online reisbureau - internetreisburo - weekendje weg - autovakanties - autorondreizen - culinaire hotels - hotelarrangementen - wellness - gastronomie
online reisburo - internetreisbureau - hotel - weekendje weg - autovakantie - autorondreizen - culinaire hotels - hotelarrangementen - wellness - gastronomie autovakantie - weekendje weg - autoreis - autorondreis  - culinaire hotels - hotelarrangement - wellness - gastronomie
       
 
Feel2Travel.nl - autovakantie, rondreis en weekendje weg 
 
 
 
 
 
 
   

Luxemburg - Klein Zwitserland.

Vakantie Luxemburg - weekendje weg in Klein Zwitserland.
Bezoek tijdens een autovakantie, weekendje weg, midweek of weekend hotelarrangement in Luxemburg de schilderachtige streek Klein Zwitserland, die vooral bekend is om zijn geweldige rotsformaties, met elk hun eigen speciale naam.

Daarnaast treft u op uw vakantie in Klein Zwitserland in Luxemburg immense dichtbegroeide beukenwouden en kleine watervalletjes.

 

 

Hotels en hotelarrangementen in Luxemburg (Klein Zwitserland).

Hotel Dimmer*** (Wallendorf-Pont - Klein Zwitserland/Luxemburg)
 
Categorie: gewoonweg goed
Weekendje weg of midweek in Luxemburg - Dit wellnesshotel in Luxemburg heeft een eerder rustige ligging, dichtbij de rivier en het centrum van het dorpje Wallendorf-Pont. Dit moderne spa- en wellness-hotel in Luxemburg is ideaal voor een verwenvakantie en biedt gasten van Feel2Travel gratis gebruik van de faciliteiten van zijn nieuwe fitness- en wellnesscenter aan: Finse sauna, tepidarium, tecaldarium, rustruimte en verschillende douches (vb. regendouches). Het dragen van een badmantel is er verplicht. Verder is er bij dit wellness hotel in Luxemburg een tennisbaan (€ 8,5/u), fietsen en mountainbikes verhuur en kano- of kajakverhuur. Er is een droogruimte voor de wandel- en fietskleren voorzien. Na een mooie wandeling of fietstocht kan u terecht in de gezellige bar, op één van de terrassen of in het TV-salon. Lift en gratis wifi in het hoofdgebouw. Ook het restaurant werd fris en helder maar toch gezellig ingericht. Grote gratis parking en garage voor fietsen en motoren...
 
 
»» meer hotels in Klein Zwitserland... 

Hotels in Klein Zwitserland - Zoek en boek een hotel in Klein Zwitserland voor een hotel arrangement, weekendje weg of midweek in Klein Zwitserland. Vind beschikbare en direct online boekbare hotels in Klein Zwitserland!

lage prijzen - ruime keuze - online boeken - geen boekingskosten

 
 

 
 
WeekendSite.nl - weekend weg in Luxemburg  

Weekend weg - weekend aanbiedingen in Luxemburg.
Op zoek naar een weekend weg in Luxemburg? Op de website WeekendSite.nl vindt u eenvoudig boekbare weekendjes weg in Luxemburg overzichtelijk bij elkaar. Luxemburg wordt vaak gekozen als bestemming voor een weekend weg vanwege de korte afstand van Belgie en Nederland en om de geweldige natuur. Hoewel maar een klein landje vindt u er veel cultuur in pittoreske stadjes. Tijdens een weekend weg in Luxemburg kunt u fantastische wandelingen maken in de beboste heuvels. Kies uit enkele weekend weg thema's: culinair weekend, wellness weekend, natuur weekend en golfweekend weg aan zee. Bekijk alle weekend aanbiedingen in Luxemburg...

» Hotelweekend Luxemburg - weekend weg hotels in Luxemburg

Weekend weg in Belgie - weekendjeweg - weekendje weg Luxemburg
Weekend weg - weekendjeweg - weekendje weg
 
 
Meer informatie over Luxemburg

Vakantie Luxemburg - autovakantie en actieve vakantie.
Van Echternach tot Beaufort, dwars door het Mullerthal, telkens opnieuw wordt u op uw autovakantie, weekendje weg of midweek in Luxemburg door de pracht van het Luxemburgse Klein Zwitserland verrast. Voor rust en uren wandelplezier tijdens een weekendje weg, midweek of weekend hotelarrangement bent u hier van harte welkom!

Vakantie Luxemburg - wellness vakantie en culinaire hotels.
Luxemburg ligt in een groene oase, een uitnodiging tot wellness en ontspanning. Tijdens uw autovakantie, weekendje weg of midweek in Luxemburg kunt u, na een pittige wandeling in de mooie natuur van de Luxemburg, heerlijk genieten van weldadige welness in een wellness hotel in Luxemburg. Zoekt u een culinair hotel in Luxemburg voor een gezellig culinair weekendje weg, lang weekend of midweek? De meeste van onze culinaire hotels in Luxemburg zijn speciaal geselecteerd op hun uitstekende keuken.

 
 
 
 
Feel2Travel.nl - vakantie Luxemburg - hotel Luxemburg - voor een sfeervol hotel weekendarrangement, relaxte autovakantie, hotelarrangement en weekendje weg met gastronomie en wellness in Klein Zwitserland - Luxemburg.
 
 
 
 

INSPIRATIE - RUIMTE - STILTE - GENIETEN

 
 
» Luxemburgse Ardennen
» Luxemburgse Moezel
» Klein Zwitserland
 
ARRANGEMENTEN LUXEMBURG.
» Wellness en beauty
» Charme en gastronomie
 
disclaimer | sitemap | links
 
© 2006 - 2013 Feel2Travel
 

 
 
hotelaanbiedingen en hotelarrangementen
www.charmanthotel.com