Oostenrijk

Autovakanties en wintersport in Oostenrijk
Je bent hier:

Welkom voor een vakantie in het prachtige Oostenrijk of wat de Oostenrijkers zelf zullen zeggen: Grüß Gott! Een typisch Oostenrijkse groet die je op vakantie in Oostenrijk regelmatig zult horen. De imposante Oostenrijkse bergen, de schitterende vergezichten, de overweldigende natuur, de glasheldere riviertjes en de hoge watervallen vormen de perfecte ingrediënten voor een mooie autovakantie in Oostenrijk. Oostenrijk is ook een geliefd wintersportland, niet alleen door de uitstekende wintersportfaciliteiten, maar zeker ook door de bekende Oostenrijkse gezelligheid en gastvrijheid.

Vakantie in Oostenrijk

Wintervakantie Oostenrijk

Het is goed te begrijpen dat Oostenrijk voor veel Nederlanders een populair wintersportland is. Om te beginnen de pistes en de skivakantie gebieden in Oostenrijk zelf: de verscheidenheid daarvan is enorm. Iedereen, van prille beginner tot zwarte piste-skiër, kan tijdens een wintervakantie in Oostenrijk helemaal aan z’n trekken komen. Maar ook voor liefhebbers van snowboarden, langlaufen en wandelaars is wintervakantie in Oostenrijk een waar paradijs. En dan is er natuurlijk de onovertroffen Gemütlichkeit.

Zomervakantie Oostenrijk

Je kunt op vakantie in Oostenrijk gaan genieten van de prachtige natuur, maar ook van de rijke cultuur die Oostenrijk te bieden heeft. De Alpen in Oostenrijk zijn, ondanks hun schoonheid, nog relatief onbekend bij de toeristenmassa. En dat is een groot voordeel voor wie op zoek gaat naar rust en ruimte. Van de natuur in Oostenrijk krijg je nooit genoeg: er is een veelzijdig aanbod aan wandelpaden met iedere keer weer andere schitterende uitzichten.