online reisbureau - internetreisburo - weekendje weg - autovakanties - autorondreizen - culinaire hotels - hotelarrangementen - wellness - gastronomie
online reisburo - internetreisbureau - hotel - weekendje weg - autovakantie - autorondreizen - culinaire hotels - hotelarrangementen - wellness - gastronomie autovakantie - weekendje weg - autoreis - autorondreis  - culinaire hotels - hotelarrangement - wellness - gastronomie
       
 
Feel2Travel.nl - autovakantie, rondreis en weekendje weg 
 
 
 
 
 
 
   

Duitsland - Saarland.

Vakantie Duitsland - hotel en autovakantie in het Saarland:
De naam van deze kleinste deelstaat van Duitsland komt van de rivier de Saar. Dat de Romeinen ook van deze streek hielden, is te merken aan de 50 nederzettingen uit dit tijdperk die reeds opgegraven zijn.

Dit cultureel en zakencentrum is ook voor een autovakantie in Duitsland zeer aantrekkelijk. Een wandeling, mountainbiketocht of gewoon wijn proeven, voor ieder wat wils tijdens een autovakantie, weekendje weg of midweek in het Saarland in Duitsland, een mooie streek die sinds lange tijd afstand neemt van zijn industrieel verleden.
 
 

Weekend en midweek hotelarrangementen in het Saarland

 
Parkhotel Weiskirchen**** (Weiskirchen - Saarland/Duitsland)
 
Categorie: prestige
Vakantie Duitsland - autovakantie, weekendje weg of midweek in het Saarland:
Wellness en beauty: Dit luxe spa- en wellnesshotel beschikt over een schitterend Vitalis wellnesscentrum met binnenzwembad met kinderbad, sauna, warmwatermassagebad en biedt aantrekkelijke wellnessarrangementen voor een weldadig wellness weekendje weg of wellness midweek vakantie. Tegen betaling kunt u gebruik maken van het solarium en de fitness. Er is een beautysalon ‘Bel Etage’ met mogelijkheid tot massages en allerlei wellness en gezondheidsbehandelingen. Activiteiten: Fiets- en mountainbikeverhuur, een tafeltennis, een beachvolleyterrein en een kinderspeelplaats. In de omgeving vindt u tennis op 500 m, minigolf op 100 m. Aan het hotel is er een ruime gratis parking, garage. Het restaurant ‘Vier Jahreszeiten’, een gezellige Amerikaanse bar met terras waar men ’s zomers kan eten...
 
 
»» meer hotels in het Saarland... 

Hotels in het Saarland gebied - Zoek en boek een hotel in het Saarland in Duitsland voor een hotel arrangement, weekendje weg of midweek in het Saarland. Vind beschikbare en direct online boekbare hotels in het Saarland!

lage prijzen - ruime keuze - online boeken - geen boekingskosten

 
 

 
 
WeekendSite.nl - weekend weg in Duitsland  

Weekend weg - weekend aanbiedingen in Duitsland.
Op zoek naar een weekend weg in Duitsland? Op de website WeekendSite.nl vindt u eenvoudig boekbare weekendjes weg in Duitsland overzichtelijk bij elkaar. Een weekend weg in Duitsland is zeer geschikt om te wandelen en fietsen. Veelbezochte streken voor een weekend weg in Duitsland zijn de Eifel, Saarland, de Moezel, het Sauerland en de omgeving van de Rijn. Kies uit de volgende weekend weg thema's: culinair weekend, wellness weekend, natuur weekend, golf weekend en weekend weg aan zee. Bekijk alle weekend aanbiedingen in Duitsland...

» Hotelweekend Duitsland - weekend weg hotels in Duitsland

Weekend weg in Duitsland - weekendjeweg - weekendje weg Duitsland
Weekend weg - weekendjeweg - weekendje weg
 
 
 
 
 
 
 
 
Feel2Travel.nl - vakantie Duitsland - hotel Duitsland - voor een sfeervol hotel weekendarrangement, relaxte autovakantie, hotelarrangement en weekendje weg met gastronomie en wellness in het Saarland in Duitsland.
 
 
 
 
 
 

INSPIRATIE - RUIMTE - STILTE - GENIETEN

 
 
» Eifel
» Moezel
» Saarland
» Rijngebied
» Sauerland
» Zuid-Duitsland
 
ARRANGEMENTEN DUITSLAND
» Wellness en beauty
» Charme en gastronomie
» Stedentrips Duitsland
 
disclaimer | sitemap | links
 
© 2006 - 2013 Feel2Travel
 

 
 
hotelaanbiedingen en hotelarrangementen
www.charmanthotel.com
 
Hotelarrangementen
Duitsland

Kies voor uw autovakantie in Duitsland uit onze selectie sfeervolle hotels. Boek een weekendje weg, lang weekend arrangement of midweek in Duitsland.

Wellnesshotels in Duitsland
U kunt heerlijk genieten van sauna en welness in een wellness hotel in Duitsland. De hotels in Duitsland bieden wellnessarrangementen voor zowel mannen als vrouwen om te genieten en te ontspannen.

Culinaire hotels in Duitsland
Tijdens een gezellig culinair weekendje weg verfijnd dineren in een culinair hotel in Duitsland. De meeste hotels in Duitsland zijn speciaal geselecteerd vanwege de uitstekende keuken.