Zweden

Autovakanties, autorondreizen en wintervakanties in Zweden
Je bent hier:

Op slechts zo’n twee uur vliegen ligt de Zweedse hoofdstad Stockholm, uitgangspunt voor een interessante stedentrip of begin van een autovakantie of autorondreis. Onder meer het merengebied van Zweden is van buitengewone schoonheid. In de winter is de Zweedse sneeuwpret een belevenis die je niet wilt missen! Bijzonderheden van een wintervakantie in Zweden zijn een sneeuwscootersafari, ijsvissen, winterkamperen, sledehondentochten, schaatsen en sneeuwschoenwandelen. Uiteraard ontbreken tijdens een wintervakantie in Zweden de sauna, de hottub en de Lapse grillhut niet. Stockholm is gebouwd op veertien eilanden. Goed bewaard gebleven middeleeuwse gebouwen staan naast moderne gebouwen en iets buiten het centrum wacht de archipel met 24000 eilanden om ontdekt te worden.

Vakantie in Zweden

Autorondreizen Zweden

Geniet tijdens een autorondreis in Zweden van de prachtige Nationale Parken en de levendige steden van Zweden. Onderweg kun je ontspannen aan een de grote meren in Zweden en de uitgestrekte Zweedse natuur en de mooie kustlijn bewonderen. Bezoek tijdens je Zweden autorondreis de glasblazerijen in de Glasriket regio en waan je weer een kind in het Pippi Langkous park. Ontdek tijdens een autorondreis in Zweden de gezelligheid van de steden en schoonheid van de Zweedse natuur.

Wintervakantie in Zweden

Geniet van de vele avontuurlijke mogelijkheden die Zweden te bieden heeft tijdens een actieve wintervakantie. Maak tijdens een wintervakantie in Zweden kennis met het wereldberoemde ijshotel en kijk met verwondering rond wanneer je met een drankje aan de ijsbar zit! Bereid je voor op meest spectaculaire winter avonturen: sledehond tochten, sneeuwscooter safari’s en rendier safari’s zijn slechts enkele wintervakantie hoogtepunten van een winterreis in Zweden en Zweeds Lapland!