Tsjechië

Autovakanties en wintersport in Tsjechië
Je bent hier:

Tsjechië is een heerlijke bestemming voor een autovakantie. Tsjechië is het land van de eindeloze bossen, kabbelende rivieren en lieflijke dorpjes. Op vakantie in Tsjechië ben je je zorgen zo vergeten. Bezoek zeker ook de prachtige stad Praag. Praag heeft in haar lange voorgeschiedenis altijd een belangrijke rol gespeeld, eerst als hoofdstad van Tsjechoslowakije en tegenwoordig als hoofdstad van Tsjechië. De binnenstad van Praag is uitgeroepen als historisch erfgoed en bijgeschreven op de werelderfgoedlijst van de UNESCO. De Oude Stad, de nieuwe stad, de Joodse wijk en al haar bijzondere bezienswaardigheden zullen je zeker een dag bezighouden.

Vakantie in Tsjechië

Wintervakantie Tsjechië

Ben je op zoek naar een voordeliger wintersport alternatief voor een wintersportvakantie in de Alpenlanden? Denk dan eens aan een wintervakantie in Tsjechië! Kenmerken in Tsjechië zijn kleinschalige wintersportgebieden, gezelligheid aan de pistes, betaalbare skipassen en lekker en voordelig eten. De kleinschaligheid en de indrukwekkende hoogtes maken wintersport in Tsjechië vooral geliefd bij gezinnen en de beginnende en semi-gevordere wintersporter.

Actieve vakantie Tsjechië

Tsjechië is de perfecte bestemming voor een actieve vakantie. Tijdens een autovakantie in Tsjechië kun je heerlijk genieten van de prachtige natuur. Cesky Raj is de Tsjechische benaming voor het Boheems Paradijs. Dit Nationaal Park in Tsjechië heeft haar naam te danken aan haar prachtige landschap met bossen, rotsformaties en uitgestrekte velden. Tijdens je vakantie in Tsjechië zijn er hier vele mogelijkheden tot hiken, mountainbiken, klimmen en kanoën.