Noorwegen

Autovakanties, rondreizen en wintervakanties in Noorwegen
Je bent hier:

Noorwegen is een land met bossen, fjorden, meren en gletsjers. Tijdens een autovakantie of rondreis in Noorwegen maak je kennis met de hoogtepunten van Noorwegen. Ten noorden van de Poolcirkel kun je tijdens een vakantie in Noorwegen de middernachtzon ervaren. Stap aan boord van de Hurtigruten en maak een prachtige boottocht langs de spectaculaire Noorse kustlijn met de vele fjorden. Geniet op wintervakantie in Noorwegen van natuur en activiteiten, zoals een tocht met een huskyslede of ga rijden op een sneeuwscooter door het prachtige winterse landschap van Noorwegen.De Noorse hoofdstad is prachtig gelegen aan de kop van Oslo fjord en is omgeven met beboste bergkammen. Oslo biedt voor een interessante stedentrip een aantal bekende en minder bekende bezienswaardigheden, zoals het Vigeland Sculptuur Park, het Vikingschipmuseum, het Munch museum en de Holmenkollen ski schansen. Ook aan prachtige monumenten, zoals het Koninklijk Paleis, en gezellige bars en restaurants is geen gebrek.

Vakantie in Noorwegen

Autorondreizen Noorwegen

Met een uitgestippelde autorondreis in Noorwegen kun je veel bezienswaardigheden in Noorwegen bezoeken in relatief korte tijd. Toch is je Noorwegen autorondreis niet volgepropt met hoogtepunten. Je hebt tussendoor voldoende tijd om Noorwegen echt te beleven. De hotels in Noorwegen zijn al voor je geregeld, zodat je onbezorgd kunt rondreizen. Ontdek met een autorondreis in Noorwegen de schoonheid van de Noorse natuur en de gevarieerde landschappen. Bezoek de Noordkaap, de Noordelijkste punt van het vasteland van Europa, waar de zon in de zomermaanden niet onder gaat. Een uniek fenomeen dat je op autorondreis Noorwegen kunt ervaren.

Trein-Bus-Boot rondreizen Noorwegen

Noorwegen is een van de meest ongerepte rondreis bestemmingen ter wereld. Daarnaast biedt Noorwegen een levendige cultuur met vele tradities, onovertroffen mooie natuur, rust en massatoerisme ontbreekt. Noorwegen heeft een eindeloze reeks adembenemende landschappen, die je tijdens een rondreis Noorwegen kunt bewonderen. Reis in Noorwegen per Hurtigruten langs de kusten met de schitterende Fjorden en maak een rit met de Flåmtrein, een van de meest spectaculaire treinreizen ter wereld. Je bezoekt op een rondreis Noorwegen grotten, steden, Nationale parken, meren en fjorden en maakt een rondreis per trein, boot (Hurtigruten) en minibus.

Wintervakantie Noorwegen

Noorwegen biedt meerdere opties voor een wintervakantie. Je kunt tijdens een wintervakantie in Noorwegen genieten van de klassieke Scandinavische sneeuwpret, zoals een sledetocht maken met de husky’s, op sneeuwscooter safari gaan, een rit met een rendierslee ondernemen, overnachten in een ijshotel of gewoon voor de wintersport om te skiën en snowboarden. Omdat Noorwegen zo noordelijk ligt is het altijd sneeuwzeker. Maar je kunt Noorwegen in de winter ook prima bezoeken voor een cruise met de Hurtigruten langs de fjorden of een stedentrip in Oslo.