Finland

Autovakanties, autorondreizen en wintervakanties in Finland
Je bent hier:

Ontdek tijdens een vakantie in Finland en Lapland de ongerepte natuur, rust en ruimte van fascinerend Finland en Fins Lapland. De zee en de eilandjes maken een onlosmakelijk deel uit van de stad Helsinki, net zoals de musea, de kerken, theaters, marktjes en parken. Lapland ligt in de Poolcirkel en hier kun je tijdens een autovakantie in Finland de echte Kerstman ’thuis’ gaan bezoeken. Kemi is vooral bekend van het Snow Castle, met hierin gevestigd een ijshotel, waarin je een nachtje kunt logeren. Een bijzondere ervaring! Bijzonder is ook de ijsbreker Sampo, waarop je een echte ijsbrekercruise kunt maken. Of wat dacht je van rijden op een rendierslee, husky hondenslee door de uitgestrekte bossen of met een sneeuwscooter over de bevroren Botnische Golf? Als je van een uitgestrekt winters landschap en actie houdt is een actieve wintervakantie in Fins Lapland een echte aanrader!

Vakantie in Finland

Autorondreizen Finland

Je kunt kiezen uit een schitterende selectie uitgebalanceerde autorondreizen in Finland – Lapland. Je maakt een autorondreis langs de mooiste plekjes van Finland, het land van meren, watervallen, bossen en de schitterende, uitgestrekte landschappen. De autorondreizen in Finland zijn zo samengesteld dat je toch voldoende tijd hebt om Finland op een relaxte manier te ervaren.

Wintervakantie in Finland

Wintervakantie in Fins Lapland staat synoniem voor unieke winterbelevenissen. Kemi is vooral bekend van de ijsbreker Sampo, de enige ijsbreker ter wereld waarop een tocht als privé persoon mogelijk is. Een andere grote winterattractie in Kemi is het sneeuwkasteel met IJshotel, waarin je kunt overnachten. Tijdens een wintervakantie in Finland en Lapland maak je prachtige tochten met een sneeuwscooter, husky hondenslee of rendierslee.