Autorondreizen in Noorwegen

Je bent hier:

Met een van te voren vastgelegde hotel autorondreis in Noorwegen kun je veel hoogtepunten in Noorwegen aandoen in betrekkelijk weinig tijd. Omdat onze autorondreizen in Noorwegen niet helemaal volgepland zijn, is er onderweg ruimte voor een extra lang bezoek aan een leuke bezienswaardigheid. We bieden je een geselecteerd aanbod van de meest bijzondere autorondreizen in Noorwegen. Noorwegen is een prachtig land met bossen, fjorden, meren, steden en gletsjers. Tijdens een rondreis in Noorwegen kun je dit allemaal bewonderen.

Je maakt een autorondreis in Noorwegen zonder zorgen, want wij hebben alle hotels al voor je gereserveerd. Deze Noorwegen rondreizen zijn uit te breiden met vluchten, overtochten en huurauto.

Resultaten 'autorondreis Noorwegen':

Autorondreizen in Noorwegen

Met een uitgestippelde autorondreis in Noorwegen kun je veel bezienswaardigheden in Noorwegen bezoeken in relatief korte tijd. Toch is je Noorwegen autorondreis niet volgepropt met hoogtepunten. Je hebt tussendoor voldoende tijd om Noorwegen echt te beleven.

De hotels in Noorwegen zijn al voor je geregeld, zodat je onbezorgd kunt rondreizen. Ontdek met een autorondreis in Noorwegen de schoonheid van de Noorse natuur en de gevarieerde landschappen. Bezoek de Noordkaap, de Noordelijkste punt van het vasteland van Europa, waar de zon in de zomermaanden niet onder gaat. Een uniek fenomeen dat je op autorondreis Noorwegen kunt ervaren.

Autovakantie in Noorwegen

Noorwegen is een land met bossen, fjorden, meren en gletsjers. Tijdens een autovakantie of rondreis in Noorwegen maak je kennis met de hoogtepunten van Noorwegen. Ten noorden van de Poolcirkel kun je tijdens een vakantie in Noorwegen de middernachtzon ervaren. Stap aan boord van de Hurtigruten en maak een prachtige boottocht langs de spectaculaire Noorse kustlijn met de vele fjorden. Geniet op wintervakantie in Noorwegen van natuur en activiteiten, zoals een tocht met een huskyslede of ga rijden op een sneeuwscooter door het prachtige winterse landschap van Noorwegen.

De Noorse hoofdstad is prachtig gelegen aan de kop van Oslo fjord en is omgeven met beboste bergkammen. Oslo biedt voor een interessante stedentrip een aantal bekende en minder bekende bezienswaardigheden, zoals het Vigeland Sculptuur Park, het Vikingschipmuseum, het Munch museum en de Holmenkollen ski schansen. Ook aan prachtige monumenten, zoals het Koninklijk Paleis, en gezellige bars en restaurants is geen gebrek.

Wintervakantie in Noorwegen