Weekendje weg

Culinaire en wellness hotelarrangementen en feestdagen
Je bent hier:

Hier vind je hotelarrangementen en charmante hotels die zorgvuldig zijn geselecteerd op hun bijzondere karakter. We gaan er namelijk van uit dat jij de voorkeur geeft aan een sfeervol hotelarrangement in een charmant culinair hotel of wellness hotel met een rustige ligging. We geven je tips voor een hotelarrangement waarbij je zeker bent van een goede keuze en ontspannen omgeving. Boek een s een weekendje weg in Nederland, België, Luxemburg of Duitsland. Verwen anderen en jezelf met een weekendje weg of midweek hotelarrangement in een culinair of wellness charmehotel. Geniet van een weekendje weg in de sfeer van de streek, met persoonlijke aandacht en gastronomie en wellness.

Kies een type hotelarrangement

Culinair weekendje weg

Voor slowfood hoef je niet naar Italië. Dichtbij huis zijn er hotelarrangementen in sfeervolle culinaire hotels. In het middelpunt staat tijd en bourgondisch leven. Hier vind je tips voor geselecteerde hotelarrangementen voor een lang weekend, weekendje weg of midweek in gastronomische hotels met culinair hotelarrangement.

Wellness weekendje weg

Neem eens een verkwikkende time-out met een wellness & beauty weekendje weg. Ga genieten van een hotelarrangement in een wellnesshotel. Wellnessarrangementen om te ontspannen tijdens een weekendje weg. Kies uit wellness en kuurhotels met wellnessfaciliteiten en kuurarrangementen: beautybehandelingen, sauna, stoombad, bubbelbad, zwembad.

Kerst- en Nieuwjaarsarrangementen

Op zoek naar een sfeervol kerstarrangement of nieuwjaarsarrangement (hotel en diner) voor een onvergetelijke kerstvakantie of nieuwjaarsvakantie? Hier vind je sfeervolle kerstarrangementen en nieuwjaarsarrangementen. In gastronomische hotels worden speciale Nieuwjaararrangementen en kerstarrangementen samengesteld. Je geniet van een culinair hotelarrangement in een charmehotel op kerstavond of oudejaarsavond. Met een kerstarrangement of nieuwjaarsarrangement beleef je het authentieke kerst- en nieuwjaarsgevoel. Verblijf tijdens Kerstmis of Oud en Nieuw in een wellness en/of culinair hotel.

Valentijn Hotelarrangementen

Op zoek naar een romantisch hotelarrangement voor de weekenden rond Valentijnsdag? Met een sfeervol valentijnsarrangement kun je het romantische valentijnsgevoel delen met jouw Valentijn. Wij bieden je tips voor valentijnsarrangementen voor een sfeervol weekendje weg  in de weekenden rond Valentijnsdag. Bij een valentijnsarrangement is er veel aandacht besteed aan een romantische culinaire avond en een extra sfeervolle hotelkamer. Geniet samen met je geliefde van een romantisch hotelarrangement in een culinair of wellness hotel in Nederland, België, Luxemburg of Duitsland.

Pasen hotelarrangementen

Toe aan een lekker lang paasweekend weg? Boek dan voor de Pasen een hotel Paasarrangement. Je kunt in het lange paasweekend genieten van een sfeervol paasarrangement met een uitgekiend diner en logeren in een charmant hotel of hotel met wellnessfaciliteiten.

Weekendje weg reserveren