Schotland

Autorondreizen en busrondreizen in Schotland
Je bent hier:

Al van verre maakt het silhouet van de stad Edinburgh diepe indruk, door het kasteel hoog op de steile rots en de kathedraal van St. Giles, met zijn kroonvormige spits. Een bezoek aan Edinburgh hoort net zo bij een vakantie in Schotland als de Highlands, de Whisky Trail, de Hebriden, Shetland en Orkney. Wij bieden je rondreizen in Schotland  zonder extra kosten. Alle hotels zijn dan vooraf gereserveerd. Kies uit het grote aanbod uitgestippelde autorondreizen Schotland.

Vakantie in Schotland

Autorondreizen Schotland

Een bezoek aan de stad Edinburgh hoort net zo bij Schotland als de Highlands, de Whisky Trail, de Hebriden, Shetland en Orkney. Naast de vele kastelen zul je op autorondreis in Schotland genieten van het vele natuurschoon en de stille landschappen in onder meer Cairngorms Nationaal Park Loch Lomond en Trossachs Nationaal Park.

Busrondreizen Schotland

Schotland is een natuurbestemming verrassend dicht bij huis. De echte natuurliefhebber komt er steeds weer terug, want de gifgroene bergen, uitgestrekte meren en ruige kustlijn laten een onvergetelijke indruk achter op wie houdt van mooie landschappen. Met een busrondreis kom je langs de mooiste plekjes van Schotland.

Partners