IJshotel Kemi (Fins Lapland)

Slapen in het IJshotel is een unieke ervaring!
Je bent hier:

Overnachten in het IJshotel in Kemi (Fins Lapland)

v.a. € 192,50 per persoon

Naast de ijsbreker Sampo is een andere grote attractie van Kemi het sneeuwkasteel, dat elk jaar opnieuw gebouwd wordt van sneeuw en ijs in steeds wisselend design. Elk jaar is het dus weer een nieuwe ontdekking. Het sneeuwkasteel, waarin onder meer het ijshotel is gevestigd, is een indrukwekkende constructie, 2 hectare groot met 400 meter muren van 5 meter dik! U vindt er o.a. torens en kamers op 2 verdiepingen, een sneeuwrestaurant en ijsbar, een sneeuwkapel en een kunstgalerij. Elk jaar heeft de inrichting een ander thema en ’s avonds wordt het sneeuwkasteel spookjesachtig verlicht. In het sneeuwkasteel kunt u slapen in het ijshotel (sneeuwhotel). Overnachten in het IJshotel is een unieke ervaring!

Ligging

Het Sneeuwkasteel met IJshotel ligt in het centrum van Kemi, aan de Botnische Golf in Finland – Fins Lapland.

Faciliteiten

In het ijshotel (sneeuwhotel) kunt u vanaf eind januari tot begin april overnachten. Een vertegenwoordiger van The Lapland Connection helpt u bij het inchecken in het ijshotel. U krijgt een thermische uitrusting bestaande uit overal, laarzen, sokken, muts en handschoenen. Het is voor de gasten van het ijshotel ook mogelijk om na 20u gebruik te maken van de sauna bij het ijshotel. In het saunagebouw is ook een douche. Tijdens het seizoen kan er aan het bouwwerk gewerkt worden om de effecten van weer en wind bij te werken. Het ontbijt neemt u in het verwarmde receptiegebouw van het sneeuwkasteel.

Het sneeuwhotel kan enkel geboekt worden in combinatie van min. 1 nacht in de hotels Cumulus of Merihovi en eventuele extra safari’s. Hoewel het hotel eind januari de deur opent kan het zijn dat de bouwwerken aan het kasteel nog verder gezet worden.

Kamers

De gemiddelde kamertemperatuur in het ijshotel (sneeuwhotel) is –5°C. U slaapt in een speciale thermale slaapzak die een goede lichaamswarmte garandeert. Check-in is mogelijk om 20.00u en check-out om 10.00u. De gasten hebben een kluis ter beschikking in het houten receptiegebouw.

De hotelkamers in het ijshotel kunnen niet afgesloten worden en hebben geen badkamer, maar toiletten zijn er bij het receptiegebouw en gasten van het ijshotel kunnen na 20u gebruik te maken van de sauna bij het ijshotel, waar ook warme douches zijn.

Type A: max. 3 pers.
Type B: single.

Opgelet!

Een overnachting in het ijshotel (sneeuwhotel) is alleen mogelijk in combinatie met minimaal 1 nacht in Cumulus Hotel of Seaside Glass Villa´s.

Prijzen per persoon (Euro)

Vraag reisofferte aan:  VliegtuigFerryHuurautonvt

  • = verplicht veld

  Voordelen

  » Geen boekingskosten
  » Garantiefonds Reizen
  » Veilig betalen

  Klantenservice

  » info@feel2travel.nl
  » NL: 0032 54 326 981
  » BE: 054 326 981

  Openingstijden:
  » ma t/m vr: 9.30 – 18.00u
  » za: 9.30 – 12.30u