internetbankieren. Onderstaande teksten, afkomstig van de Ogone website, verduidelijken de beveiligingsmaatregelen die getroffen worden om uw online betaling veilig te doen verlopen.

De betalingsmogelijkheden voor Nederland zijn:
» Eurocard / Mastercard en ViSA
» iDEAL (Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank)

De betalingsmogelijkheden voor België zijn:
» Eurocard / Mastercard en ViSA
» Homebanking ING, CBC, Dexia en KBC
» Mister Cash-Bancontact

Bij uw online boeking wordt er u automatisch om betaling gevraagd. Uw reisdocumenten zullen u, na volledige betaling op onze website, uiterlijk 8 dagen voor uw vertrek per post worden toegestuurd.


Keurmerken voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Qshops.
Feel2Travel draagt het kwaliteitskeurmerk van Qshops. Deze organisatie is in het leven geroepen om u als consument zekerheid te bieden bij uw aankopen op internet. Alleen internetshops die volgens een gedragscode werken kunnen het keurmerk van QShops toegewezen krijgen. Tevens heeft Feel2Travel zich inhoudelijk gecommitteerd aan de door QShops opgestelde voorwaarden.

Feel2Travel wordt regelmatig door Qshops gecontroleerd. Zo weet u zeker dat u bij Feel2Travel veilig uw reisboekingen kunt doen. Net als alle leden van Qshops draagt Feel2Travel het Qshops-keurmerk op de website. Door hier op de klikken komt u op de eigen Feel2Travel-pagina bij Qshops.org terecht en kunt u lezen waar Qshops voor staat.

Meer informatie:
» Qshops.org


Ogone e-Commerce: De veiligheid.
Ogone e-Commerce is een beveiligd betaalsysteem dat ontworpen is en beheerd wordt door Ogone n.v. De veiligheid van uw betalingen is voor Ogone e-Commerce een voortdurende zorg. Hun team van specialisten houdt zich doorlopend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in dit domein, om u een veilige en betrouwbare dienst te leveren.


Veiligheidscharter van Ogone e-Commerce.
Ogone e-Commerce verbindt zich tot het nemen van de volgende veiligheidsmaatregelen: Onze servers zijn beveiligd met firewalls, de toegang tot onze databanken wordt streng gecontroleerd en gevoelige gegevens worden gecodeerd.

Alle gevoelige informatie die Ogone e-Commerce op het Internet inzamelt, wordt gecodeerd volgens de SSL 128 bits standaard, een versleuteling van bankkwaliteit. U kunt alleen in beveiligde modus toegang krijgen tot de betaalpagina's van Ogone e-Commerce. Het nummer van uw kredietkaart wordt uitsluitend doorgegeven aan de financiële instelling die de transactie uitvoert.

De communicatie met de financiële instellingen gebeurt volgens de door deze instellingen opgelegde en gecertificeerde transmissie- en beveiligingsprotocollen. Alleen de financiële instellingen van de handelaren die verantwoordelijk zijn voor de financiële uitvoering van de transacties kunnen de kaartnummers aan de handelaren doorgeven.


Raadgevingen om veilig te kopen op het Internet.
Om in alle veiligheid op het Internet te kopen, moet u uw verschillende partners kennen (handelaar, betaalservice) en u ervan vergewissen dat uw gegevens afdoend beveiligd zijn.


Wie zijn uw partners?
Wie zorgt voor de betaling? Uw betaling wordt verzorgd door Ogone e-Commerce, voor rekening van de bij onze service aangesloten handelaren. Ogone e-Commerce verzamelt uw financiële gegevens op een veilige manier en geeft ze door aan de bankinstelling die de financiële transactie uitvoert.

Dit zegel garandeert u wie wij zijn en dat wij de SSL-standaarden gebruiken om onze Internetverbindingen te beveiligen. Aarzel net om erop te klikken: de pagina die u ontvangt bevestigt dat Ogone e-Commerce gecertificeerd is.


Wie is de handelaar?
De handelaar voor wie de betaling wordt uitgevoerd, wordt vermeld in de rubriek "Begunstigde" van het betaalformulier.

Bovendien hebben alle handelaren die Ogone e-Commerce gebruiken een rechtstreeks contract voor verkoop op afstand afgesloten met de financiële instelling die de betaling uitvoert. Op uw rekeningoverzicht zult u dus de gegevens van de handelaar vermeld zien.


Bewaar een spoor van uw aankopen op het Internet.
Druk de overzichtspagina met de begunstigde, het te betalen totaal en het referentienummer van de bestelling af of bewaar ze op uw harde schijf. Al deze gegevens zullen u bij latere communicaties van nut zijn.


Hoe weet ik dat mijn informatie beveiligd is?
U kunt aan de hand van verscheidene factoren controleren of u zich wel degelijk in een beveiligde zone bevindt. Alle browsers met SSL-compatibiliteit tonen een symbool wanneer ze in beveiligde modus werken. Zie onder:

Bovendien verandert in een beveiligde zone het begin van de URL van "http" in "https", wat betekent dat het SSL-protocol voor de communicatie met de server wordt gebruikt.. (http = HyperText Transport Protocol; https = HTTP met SSL.)


Wat als het hangslot niet verschijnt?
Het is mogelijk dat het hangslot niet verschijnt omdat het beveiligde formulier in een frame wordt weergegeven, of omdat bepaalde elementen, zoals afbeeldingen niet beveiligd zijn. Dit belet niet dat de informatie correct gecodeerd is, aangezien de hoofdpagina altijd is beveiligd.

Voor het betalingsformulier wordt verstuurt, controleert Ogone e-Commerce of de verbinding met uw browser beveiligd is.


Hoe neemt u contact op met Ogone?
Voor alle vragen in verband met de beveiliging kunt u ogone via e-mail raadplegen op het volgende adres: support@ogone.com

 
 
 
 
 
 
 
Garanties

Feel2Travel is een onafhankelijk reisbureau dat reizen aanbiedt van een aantal reisorganisaties. Wij laten u graag met een fijn gevoel op vakantie gaan en werken alleen samen met de meest betrouwbare reisorganisaties.

ANVR en SGR:
Alle vliegreizen naar Europese zonbestemmingen, die u via Feel2Travel boekt, worden verzorgd door een reisorganisatie die lid is van de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en uitgevoerd op basis van ANVR reis- en boekingsvoorwaarden.

Calamiteitenfonds:
Alle vliegreizen naar zonbestemmingen binnen Europa vallen onder de ga-rantie van het Calamiteitenfonds. indien de reis als gevolg van een calamiteit niet volledig kan worden uirgevoerd krijgt u een deel van de reissom terug en worden noodzakelijke meerkosten vergoed.

Garantiefonds Reizen:
Voor alle autovakanties in Europa van reisorganisator Gallia geldt het Garantiefonds Reizen. Met deze verzekering bent u beschermd tegen financieel onvermogen van een reisleverancier.

 
Bedrijfsgegevens

Feel2Travel
Schaarhuisstraat 6
5231 PV 's-Hertogenbosch
redactie@feel2travel.nl

KvK ‘s-Hertogenbosch 17185705
Bizner Bank 3784.63.152
BTW NL 1226.57.706.B01

 
 
« terug

 
Reizen thema's       Vakantielanden        

 
 
 
 
» Autorondreizen
» Autovakantie
» Busreizen
» Culinaire vakantie
» Hotelarrangement / Weekend weg
» Nieuwjaar- / Kerstarrangement
» Rondreizen
» Rondreis + zonvakantie (mix)
» Stedentrips
» Treinvakanties

  » Vakantiehuizen
» Verre reizen
» Wellnessvakantie
» Wintervakantie
» Zonvakantie
  » België
» Cyprus
» Denemarken
» Duitsland
» Egypte
» Engeland
» Finland
» Frankrijk
» Griekenland
» Ierland

  » IJsland
» Italië
» Kanaaleilanden
» Kroatië
» Luxemburg
» Malta
» Marokko
» Nederland
» Noorwegen
  » Oostenrijk
» Portugal
» Schotland
» Spanje
» Tsjechië
» Turkijë
» Wales
» Zweden
» Zwitserland
 
© Feel2Travel