Kanaaleilanden

Natuur en rust op Jersey en Guernsey
Je bent hier:

Hou je tijdens een vakantie van rust? Dan bieden de Kanaaleilanden Jersey en Guernsey je alles wat je je wenst. Na een overtocht vanuit St-Malo met de ferry of met het vliegtuig, zet je voet aan land in St. Helier voor een paradijselijke vakantie op de Kanaaleilanden. Iedereen die op Kanaaleiland Guernsey geweest is zal het bevestigen. Guernsey is een speciale plek, een bloeiende gemeenschap die haar bezoekers met open armen verwelkomt. Het eiland laat een blijvende indruk na op iedereen die een voet op haar bodem zette.

Vakantie op de Kanaaleilanden

Jersey

Ontdek dat groene, schilderachtige Kanaaleiland Jersey, vol verrassingen en magie en dat oprijst uit de golvende zee tussen Engeland en Frankrijk. Tijdens een vakantie op Jersey halen natuurliefhebbers hun hart op met een wandeling langs uitgestrekte goudgele baaien, beboste valleien, ruige kustlandschappen met torenhoge rotsen of pittoreske, bloemrijke dorpjes.

Guernsey

Een onstuimige mix van prachtige landschappen en het beste van het moderne leven maakt Guernsey tot een perfecte bestemming. In St Peter Port, de hoofdstad van Guernsey vind je een mix van architectuur, wat een beeld geeft van de geschiedenis van het eiland. Er zijn bistro’s, restaurants en boetieks. Iedereen die op vakantie op Guernsey is geweest is zal bevestigen dat dit een bijzonder eiland is.

Meer informatie over Jersey

Ontdek tijdens een vakantie naar de Kanaalelanden het prachtige Kanaaleiland Jersey. Het landschap van Jersey bestaat uit lange stranden in de baaien, valleien met bossen, ruige kusten en vriendelijke dorpen. Smulpapen genieten tijdens een vakantie in Jersey van de verfijnde, plaatselijke gastronomie en waterliefhebbers ontdekken de mogelijkheden van de helderblauwe zee om Kanaaleiland Jersey.

Meer informatie over Guernsey

Guernsey is een mooie bestemming om inspirerende wandelingen langs de klifpaden aan de kust of door het binnenland te maken. Het wat rustiger aan doen kan op de prachtige stranden van Guernsey. De belangrijkste plaats, St. Peter Port, is een levendige havenstad, waar je kunt winkelen en kunt genieten van terrasjes en restaurants. Hiervandaan vertrekken de veerboten naar de andere Kanaaleilanden.