Home - logo - Feel2Travel
     
 
  Rondreis  |  Autovakantie  |  Zonvakantie  |  Wintersport  |  Stedentrip  |  Verre reis  |  Vakantiehuis
 

Uitleg boekingsmodule Feel2TravelOnline een reis boeken bij Feel2Travel is heel eenvoudig in 5 stappen gedaan.

U vindt met behulp van de opklapmenu's en hotel-overzichtspagina's de bestemming en het hotel van uw wens. Onderaan de pagina klikt u op de "Nu boeken" button bij het door u gewenste arrangement of verblijf op basis van logies en ontbijt.

In onderstaand voorbeeld hebben we gekozen voor een verblijf op basis van kamer en ontbijt in het Ghent River Hotel. We klikken op "Nu boeken" en een popup-venster met de boekingsmodule verschijnt.


Stap 1: Vul vertrekdatum en aantal nachten in.
Het pop-up scherm van onze bookingsmodule opent zich. Wij kozen voor een pop-up zodat u op elk gewenst moment de hotelpagina kunt bekijken door het pop-up scherm even aan de kant te schuiven. Vul hier de door u gewenste vertrekdatum en aantal nachten in. Daarna klikt u op "volgende".

Stap 2: Selecteer kamertype.
U komt nu op het scherm terecht waar u het door u gewenste kamertype kunt selecteren. U doet dit door onderaan op het door u gewenste kamertype te klikken. Door deze bewerking wordt de gewenste kamer voor u automatisch bovenaan ingevuld.

Indien u met kinderen reist kunt u de leeftijden van de kinderen ingeven. Het systeem geeft aan of in uw gewenste kamer kinderen bij u op de kamer kunnen overnachten. U vindt deze informatie ook terug in de hotelbeschrijving.

Nadat u de kamer selecteerde en de leeftijd van de kinderen invulde, vult u onderaan het gewenste regime in. Dit kan zijn: kamer en ontbijt, half pension of arrangement. Opgepast: indien u oorspronkelijk koos voor een arrangement moet u hier ook altijd arrangement invullen.

Geef vervolgens aan of u een annuleringsverzekering wenst af te sluiten. Klik op het woord 'annuleringsverzekering' en u krijgt de uitleg.

Is de door u gewenste kamer beschikbaar?
Achteraan in het groen staat het aantal beschikbare kamers, en in het rood of de kamer op aanvraag geboekt kan worden of niet beschikbaar is.

Wat gebeurt er indien uw kamer op aanvraag is?
Feel2Travel moet in dit geval bij het hotel eerst beschikbaarheid aanvragen en daarna zullen wij uw reservering bevestigen. Dit is normaal gezien een formaliteit omdat Feel2Travel probeert de beschikbaarheden van het hotel dagelijks up te daten.

Na deze stappen klikt u op "volgende".

3. Prijsberekening.
Nu verschijnt een scherm met uw selectie, volledige prijsberekening, rekening houdend met eventuele acties, toeslagen en de annuleringsverzekering. Indien u akkoord bent klikt u op "volgende".

Stap 4: Persoons- en adresgegevens.
Vul hier uw persoons- en adresgegevens in en klik op "volgende". Na boeking ontvangt u per e-mail een reserveringsbevestiging. Let u er dus extra goed op dat u zeer correct een werkend e-mailadres invult.

Stap 5: Overzicht en betaling.
Nu krijgt u een scherm met overzicht van uw reservering. Hier duidt u aan dat u online = met creditcard of homebanking wilt betalen. Wij maken gebruik van de beveiligde betalingsmodule van Ogone. Dit is een betalingsmodule die door alle grote banken en credit card maatschappijen gebruikt wordt. Meer info over Ogone vindt u hier.

Hier dient u tevens te verklaren dat u de algemene reisvoorwaarden gelezen heeft. U doet dit door het gewenste vakje aan te vinken. U kunt de voorwaarden nalezen door op 'Algemene Reisvoorwaarden' te klikken.

Klik op "Ik wens te reserveren" en uw boeking staat definitief genoteerd in ons systeem.

Bevestiging en reserveringsnummer:
Nu verschijnt een pagina met de bevestiging en uw reserveringsnummer. Daarna gaat u automatisch naar de betalingsmodule van Ogone waar uw creditcard gegevens gevraagd worden om de betaling te voldoen. U heeft hiervoor 1 uur de tijd.

Indien u binnen de aangegeven tijdspanne betaald heeft ontvangt u direct daarna een reserveringsbevestiging op uw opgegeven emailadres. Let er dus zeker op dat u dit zeer correct invult.

Moet ik ook al betalen bij een boeking op aanvraag?
Indien uw kamer op aanvraag is, of wanneer u een arrangement met gastronomie of wellness reserveerde waarbij aanvraag noodzakelijk is, wordt uw betaling in het Ogone betalingssysteem in de wacht gezet. U betaalt dan pas automatisch, zodra uw boeking volledig in orde is. Indien boeking niet mogelijk blijkt wordt de betaling en de boeking geschrapt.
Vragen?
Heeft u nog vragen, dan kunt u deze steeds stellen door een e-mail te sturen aan info@feel2travel.nl of te bellen met 0900 - 040 10 26 (25ct per minuut)

 
 
 
 
 
 
 
 
Gratis reisbemiddeling

Hotel - autovakantie - autorondreis:
De reisbemiddeling van Feel2Travel is gratis. Wij berekenen geen extra kosten voor onze vakantie service.

Voor het boeken van uw hotel, autovakantie of autorondreis betaalt u slechts de vakantie en hotel tarieven van de samenwerkende reisorganisator.

 
 
« terug

 
Reizen thema's       Vakantielanden        

 
 
 
 
» Autorondreizen
» Autovakantie
» Busreizen
» Culinaire vakantie
» Hotelarrangement / Weekend weg
» Nieuwjaar- / Kerstarrangement
» Rondreizen
» Rondreis + zonvakantie (mix)
» Stedentrips
» Treinvakanties

  » Vakantiehuizen
» Verre reizen
» Wellnessvakantie
» Wintervakantie
» Zonvakantie
  » België
» Cyprus
» Denemarken
» Duitsland
» Egypte
» Engeland
» Finland
» Frankrijk
» Griekenland
» Ierland

  » IJsland
» Italië
» Kanaaleilanden
» Kroatië
» Luxemburg
» Malta
» Marokko
» Nederland
» Noorwegen
  » Oostenrijk
» Portugal
» Schotland
» Spanje
» Tsjechië
» Turkijë
» Wales
» Zweden
» Zwitserland
 
© Feel2Travel