Autovakantie

Autorondreizen en hotelarrangementen
Je bent hier:

Op onze website vind je per bestemming leuke ideeën voor een autovakantie. Geniet van een autovakantie in een ontspannen omgeving, in de natuur of bezoek juist een bruisende stad. We hebben tips voor hotelarrangementen om een autovakantie dichtbij huis te maken, in de omringende landen. Of kies een autovakantie bestemming wat verder weg, naar het zuiden van Europa. Een goede tip is een autovakantie naar de natuurbestemmingen in Groot-Brittannië of Scandinavië. Ben je geinteresseerd in cultuur, maar houd je ook van indrukwekkende natuur? Dan zijn deze landenregio’s voor jou ideaal voor een autovakantie.

Kies een type autovakantie

Autorondreizen

Je hebt een ruime keuze voor een autorondreis op de meest schitterende bestemmingen in met name Europa. Onder meer bieden we je autorondreizen met routes die de massa mijden en je naar de highlights op natuurbestemmingen brengen. Denk aan bijvoorbeeld een autorondreis in Engeland, Wales, Schotland, Ierland, Noorwegen, Zweden, Finland of IJsland. Maar ook dichter bij huis kun je een mooie autorondreis maken, in bijvoorbeeld Duitsland of Frankrijk. Of zoek de zon op en geniet van culturele hoogtepunten en bijzondere ervaringen in Spanje, Italië of Griekenland. Voor jouw gemak zijn bij een autorondreis alle hotelovernachtingen vooraf gereserveerd.

Autorondreis en zonvakantie

Wel zin in zon en warmte, maar geen zin om de hele vakantie op het strand te liggen? Met deze bouwstenen voor autorondreizen kun je zelf een autovakantie-rondreis samenstellen en een interessante autorondreis maken in onder meer Andalusië, Toscane, Sicilië, Portugal en Griekenland. Je verblijft in geselecteerde accommodaties in de sfeer van het land. Bekijk snel de mogelijkheden om je eigen autorondreis op een zonvakantie bestemming samen te stellen.

Weekendje weg

Wil je op autovakantie maar niet te ver weg? Wij bieden we je goede tips voor een weekendje weg, bijvoorbeeld een hotelarrangement in een culinair of wellness charmehotel. Met een verzorgd hotelarrangement weet je van te voren precies wat is inbegrepen in je autovakantie. Reserveer je hotelarrangement eenvoudig online en ga genieten van een autovakantie in Nederland, België, Luxemburg of Duitsland.