online reisbureau - internetreisburo - weekendje weg - autovakanties - autorondreizen - culinaire hotels - hotelarrangementen - wellness - gastronomie
online reisburo - internetreisbureau - hotel - weekendje weg - autovakantie - autorondreizen - culinaire hotels - hotelarrangementen - wellness - gastronomie autovakantie - weekendje weg - autoreis - autorondreis  - culinaire hotels - hotelarrangement - wellness - gastronomie
       
 
Feel2Travel.nl - autovakantie, rondreis en weekendje weg 
  Rondreis  |  Autovakantie  |  Zonvakantie  |  Wintersport  |  Stedentrip  |  Verre reis  |  Vakantiehuis

Autorondreizen in Portugal

Rondreis Portugal - Autorondreis PortugalRondreis Portugal - rondreizen van Noord- tot Zuid-Portugal.
Proef op rondreis door Portugal het nog altijd authentieke karakter van Portugal. Met je eigen huurauto rijd je de route van Porto naar Lissabon. Geniet van de volle portwijnen, barokke kerken met gekleurde tegelfonteinen en wandel door de wijnranken aan de oevers van de Douro. Laat je tijdens je rondreis Portugal meeslepen met het levenslied van de Portugezen in fadostad Coimbra en stap in de geschiedenis van Hendrik de Zeevaarder in Lissabon. Natuurlijk kun je op je rondreis Portugal ook proeven van Portugese tipícos als salted seabream, pasteís en cataplana in een restaurant tussen de wapperende-was straten.

Rondreis Portugal - afwisselende rondreizen in Portugal.
Reis tijdens een rondreis Portugal met je eigen huurauto van noord naar zuid Portugal en ervaar de leuke afwisseling in cultuur, natuur en strand van het Portugese vasteland. Proef de sfeer van weleer tussen portboten en barokke kerken in Porto. Strijk neer in de portvallei met een goed gevuld glas aan de zwembadrand en laat je meeslepen op de serenades van de Fado. Geniet langs de Atlantische kust van een verfrissende duik en dagverse vis in de tavernas. In Lissabon rijden gammele trams af en aan en krijgt je verblijf een bijzonder tintje met de geschiedenis van de zeevaarders. Maak je eigen azulejotegel en sluit je reis af met een rustieke quinta aan de klifstranden van de Algarve...

 
 

Rondreis Portugal - uitgestippelde autorondreis in Portugal.

Rondreis Portugal - individuele rondreis Portugal 'Even proeven'
 
Autorondreis Portugal - 10 daagse fly-drive rondreis in Portugal.
Individuele fly drive autorondreis Portugal - Even proeven (9 nachten, met mogelijkheid tot verlenging): Portugal in een notendop. In tien dagen tijd reis je van Porto naar Lissabon. Port proeven, een kennismaking met de fadomuziek en navigeren in de voetsporen van Hendrik de Zeevaarder in Lissabon. Je sluit je reis comfortabel af in een landhuis met zwembad net onder de rook van Lissabon. Met je eigen azulejos-tegel souvenir en verse vis op de Portugese stranden in de buurt, is dit hét recept voor een korte Portugal vakantie.

» rondreis Portugal - autorondreis in Portugal 'Even proeven'

Rondreis Portugal - Autorondreis Portugal
 
Rondreis Portugal - culturele rondreis Portugal 'Van portvallei naar kliffenkust'
Autorondreis Portugal - 14 daagse fly-drive rondreis in Portugal.
Individuele en culturele fly drive autorondreis Portugal - Van Portvallei naar kliffenkust (13 nachten, met mogelijkheid tot verlenging): Met stip onze favoriete Portugal rondreis. Een afwisselende mix van de highlights gecombineerd met de onbekende plekjes in het binnenland en een lekker-lui strandeinde. Tijdens deze twee weekse rondreis ga je portproeven in Porto, beluister je fadoserenades in de oude hoofdstad Coimbra om vervolgens lekker uit te waaien aan de westkust. Volg het kompas langs de zeevaarders geschiedenis in Lissabon, stap in een gammele tram en geniet van de Portugese keuken. Leer je eigen azulejos-tegeltje te maken en sluit af aan de gouden kliffen van de Algarve. Je logeert in een rustieke quinta op korte afstand van het strand, de Kaap en gezellige terasdorpen. Dé ideale afsluiter van je Portugalreis.

» rondreis Portugal - autorondreis Portugal 'Van portvallei naar kliffenkust'

Rondreis Portugal - Autorondreis Portugal
 
Rondreis Portugal - individuele rondreis Algarve 'Baaien, zeevaarders en sardines'
Autorondreis Portugal - 12 daagse fly-drive rondreis in de Algarve.
Individuele fly drive autorondreis Portugal - Baaien, zeevaarders en sardines (11 nachten, met mogelijkheid tot verlenging): Minder reizen, meer vakantie. Tijdens deze 12-daagse rondreis zet je ‘m gewoon even in de slow-travel modus. In een rondje door het zuiden zie je meer dan alleen zon, zee en strand. Zodra je het vliegtuig uitstapt, swing je tussen de gezellige taverna’s, gouden kliffen en marktpleinen lekker in het Portugese leven. Maak kennis met het maritieme verleden van de zeevaarders in Lissabon en maak je eigen azulejo tegel in het binnenland. Proef –letterlijk- de couleur local tijdens een picknick in de campo en eindig je reis met een eilandentocht in het meest onbekende deel van de Algarve; een authentiek tintje aan het einde van je reis.

» rondreis Portugal - autorondreis Algarve 'Baaien, zeevaarders en sardines'

Rondreis Portugal - Autorondreis Portugal
 
 
 

Rondreis Portugal - bouwstenen voor korte reizen in Portugal.

» Portugalonline - Bouwstenen: stel je eigen Portugal rondreis samen.

Rondreis Portugal - korte individuele Portugal reizen.
Reisorganisatie Portugalonline biedt bouwstenen voor korte individuele Portugal reizen. Dit zijn korte reisprogramma's van 3 tot 8 dagen naar de meest intrigerende plekjes van Portugal. Door bouwstenen te combineren kun je je eigen individuele Portugal rondreis samenstellen. Er is daarbij goed gelet op afwisseling in ervaringen, een comfortabel reistempo en accommodaties die passen bij de omgeving waarin je verblijft. Bekijk alle bouwstenen voor korte Portugal reizen.

» Portugalonline - bouwstenen voor je eigen reis in Portugal

 
 
 
 
 
 
 
 
Feel2Travel.nl - Vakantie in Portugal - Rondreis Portugal - Autorondreis Portugal - Grote keuze voor een rondreis in Portugal.
 
 
 
 

INSPIRATIE - RUIMTE - STILTE - GENIETEN

 
 
» Autorondreizen Denemarken
» Autorondreizen Engeland
» Autorondreizen Finland
» Autorondreizen Frankrijk
» Autorondreizen Griekenland
» Autorondreizen Ierland
» Autorondreizen IJsland
» Autorondreizen Italië
» Autorondreizen Noorwegen
» Autorondreizen Portugal
» Autorondreizen Schotland
» Autorondreizen Spanje
» Autorondreizen Wales
» Autorondreizen Zweden
 
» Zonvakantie in Portugal
» Rustige zonvakantie Portugal
» Winterzon Portugal
» Vakantiehuisje Portugal
» Rondreizen Portugal
 
» Zonvakantie Algarve
» Zonvakantie Costa de Lisboa
» Zonvakantie Madeira
 
disclaimer | sitemap | links
 
© 2006 - 2013 Feel2Travel