online reisbureau - internetreisburo - weekendje weg - autovakanties - autorondreizen - culinaire hotels - hotelarrangementen - wellness - gastronomie
online reisburo - internetreisbureau - hotel - weekendje weg - autovakantie - autorondreizen - culinaire hotels - hotelarrangementen - wellness - gastronomie autovakantie - weekendje weg - autoreis - autorondreis  - culinaire hotels - hotelarrangement - wellness - gastronomie
       
 
Feel2Travel.nl - autovakantie, rondreis en weekendje weg 
 
 
 
 
 
 
   

Noord-Frankrijk - Ile de France.

Vakantie Frankrijk - autovakantie in Ile de France:
Op uw autorondreis of autovakantie in Frankrijk komt u in de omgeving van Parijs in de Ile de France, wat herinnert aan de tijd dat het het kroondomein van de prins was. Het bestond vroeger voornamelijk uit koninklijke jachtwouden. Rond de Middeleeuwen werden in deze landelijke streek monumentale paleizen en kastelen neergezet.

Tijdens uw autorondreis of autovakantie in Frankrijk kunt u hier ook Disneyland Parijs bezoeken. In dit gebied ligt Rolleboise, een klein dorpje aan de oevers van de Seine, op 12 km van Giverny.

 
 
 
 

INSPIRATIE - RUIMTE - STILTE - GENIETEN

 
 
» Noord-Frankrijk
» Champagne / Ardennen
» Nord-Pas de Calais
» Normandië
» Ile de France

» West-Frankrijk
» Bretagne
» Loire
» Poitou/Charente

» Oost-Frankrijk
» Elzas / Vogezen
» Bourgogne

» Zuid-Frankrijk
» Ardèche
» Languedoc
» Provence
» Côte d'Azur
 
» Zonvakantie Frankrijk
» Wintersport Frankrijk
» Wellnessvakantie Frankrijk
» Stedentrips Frankrijk
» Rondreizen Frankrijk
 
disclaimer | sitemap | links
 
© 2006 - 2013 Feel2Travel
 

 
 
Autorondreizen Frankrijk
 
Meer info Ile de France

In Ile de France en omgeving zijn er tijdens uw autovakantie Frankrijk talrijke interessante bezienswaardigheden zoals het Château de la Roche Guyon, de tuinen en het huis van Monet in Giverny, het Château de Bizy met zijn indrukwekkende paardenstallen en uitgestrekt park, de 13de eeuwse kathedraal van Evreux en het Afrikaans reservaat van Thoiry.

Verder vindt u op uw autorondreis of autovakantie in Frankrijk in Ile de France talrijke kastelen zoals het schitterende domein Clairefontaine. Uitgebreide wandel- of fietstochten langs het kanaal van Ourcq zijn mogelijk. Golfen kan men op een aantal golfterreinen in Ile de France.