Over ons

Informatie en reserveringen

Voor vragen over ons reisaanbod kunt u terecht op de pagina contact. Hier staat bij elke reiscategorie een link naar een handig online contactinformulier vermeld.

Wie zijn wij

Feel2Travel.nl is een zelfstandige Nederlandse reizen website voor mensen die ook tijdens hun vakantie zoeken naar levenskwaliteit. Wij zijn een zelfstandig online reizen platform dat het aanbod van enkele speciaal geselecteerde en betrouwbare reisorganisaties bundelt en online boekbaar maakt. Feel2Travel verwerkt zelf geen betalingen of reserveringen. U boekt steeds rechtstreeks bij de touroperator van de reis van uw keuze. Reserveringen en reisaanvragen worden door de betreffende reisaanbieder rechtstreeks aangenomen en behandeld via het online platform van Feel2Travel.nl. Zo krijgt u altijd een deskundig reisadvies uit de eerste hand.

Ons aanbod karaktervolle vakantiereizen is samengesteld met veel gevoel voor stijl, vrijheid, inspiratie, ruimte, stilte, rust, cultuur en natuur. Kortom: ‘je goed voelen in een inspirerende omgeving, genieten van elkaar en al het moois om ons heen’. Ver weg van de massabestemmingen. We bieden u vele aantrekkelijke ideeën om energie op te doen en dit zelf te ervaren tijdens een korte of lange vakantie.
U bent zeker van een goede keuze en onbezorgde ‘time to slow down’.

Voordelen

1.   Profiteren van meer dan 15 jaar ervaring in de reisbranche
2.   Kwaliteit voor een eerlijke prijs
3.   Vriendelijke en persoonlijke service
4.   Goede informatie over bestemming en/of activiteiten
5.   Sfeervol, lekker en gezond eten (bourgondische levensstijl)
6.   Geen massabestemmingen
7.   Zekerheid van het Garantiefonds Reizen, ANVR of SGR.
8.   Direct online boeken uit beschikbaarheid bij de samenwerkende reisorganisatie
9.   Veilig betalen via internet

10. Zekerheid over uw accommodatie:
» bestemmingen en accommodaties persoonlijk bezocht en geselecteerd
» zekerheid van goede rustige ligging in stad, dorp of natuur
» zekerheid van mooie kamer (ruim, rustig, licht, geventileerd en schoon)
» u verblijft veelal in krachtige en/of inspirerende omgeving

11. Uitgebalanceerde rondreizen:
» op relaxte manier land of streek zien en ervaren.
» altijd een keer kunnen uitslapen
» niet hoeven haasten naar het volgende hotel
» genoeg tijd voor een terrasje of extra bezichtiging
» hooguit een of twee keer een grotere afstand reizen
» minimaal een keer meer dan een nacht op dezelfde plaats

Time to slow down

Wat is er in ons hectische leven nou mooier dan gewoon even tijd hebben om het rustig aan te doen? Vakantie is bij uitstek een tijd voor zingeving en verdieping, dagelijkse zorgen los te laten en waardevolle tijd samen te delen.

Speciaal voor u zijn we steeds op zoek naar inspirerende plekken in steden, dorpen en krachtige natuurlijke omgevingen. Via Feel2Travel vindt u de ruimte, die u kan helpen om te luisteren naar uw gevoelens en de dagelijkse routine en zorgen even te kunnen loslaten en nieuwe energie op te doen tijdens een korte of lange vakantie. Zo ontstaat er weer ‘ruimte’ en krijgt de nieuw getankte energie kans om te stromen.

Onze reizen

Via Feel2Travel kunt u onder andere genieten van een rustig verblijf in de natuur, luie zonvakantie, actieve rondreis, stedenbezoek, weldadige wellness-break of gastronomisch arrangement.

Autovakanties – dichtbij en groene bestemmingen:
Onze autovakantie-bestemmingen zijn: Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Groot-Britannië, Ierland en Finland. U kunt in het menu ook kiezen uit een selectie op de volgende thema’s: charme & gastronomie, historie & romantiek, kuren & wellness, actief & genieten, stad & inspiratie, natuur & stilte, kust & rust.

Vliegvakanties naar de zon – anders dan anders:
U kunt bij Feel2Travel kiezen uit een unieke selectie van bijzondere vliegvakanties naar de mooiste zonbestemmingen, met verblijf in kleinschalige accommodaties. Deze sfeervolle zon- en strandvakanties in authentieke hotels, appartementen en landhuizen in Corfu, Kreta, Sicilië, Sardinië, Mallorca, Andalusië, Tenerife, Gran Canaria, Madeira, Algarve en Malta zijn echte aanraders voor wie iets anders wil dan anders.