online reisbureau - internetreisburo - weekendje weg - autovakanties - autorondreizen - culinaire hotels - hotelarrangementen - wellness - gastronomie
online reisburo - internetreisbureau - hotel - weekendje weg - autovakantie - autorondreizen - culinaire hotels - hotelarrangementen - wellness - gastronomie autovakantie - weekendje weg - autoreis - autorondreis  - culinaire hotels - hotelarrangement - wellness - gastronomie
       
 
Feel2Travel.nl - autovakantie, rondreis en weekendje weg 
 
 
 
 
 
 
   

Zuid-Duitsland - Romantische Strasse / Zwarte Woud.

Vakantie Zuid-Duitsland - autovakantie in de Romantische Strasse
Van de Main tot aan de voet van de Alpen is de Romantische Strasse (350 km lang) in Duitsland een van de oudste en meest bekende toeristische routes voor een autovakantie, autorondreis, weekendje weg of midweek in Duitsland. Op vakantie in Zuid-Duitsland kunt u zowel wandelen als fietsen. De prachtige omgeving van deze prachtige route in de Romantische Strasse in Duitsland brengt u op uw autovakantie in Duitsland langs idylische middeleeuwse stadjes, akkers, bossen en wijngaarden. In het zuiden van Duitsland is het rustig, gastvrij en u geniet tijdens uw vakantie in Duitsland van culinaire lekkernijen.

Vakantie Zuid-Duitsland - hotel en autovakantie in het Zwarte Woud
Wat is er zo bijzonder aan een autovakantie in het Zwarte Woud in Duitsland? Mooie houten boerderijen, koekoeksklokken en uitgestrekte sparrenbossen maken dat het Zwarte Woud in Zuid-Duitsland nog steeds een zeer aantrekkelijke autovakantie bestemming is voor de wandelaar, genieter en folkloristische reiziger. Aan buitenactiviteiten tijdens uw autovakantie in het Zwarte Woud in Duitsland geen gebrek: Nordic Walking, klimmen, zeilen en skiën zijn een van de meest beoefende sporten. In het najaar kunt u tijdens uw autovakantie in het Zwarte Woud in Duitsland gezellig aanschuiven bij de vele wijnfeesten. Proef van de heerlijke wijnen.
 

Weekend weg Zuid-Duitsland (Romantische Strasse / Zwarte Woud)

Gasthof Krone*** (Niederstetten - Romantische Strasse/Duitsland)
 
Categorie: prestige
Vakantie Duitsland - autorondreis of autovakantie in Zuid-Duitsland - Romantische Strasse:
Autovakantie, lang weekend, weekendje weg en midweek hotelarrangement in de Romantische Strasse in Zuid-Duitsland. Dit traditierijk hotel ligt in het centrum van Niederstetten. Dit aangename, volledig gerenoveerde hotel beschikt over 2 restaurants, "Kronenstube" met nationale en internationale specialiteiten en "Gute Stube", gezellige wijnstube, terras, wellnesscenter met sauna, stoombad, belevingsdouche, massage en solarium. In de omgeving van het hotel kunt u paardrijden, deltavliegen, wandelen, fietsen, tennissen en gaan zwemmen in het thermaal zwembad met 5 zwembaden in Bad Mergentheim...
 
Flair Park-Hotel**** (Ilshofen - Romantische Strasse/Duitsland)
 
Categorie: prestige
Vakantie Duitsland - lang weekend, weekendje weg of midweek of autovakantie in Zuid-Duitsland - Romantische Strasse: rustig gelegen buiten het centrum van het dorp. Dit stijlvolle en aangename hotel met wellness faciliteiten biedt zijn gasten 2 restaurants, een bistro-lounge-bar, een ruim terras en een kegelbaan. Het hotel heeft een wellness ruimte met mooi, luchtig binnenzwembad, een sauna en een solarium. Verder zijn er 2 tennisterreinen, lift, publieke internetcomputer in de lobby, ondergrondse garage en een ruime parkeerplaats. Het is mogelijk om fietsen te huren en de mooie omgeving van de Romantische Strasse in Zuid-Duitsland op de fiets te ontdekken: fietsverhuur...
 
 
»» meer hotels in het Zwarte Woud (Schwarzwald)... 

Hotels in het Zwarte Woud - Zoek en boek een hotel in het Zwarte Woud in Duitsland voor een hotel arrangement, weekendje weg of midweek in het Zwarte Woud. Vind beschikbare en direct online boekbare hotels in het Zwarte Woud!

lage prijzen - ruime keuze - online boeken - geen boekingskosten

 
 
»» meer hotels in de Romantische Strasse... 

Hotels in de Romantische Strasse - Zoek en boek een hotel in de Romantische Strasse in Duitsland voor een hotel arrangement, weekendje weg of midweek in de Romantische Strasse. Vind beschikbare en direct online boekbare hotels in de Romantische Strasse!

lage prijzen - ruime keuze - online boeken - geen boekingskosten

 
 

 
 
WeekendSite.nl - weekend weg in Duitsland  

Weekend weg - weekend aanbiedingen in Duitsland.
Op zoek naar een weekend weg in Duitsland? Op de website WeekendSite.nl vindt u eenvoudig boekbare weekendjes weg in Duitsland overzichtelijk bij elkaar. Een weekend weg in Duitsland is zeer geschikt om te wandelen en fietsen. Veelbezochte streken voor een weekend weg in Duitsland zijn de Eifel, Saarland, de Moezel, het Sauerland en de omgeving van de Rijn. Kies uit de volgende weekend weg thema's: culinair weekend, wellness weekend, natuur weekend, golf weekend en weekend weg aan zee. Bekijk alle weekend aanbiedingen in Duitsland...

» Hotelweekend Duitsland - weekend weg hotels in Duitsland

Weekend weg in Duitsland - weekendjeweg - weekendje weg Duitsland
Weekend weg - weekendjeweg - weekendje weg
 
 
 
 
 
 
Feel2Travel.nl - vakantie Duitsland - hotel Duitsland - voor een sfeervol hotel weekendarrangement, relaxte autovakantie, hotelarrangement en weekendje weg met gastronomie en wellness in de Romantische Strasse en het Zwarte Woud in Zuid-Duitsland.
 
 
 
 

INSPIRATIE - RUIMTE - STILTE - GENIETEN

 
 
» Eifel
» Moezel
» Saarland
» Rijngebied
» Sauerland
» Zuid-Duitsland
 
ARRANGEMENTEN DUITSLAND
» Wellness en beauty
» Charme en gastronomie
» Stedentrips Duitsland
 
disclaimer | sitemap | links
 
© 2006 - 2013 Feel2Travel
 

 
 
hotelaanbiedingen en hotelarrangementen
www.charmanthotel.com
 
Hotelarrangementen
Duitsland

Kies voor uw autovakantie in Duitsland uit onze selectie sfeervolle hotels. Boek een weekendje weg, lang weekend arrangement of midweek in Duitsland.

Wellnesshotels in Duitsland
U kunt heerlijk genieten van sauna en welness in een wellness hotel in Duitsland. De hotels in Duitsland bieden wellnessarrangementen voor zowel mannen als vrouwen om te genieten en te ontspannen.

Culinaire hotels in Duitsland
Tijdens een gezellig culinair weekendje weg verfijnd dineren in een culinair hotel in Duitsland. De meeste hotels in Duitsland zijn speciaal geselecteerd vanwege de uitstekende keuken.