Home - logo - Feel2Travel
     
 
  Rondreis  |  Autovakantie  |  Zonvakantie  |  Wintersport  |  Stedentrip  |  Verre reis  |  Vakantiehuis
  Overzicht Groot-Brittannië | Rondreizen Engeland | Rondreizen Schotland | Rondreizen Wales | Vervoer GB
  Vakantie Engeland | Vakantie Schotland | Vakantie Wales | Vakantie Kanaaleilanden

Rondreizen Engeland

Rondreizen Engeland

Autorondreizen en treinrondreizen in Engeland
Prachtige regio's voor een autorondreis in Engeland zijn onder meer Kent, Sussex en Cornwall. Dit zijn mooie gebieden met glooiende landschappen, dromerige dorpjes, levendig marktplaatsjes en pittoreske havenstadjes. Engeland biedt tijdens een autovakantie of autorondreis culturele en historische bezienswaardigheden. Kies uit ons grote aanbod autorondreizen in Zuid-Engeland een mooie rondreis en beleef een onvergetelijke rondreis in Engeland. Omdat de mooiste landhuizen, kastelen en andere bezienswaardigheden vaak slecht of helemaal niet met het openbaar vervoer te bereiken zijn, is het aan te raden een rondreis Engeland te boeken waarbij de autohuur inbegrepen is en er vooraf een mooie rondreis route is uitgestippeld door specialisten. Om in de sfeer te blijven kunt u tijdens uw rondreis in Engeland overnachten in historische gebouwen die zijn verbouwd tot comfortabel hotel.

 

Autorondreizen in Engeland

3-daagse autovakantie Canterbury (Kent / Zuid-Engeland) 
v.a. € 116,50

3-daagse autovakantie naar Canterbury in Kent / Zuid-Engeland
De stad Canterbury dateert al uit de Romeinse tijd, maar is pas echt beroemd geworden door het boek “The Canterbury Tales” van Geoffry Chaucer. Canterbury heeft haar middeleeuwse karakter weten te bewaren. De stad wordt gedomineerd door de enorme kathedraal, één van de mooiste in Europa. In de smalle straatjes vindt u talrijke eigenzinnige boetiekjes, tearooms en restaurants.

» Autovakantie Engeland - 3-daagse autoreis Canterbury (Engeland)

Autovakantie Engeland - autorondreis Engeland - rondreis Engeland
 
Tuinenreis Kent - The Garden of England (Kent / Zuid-Engeland) 
v.a. € 196,50

Rondreis Engeland - 3-daagse tuinenreis Kent - The Garden of England
Niet voor niets wordt het Graafschap Kent “the Garden of England” genoemd. De Zuidoostelijke punt van het Verenigd Koninkrijk is landschappelijk één van de mooiste en meest gevarieerde, uitgestrekte landerijen. In Kent vindt u een enkele beroemde tuinen in Europa, van eenvoudige cottagetuinen tot spectaculaire kasteeltuinen. Tijdens deze tuinen autoreis in Kent / Zuid-Engeland heeft u met de National Trust Pass toegang tot een aantal beroemde tuinen, kastelen, landhuizen en attracties in Engeland.

» Autovakantie Engeland - 3-daagse tuinenreis Kent - Garden of England

Autovakantie Engeland - autorondreis Engeland - rondreis Engeland
 
Autorondreis Engeland - Barnaby, Morse en Miss Marple
v.a. € 269,75

Rondreis Engeland - In the footsteps of the famous British TV series
5-daagse autovakantie en autorondreis - In the footsteps of the famous British TV series - Barnaby, Morse en Miss Marple in Zuid-Engeland, met eigen auto (4 nachten). Treed tijdens een rondreis in Zuid-Engeland in de sporen van de bekende Britse TV series. Met deze rondreis willen we u laten genieten van de mooie plekjes die u dankzij deze series hebt leren kennen. In deze fascinerende rondreis in Zuid-Engeland nemen we u mee door het decor van Morse en Lewis, Midsomer Murders en Miss Marple/Agatha Christie.

» Rondreis Zuid-Engeland - Barnaby, Morse en Miss Marple

Autovakantie Engeland - autorondreis Engeland - rondreis Engeland
 
Autorondreis Engeland - James Herriot, Dalziel & Pascoe en Frost
v.a. € 286,50

Rondreis Engeland - In the footsteps of the famous British detectives
5-daagse autorondreis - In the footsteps of the famous British detectives - James Herriot, Dalziel & Pascoe en Frost achterna door Noord-Engeland, met eigen auto (4 nachten). Treed tijdens een rondreis in Zuid-Engeland in de sporen van de bekende Britse detectives. Met deze rondreis willen we u laten genieten van de mooie plekjes die u dankzij deze series hebt leren kennen. In deze fascinerende rondreis in Noord-Engeland nemen we u mee James Herriot, Dalziel & Pascoe en Frost achterna door Noord-Engeland.

» Rondreis Noord-Engeland - James Herriot, Dalziel & Pascoe en Frost

Autovakantie Engeland - autorondreis Engeland - rondreis Engeland
 
Autovakantie Romantische kastelen en tuinen (Zuid-Engeland)
v.a. € 285,75

Autovakantie Engeland - 4-daagse kastelen en tuinenreis Zuid-Engeland
Autovakantie en autoreis in Engeland - Romantische kastelen en tuinen in Sussex, met eigen auto (3 nachten). Het Zuiden van Engeland biedt de mooiste tuinen en kastelen. In Kent vindt u een enkele beroemde tuinen, van cottagetuinen tot spectaculaire kasteeltuinen. In deze autorondreis in Engeland zijn highlights inbegrepen zoals Bodiam Castle, Petworth Castle, Uppark House, Hinton Ampner, Chartwell, Wakehurst Plac.

» Autovakantie Engeland - 4-daagse kastelen en tuinenreis Zuid-Engeland

Autovakantie Engeland - autorondreis Engeland - rondreis Engeland
 
Rondreis Engeland / Wales - Kastelen, landhuizen en natuur 
v.a. € 452,00

Rondreis Engeland / Wales - autovakantie Engeland en Wales
7-daagse autovakantie en autorondreis in Engeland en Wales - Rondreis 'Kastelen, landhuizen en natuur in Wales', met eigen auto (6 nachten). Een rondreis door Engeland en Wales langs een aantal van de beroemdste kastelen en landhuizen van Noord- en Midden-Wales. Met deze autorondreis in Wales bezoekt u ook de hoofdstad Cardiff.

» Rondreis Engeland / Wales - Kastelen, landhuizen en natuur

Rondreis Wales - Autovakantie in Wales - autorondreis in Wales
 
Autorondreis in Zuid-Engeland - Beauty of the Cotswolds 
v.a. € 341,00

Rondreis Zuid-Engeland - autovakantie Beauty of the Cotswolds
6-daagse autovakantie en autorondreis in Engeland (5 nachten). De Cotswolds zijn bekend om hun zachte heuvels en slaperige ´typisch Engelse´dorpjes. Maar ook om zijn beroemde steden zoals Bath en bekende prachtige steden als Cheltenham. Opvallend is de lokale honingkleurige kalksteen, gebruikt voor onder meer de stenen vloeren in de huizen en de pannen op het dak en de typische ´stapelmuren´ overal in de velden. Houdt u van typisch Engels dan zult u genieten van deze rondreis.

» Rondreis Engeland - autorondreis Beauty of the Cotswolds

Autovakantie Engeland - autorondreis Engeland - rondreis Engeland
 
Rondreis Engeland - autorondreis The good old England
v.a. € 442,50

Rondreis Engeland - autovakantie The good old England
9-daagse autovakantie en autorondreis in Engeland - Rondreis 'The good old England', met eigen auto (8 nachten). Bezoek het Engeland van de ansichtkaarten, het land van de kleurrijke tuinen, imposante kastelen, scheve vakwerkhuizen en Shakespeare. U heeft tijdens deze rondreis Engeland de keuze tussen hotel of B&B of een mix. Een prachtige Engeland rondreis, waarbij u het historische centrum van Canterbury, landelijke wegen, pittoreske dorpen en de universiteitssteden Oxford en Cambridge ontdekt. Geniet van de romantische dorpjes in de Cotswolds, van Stonehenge, van beroemde kathedralen en kastelen of romantische tuinen.

» Rondreis Engeland - autorondreis The good old England

Autovakantie Engeland - autorondreis Engeland - rondreis Engeland
 
Rondreis Engeland - autorondreis Wales in een week
v.a. € 522,50

Rondreis Engeland - autovakantie Wales in een week
8-daagse autorondreis - Wales in een week, met eigen auto (7 nachten). Tijdens deze Wales rondreis maakt u kennis met alles wat Wales onvergetelijk maakt! De ruwe kustlijn, de weelderig groene Nationale Parken, kolossale kastelen en majestueuze bergketens. Dit alles samen met onze suggesties voor bezienswaardigheden en activiteiten maakt deze autorondreis de perfecte keuze om het betoverende Wales te ontdekken.

» Rondreis Engeland - autorondreis Wales in een week

Autovakantie Engeland - autorondreis Engeland - rondreis Engeland
 
Autorondreis in Engeland - Familievakantie in Engeland (Engeland) 
v.a. € 703,50

Rondreis Engeland - autovakantie Familievakantie in Engeland
8-daagse autovakantie en autorondreis in Engeland speciaal voor gezinnen - Rondreis 'Familievakantie in Engeland', met eigen auto (7 nachten). Deze autorondreis is een fantastische reis voor gezinnen. De rondreis is gebaseerd op gezinsvriendelijke hotels in het zuiden van Engeland met suggesties voor fijne, ontspannende activiteiten met kinderen. U bezoekt onder meer Canterbury, Brighton, Bristol, Bath, Oxford en Stonehenge.

» Rondreis Engeland - autorondreis Familievakantie in Engeland

Autovakantie Engeland - autorondreis Engeland - rondreis Engeland
 
Rondreis Engeland / Wales - Midlands en North Wales 
v.a. € 455,00

Rondreis Engeland / Wales - autorondreis Engeland en Wales
8-daagse autovakantie en autorondreis in Engeland en Wales - Rondreis 'Midlands en North Wales', met eigen auto 7 nachten). Een rondreis door Engeland en Wales door de Midlands met bezoek en verblijf in Sheffield en het noorden van Wales.

» Rondreis Engeland / Wales - Midlands en North Wales

Rondreis Wales - Autovakantie in Wales - autorondreis in Wales
 
Autorondreis Engeland - Yorkshire Dales en het Lake District
v.a. € 476,50

Rondreis Engeland - autorondreis Yorkshire Dales en het Lake District
8-daagse rondreis Engeland (7 nachten): Tijdens deze autorondreis Yorkshire Dales en het Lake District in Engeland bewondert u prachtige landschappen met meren en bergen, kastelen, indrukwekkende kustlijnen en grootse nationale parken. Maar ook historische bouwwerken en de middeleeuwse stad York. Deze autorondreis in Engeland biedt u de kans om wat meer te zien van de grandioze landschappen van Engeland.

» Rondreis Engeland - autorondreis Yorkshire Dales en Lake District

Autovakantie Engeland - autorondreis Engeland - rondreis Engeland
 
Autovakantie in Engeland - Cambridgeshire en Kent (Zuid-Engeland) 
v.a. € 505,00

Autoreis Engeland - autovakantie Engeland - Cambridgeshire en Kent
7-daagse autoreis in Zuid-Engeland (6 nachten): Tijdens deze autovakantie in Engeland ontdekt u op een rustig tempo de streek rond Cambridge en het graafschap Kent. U verblijft 3 nachten in een hotel in Cambridgeshire en 3 nachten in een hotel in Kent, van waaruit u gemakkelijk deze mooie streken in Zuid-Engeland kunt verkennen.

» Autoreis Engeland - Cambridgeshire en Kent (Zuid-Engeland)

Autovakantie Engeland - autorondreis Engeland - rondreis Engeland
 
Rondreis Magie en mysterie met Harry Potter (Engeland / Schotland)
v.a. € 577,25

Autorondreis Engeland / Schotland - In de voetsporen van Harry Potter
8-daagse autorondreis in Engeland en Schotland (7 nachten) - Treed in de voetsporen van Harry Potter - rondreis 'Magie en mysterie met Harry Potter', met eigen auto. Treed tijdens een rondreis in Engeland en Schotland in de voetsporen van de bekende films van Harry Potter. Wie kent niet de meeslepende boeken en films van Harry Potter? Bent u ook een fan en wilt u wel eens zien waar Harry zijn avonturen beleefde? Deze rondreis door Engeland brengt u aan de hand van een aantal filmlocaties langs een greep uit Engeland’s mooiste landschappen en historische plaatsjes.

» Rondreis Engeland / Schotland - Magie en mysterie met Harry Potter

Autovakantie Engeland - autorondreis Engeland - rondreis Engeland
 
Rondreis Zuidwest-Engeland - autorondreis Devon en Cornwall
v.a. € 582,50

Rondreis Engeland - autovakantie Zuidwest-Engeland - Devon en Cornwall
11-daagse rondreis Engeland (10 nachten): In het zuiden en het westen van Engeland, de "West Country", vindt u nog vredige, schilderachtige haventjes met vissersboten en zeiljachten tegen een achtergrond van witgepleisterde huisjes en viskraampjes. Het zijn deze kleine dorpjes in Zuidwest-Engeland - Devon en Cornwall die ooit bewoond werden door smokkelaars en zeerovers. Met deze autorondreis in Engeland bezoekt u ook grotere, mondainere badplaatsen zoals Bournemouth, Portsmouth of Torquay, of de historische steden Exeter en Salisbury en ook burchten en landhuizen.

» Rondreis Engeland - autorondreis Devon en Cornwall (Engeland)

Autovakantie Engeland - autorondreis Engeland - rondreis Engeland
 
Rondreis Engeland / Schotland - Lake District & Scotland
v.a. € 1307,00
Autorondreis Engeland / Schotland gecombineerd
17-daagse gecombineerde autorondreis in Engeland en Schotland, met huurauto of eigen auto (16 nachten). Wanneer u genoeg tijd heeft, waarom zou u dan de pracht van de natuur in het Lake District in Engeland en de ongelofelijke verscheidenheid van Schotland niet combineren? Dit is een interessante combinatie voor een rondreis in Engeland en Schotland.

» Autorondreis Grand Tour Lake District & Scotland

 
 

 
Meer informatie over autorondreizen in Engeland

Autorondreizen EngelandAutorondreizen in Zuid-Engeland
Nergens in Engeland treft u zoveel culturele en historische bezienswaardigheden als in Zuid-Engeland: ruines, kastelen, Normandische kerkjes, musea, tuinen en themaparken. Maak tijdens een autorondreis in Zuid-Engeland kennis met de mooiste voorbeelden van het Engelse erfgoed in Kent, Sussex en Cornwall. Kies uit een schitterende selectie uitgestippelde autorondreizen in Engeland die u naar vele mooie plekken in Engeland brengen.

 
 


 
 
 
 
 
 
Feel2Travel.nl - rondreis Zuid-Engeland / Kent / Cornwall - rondreizen Engeland met verblijf in bed and breakfast, Inn's, hotels, landhuizen en kastelen in Engeland.
 
 
 
 
 
» Rondreizen Denemarken
» Rondreizen Egypte
» Rondreizen Engeland
» Rondreizen Finland
» Rondreizen Frankrijk
» Rondreizen Griekenland
» Rondreizen Ierland
» Rondreizen IJsland
» Rondreizen Italië
» Rondreizen Marokko
» Rondreizen Noorwegen
» Rondreizen Portugal
» Rondreizen Schotland
» Rondreizen Spanje
» Rondreizen Turkije
» Rondreizen Wales
» Rondreizen Zweden
 
Reisofferte
 

Wat te zien in Engeland?
Dit zijn de 10 populairste Engeland hoogtepunten die je op rondreis in Engeland zeker gezien moet hebben:

1. Stad Londen
2. Krijtrotsen van Dover
3. Kasteeltuinen in Kent
4. Stad Canterbury
5. Bodiam Castle
6. Oude pier in Brighton
7. Stad Oxford
8. Romeinse badhuizen in Bath
9. Dorpjes in de Cotswolds
10. Kust van Cornwall

Deze highlights zijn opgenomen in uitgestippelde rondreizen in Engeland. Dit zijn individuele rondreizen in Engeland waarbij alle hotelovernachtingen vooraf zijn gereserveerd. Maak hiernaast uw keuze in het overzicht 'Autorondreizen in Engeland'.

 

National Trust Touring Pass
Tip: met de National Trust Touring Pass kunt u op rondreis in Engeland zo'n 300 kastelen, landhuizen en tuinen gaan bezoeken. Tevens krijgt u de beschikking over vele excursiemogelijkheden tijdens uw rondreis Engeland. Vraag het de klantenservice bij het boeken van uw Engeland rondreis.

 

 

 
Reizen thema's       Vakantielanden        

 
 
 
 
» Autorondreizen
» Autovakantie
» Busreizen
» Culinaire vakantie
» Hotelarrangement / Weekend weg
» Nieuwjaar- / Kerstarrangement
» Rondreizen
» Rondreis + zonvakantie (mix)
» Stedentrips
» Treinvakanties

  » Vakantiehuizen
» Verre reizen
» Wellnessvakantie
» Wintervakantie
» Zonvakantie
  » België
» Cyprus
» Denemarken
» Duitsland
» Egypte
» Engeland
» Finland
» Frankrijk
» Griekenland
» Ierland

  » IJsland
» Italië
» Kanaaleilanden
» Kroatië
» Luxemburg
» Malta
» Marokko
» Nederland
» Noorwegen
  » Oostenrijk
» Portugal
» Schotland
» Spanje
» Tsjechië
» Turkijë
» Wales
» Zweden
» Zwitserland
 
© Feel2Travel