Wintervakantie in Zweden

Je bent hier:

In Zweden is de winter nog écht winter: betoverende witte landschappen van sneeuw en ijspegels tegen een strakblauwe hemel, frisse lucht waar je adem wolkjes vormt en natuurlijk iedere denkbare vorm van wintersport. De Zweedse ijs- en sneeuwpret zijn verrassend veelzijdig en een belevenis die je niet wilt missen! In Zweden betekent de winter in- en ontspannen en er is altijd wat te beleven.

Om alvast een paar bijzonderheden te noemen: sneeuwscootersafari, ijsvissen, winterkamperen, sledehondentochten, schaatsen en sneeuwschoenwandelen. Uiteraard mag tijdens een wintervakantie in Zweden de sauna, de hottub of de Lapse grillhut niet ontbreken. Heb je al zin om de Zweedse winter te proeven?

Wintervakantie avonturen in Zweden

In Zweden geniet je tijdens een actieve wintervakantie van vele avontuurlijke mogelijkheden. Maak tijdens een wintervakantie in Zweden kennis met het wereldberoemde ijshotel en kijk met verwondering rond wanneer je met een drankje aan de ijsbar zit! Bereid je voor op meest spectaculaire winter avonturen: sledehond tochten, sneeuwscooter safari’s en rendier safari’s zijn slechts enkele wintervakantie hoogtepunten van een winterreis in Zweden en Zweeds Lapland!

Wintervakantie Zweden - Scandinavian Mountains

Ontdek het winterwonderland van de Scandinavian Mountains! Ervaar zelf een wintervakantie deze prachtige regio in Noord-Zweden, in het grensgebied met Noorwegen. In de skigebieden van de Scandinavian Mountains vind je de perfecte combinatie van wintersport en winteravontuur. Naast skiën en snowboarden beleef je ook winteravonturen met een huskytocht of een sneeuwscootertocht. Wintervakantie in de Scandinavian Mountains is de ideale combinatie, als je eens wat anders wilt dan een gewone wintersport.

Wintersporten kun je hier onder meer in de top skigebieden van Noorwegen en Zweden, zoals Trysil in Noorwegen en Stöten, Sälen en Kläppen in Zweden.

Ski Zweden