online reisbureau - internetreisburo - weekendje weg - autovakanties - autorondreizen - culinaire hotels - hotelarrangementen - wellness - gastronomie
online reisburo - internetreisbureau - hotel - weekendje weg - autovakantie - autorondreizen - culinaire hotels - hotelarrangementen - wellness - gastronomie autovakantie - weekendje weg - autoreis - autorondreis  - culinaire hotels - hotelarrangement - wellness - gastronomie
       
 
Feel2Travel.nl - autovakantie, rondreis en weekendje weg 
 
 
 
 
 
 
   

Oost-Frankrijk.

Frankrijk - autovakantie - zomervakantie - hotelarrangement - Bourgogne - Vogezen - ElzasAutovakantie, rondreis en weekend weg in Oost-Frankrijk.
Geniet van de typisch Franse cultuur en natuur tijdens een autovakantie, weekendje weg of midweek hotelarrangement in Oost-Frankrijk. Voor korte en de langere autovakanties en autorondreizen zijn er vele mooie regio’s die u niet mag missen; Elzas, Vogezen en de Bourgogne. U kunt kiezen uit culinaire charmehotels, typische familie-hotelletjes, karakteristieke kasteelhotels, gastronomische landhuizen en authentieke châteaus. Steeds met persoonlijke aandacht en in de sfeer van de streek.

Weekendje weg of midweek hotel in de Elzas.
De Elzas wordt begrensd door de Rijn en het gebied is trots op zijn tradities en dialecten. Het is een zeer pittoreske streek met gezellige dorpjes met vakwerkhuisjes, eindeloze wouden en onovertroffen wijnen, zoals de fruitige wijnen Riesling en Gewürtztraminer. Maar ook het cosmopolitische is aanwezig in Straatsburg met zijn futuristisch gebouwde Palais de l’Europe en het 16de eeuwse La Petite Pierre.

Weekendje weg of midweek hotel in de Vogezen.
Frankrijk - autovakantie - zomervakantie - hotelarrangement - Bourgogne - Vogezen - ElzasDe Vogezen is de bergachtige streek ten westen van de Elzas, tussen de vlakten van Lotharingen en het dal van de Rijn. In de bergen, met de hoogste top op 1424m, kunt u in de zomer bergwandelen en in de winter skiën.

Weekendje weg of midweek hotel in de Bourgogne.
De Bourgogne was ooit een welvarende streek met een wijd verspreide politiek, religie en cultuur. In de Middeleeuwen bracht het romaanse meesterwerken in Vézelay, Fontenay en Cluny voort. Uit de wijngaarden van de Côte d’Or, de Côte de Beaune en Chablis komen een aantal van de meest aansprekende wijnen ter wereld. Liefhebbers van kunst, architectuur en eten moeten beslist naar Dijon gaan. Het is een mooie stad met veel Bourgondische paleizen en een collectie belangrijke schilderijen en beelden in het Musée des Beaux Arts.

 
 

Autovakantie en weekendjeweg hotelarrangement in Oost-Frankrijk.

Hotels Frankrijk - autovakantie en weekendje weg in de Elzas en de Vogezen  

De Elzas wordt begrensd door de Rijn en het gebied is trots op zijn tradities en dialecten. Het is een zeer pittoreske streek met gezellige dorpjes met vakwerkhuisjes, eindeloze wouden en onovertroffen wijnen, zoals de fruitige wijnen Riesling en Gewürtztraminer. Maar ook het cosmopolitische is aanwezig in Straatsburg met zijn futuristisch gebouwde Palais de l’Europe en het 16de eeuwse La Petite Pierre. In Eguisheim is het schilderachtig met zijn huizen met erkers, de overvloed aan geraniums, de galerijen en het vakwerk. Eens buiten het stadje kom je midden in de wijnbergen terecht. Met zijn bochtige straatjes met vakwerkhuizen, vaak met beeldhouwwerk en schilderingen versierde voorgevels, met erkers of balkons en in het seizoen vaak een overdaad aan bloemen, heeft Colmar het cachet van een oude, typisch Elzassische stad behouden. Het historische stadje Obernai vindt u aan de befaamde Elzasser Route du Vin. Het huidige centrum van dit stadje uit de 7de eeuw is een mengeling van de Late Middeleeuwen, met talrijke pittoreske vakwerkhuizen, en de Renaissance.
De Vogezen is de bergachtige streek ten westen van de Elzas, tussen de vlakten van Lotharingen en het dal van de Rijn. In de bergen, met de hoogste top op 1424m, kunt u in de zomer bergwandelen en in de winter langlaufen en skiën. Le Val d’Ajol is een dorpje gelegen in het meest zuidelijke deel van de Vogezen. Ideaal voor een rustig verblijf met tal van wandelmogelijkheden alsook mountainbiketochten. Bij La Bresse is een natuurgebied met prachtige bergen, schitterende meren en uitgestrekte sparrenbossen. ‘s Zomers een echt paradijs voor wandelaars. De echte natuurgenieters vinden in de Vogezen zeker wel een aangenaam plekje langs één van de meren van o.a. Gerardmer, Longemer of Retournemer. ‘s Winters is de omgeving van La Bresse een waar paradijs voor skieërs met tal van pistes.

» Hotelarrangement en autovakantie in de Elzas en de Vogezen

Frankrijk - autovakantie - zomervakantie - hotelarrangement - Bourgogne - Vogezen - Elzas

Frankrijk - autovakantie - zomervakantie - hotelarrangement - Bourgogne - Vogezen - Elzas
 
 
Hotels Frankrijk - autovakantie en weekendje weg in de Bourgogne 

De Bourgogne was ooit een welvarende streek met een wijd verspreide politiek, religie en cultuur. In de Middeleeuwen bracht het romaanse meesterwerken in Vézelay, Fontenay en Cluny voort. Uit de wijngaarden van de Côte d’Or, de Côte de Beaune en Chablis komen een aantal van de meest aansprekende wijnen ter wereld. Liefhebbers van kunst, architectuur en eten moeten beslist naar Dijon gaan. Het is een mooie stad met veel Bourgondische paleizen en een collectie belangrijke schilderijen en beelden in het Musée des Beaux Arts. Zowel op gastronomisch als op cultureel vlak valt in de plaats Autun heel wat te beleven. De magnifieke kathedraal St.- Lazare uit de 12de eeuw, de Porte St.-Andre, de ruïnes van het Théatre Romain en de Temple de Janus herinneren aan het Romeinse verleden van deze stad.

» Hotelarrangement en autovakantie in de Bourgogne

Frankrijk - autovakantie - zomervakantie - hotelarrangement - Bourgogne - Vogezen - Elzas
 
 
 
 
 
Feel2Travel.nl - vakantie Frankrijk - hotel Frankrijk - voor een sfeervol hotel weekendarrangement, zomervakantie, relaxte autovakantie, culinair hotelarrangement en weekendje weg met gastronomie en wellness in Frankrijk - Elzas - Vogezen - Bourgogne.
 
 
 
 
INSPIRATIE - RUIMTE - STILTE - GENIETEN
 
 
» Noord-Frankrijk
» Champagne / Ardennen
» Nord-Pas de Calais
» Normandië
» Ile de France

» West-Frankrijk
» Bretagne
» Loire
» Poitou/Charente

» Oost-Frankrijk
» Elzas / Vogezen
» Bourgogne

» Zuid-Frankrijk
» Ardèche
» Languedoc
» Provence
» Côte d'Azur
 
» Zonvakantie Frankrijk
» Wintersport Frankrijk
» Wellnessvakantie Frankrijk
» Stedentrips Frankrijk
» Rondreizen Frankrijk
 
disclaimer | sitemap | links
 
© 2006 - 2013 Feel2Travel
 

 
 
Autorondreizen Frankrijk