Culinaire hotelarrangementen

Genieten van een gastronomisch weekendje weg

Je bent hier:

Voor slowfood hoef je niet persé naar Italië. Voor iedereen zijn er in de directe omgeving culinaire hotels te vinden, waar je in het gastronomisch restaurant de zinnelijke genoegens van top-gastronomie kunt ervaren. Je geniet tijdens een culinair weekendje van een uitgekiend gastronomisch arrangement. Tijd, ontspanning en bourgondisch leven staat centraal.

Zoek je een culinair hotel inclusief diner voor een gezellig culinair weekendje weg? Hier vind je hotels met gastronomisch arrangement in Nederland, België, Duitsland Frankrijk, Luxemburg en Zwitserland. Heerlijk genieten in een culinair hotel tijdens een gezellig gastronomisch weekend. Je geniet van een culinair hotelarrangement, inclusief hotelovernachting en diner in een gastronomisch restaurant.

Kies uit een selectie gastronomische hotels met aantrekkelijke culinaire weekendarrangementen. Enkele gastronomische hotels hebben zelfs hotelarrangementen met diners in culinaire restaurants met 1 tot 3 Michelin-sterren. Alle hotels, inclusief halfpension diner of gastronomisch arrangement, kun je direct online boeken.

Culinaire tips:
» Wildarrangementen inclusief hotelovernachting en wilddiner
» Herfstarrangementen inclusief heerlijk diner

Culinair arrangement reserveren

Culinair arrangement - bestemmingen

Culinair weekend Nederland

Nederland is rijk aan historie, musea, cultuur en natuurschoon. Een land bij uitstek om heerlijk te eten en drinken, ontspannen en fietsen of wandelen in een landelijke omgeving. Neem Zeeland, een groen-blauwe oase met de meeste zonuren van Nederland, monumentale stadjes en pittoreske dorpjes, verrassende musea en prachtige natuurparken. De rust en ruimte zijn een ware verademing! En vergeten we ook de heerlijke streekgerechten niet, zoals de Zeeuwse Mosselen. Geniet van een relaxed culinair weekendje weg met gastronomisch of halfpension diner in een culinair hotel in Nederland.

Culinair weekend België

Ontdek België, heel verschillende streken met typische landschappen, cultuur en gastronomie. De Belgische steden met hun historische kern van statige gevels en sfeervolle pleintjes. Wandel over de weiden en vlakke polders, fiets door glooiende boomgaarden, kuier door landelijke dorpjes, bezoek pittoreske stadjes en geniet van heerlijke streekgerechten. Waar de mensen het gemoedelijk houden en je onderweg vriendelijk groeten. Geniet van een relaxed culinair weekendje weg, met gastronomisch of halfpension diner in een culinair hotel in België.

Culinair weekend Luxemburg

Luxemburg is een fantastische vakantiebestemming voor een culinair weekendje weg, zowel vanuit het oogpunt van natuur, cultuur als gastronomie. Het is een echt wandelparadijs en vormt een van de dichtste wandelnetwerken in Europa. De Luxemburgse Ardennen is een gebied met heuvels en lage bergen en is een waar wandeloord. De wijngaarden langs rivier de Moezel, met hoge stokken en prachtig groene heuvelruggen, maken dat dit landschap sedert vele jaren telkens weer bezocht wordt door wijnliefhebbers. Geniet van een relaxed culinair weekendje weg met een hotelarrangement inclusief gastronomisch of halfpension diner in een culinair hotel in Luxemburg.

Culinair weekend Duitsland

Net over de grens vind je rust, natuur en gastronomie, zo dichtbij en toch zo anders. Duitsland is gastvrij en je kunt er genieten van culinaire lekkernijen. Je vindt er romantische bossen, schilderachtige middelgebergtes en berglandschappen en prachtige watergebieden. Een weekendje aan de Moezel staat synoniem voor uitgestrekte wijngaarden, gezellige dorpjes, rustige boottochtjes en wijnkelders met hun heerlijke wijnen. Op gastronomisch gebied heeft Duitsland ook heel wat in huis, zoals culinaire kasteelhotels in het Rijngebied met 1 tot 3 sterren Michelin restaurants. Geniet van een relaxed culinair weekendje weg, met gastronomisch of halfpension diner in een culinair hotel in Duitsland.

Culinair weekend Frankrijk

Ervaar de typisch Franse cultuur en natuur tijdens een lang culinair weekend en boek eens een culinair hotelarrangement in Frankrijk. Het noorden van Frankrijk is voor een hotelarrangement in niet al te lange tijd te bereiken met de eigen auto. Voor de langere autovakanties en autorondreizen zijn er vele mooie regio’s in Frankrijk die je niet mag missen. Je kunt kiezen uit culinaire charmehotels en gastronomische landhuizen en châteaus. Geniet van een relaxte culinaire autovakantie in een culinair hotel in Frankrijk.