IJsland

Fly-drive autorondreizen en excursiereizen in IJsland
Je bent hier:

De prachtige natuur van IJsland bied je de meest uiteenlopende activiteiten, zoals hiken, quadrijden en kajakken. Maar bij alles wat je onderneemt staat vooral natuurbeleving in IJsland centraal. De gezellige stad Reykjavík is de hoofdstad van IJsland en is tevens de meest westelijk gelegen hoofdstad van Europa en ’s werelds meest noordelijke hoofdstad. Reykjavík ligt aan de Kollafjörður-fjord, een uitloper van de grote Faxaflói-baai. De grootste rivier die door de stad loopt is de Elliðaá. Reykjavik ligt ten zuiden van de berg Esja, waardoor de stad tegen de koude noordelijke wind wordt beschermd.IJsland is een nog onbekende bestemming, maar prachtig om te ontdekken tijdens een minitrip. Stap in een terreinwagen en verken het binnenland van IJsland! Met hobbelige zandpaden en kolkende rivieren kun je wel spreken van een unieke tocht door het toch al bijzondere IJsland. De eeuwenoude gletsjers, actieve vulkanen en krachtige watervallen getuigen van de kracht van het IJslandse natuurschoon.

Vakantie in IJsland

Autorondreizen IJsland

Met een uitgestippelde autorondreis zijn alle hotelovernachtingen in IJsland al voor je geregeld en word je langs de mooiste highlights van IJsland geleid. Tijdens een rondreis in IJsland kun je heerlijk ontspannen in een warme bron of in het meer van de Blue Lagoon. Je beleeft in IJsland, het land van de prachtige natuurverschijnselen, een bijzondere rondreis. Leer het gezellige Reykjavik beter kennen, maar ook Akureyri, Egilsstaðir en centraal IJsland. Bewonder zelf op rondreis in IJsland de schoonheid van de natuur van IJsland.

Busrondreizen IJsland

IJsland is de perfecte bestemming voor een busrondreis met veel excursies. Bij een busrondreis in IJsland staat natuurbeleving op de eerste plaats. Met een van de unieke IJsland rondreizen ontmoet je grote ijsvlakten, warme bronnen, gigantische watervallen en adembenemende Nationale Parken. Tijdens een busrondreis in IJsland maak je al deze bijzondere natuurverschijnselen zelf mee.