Autorondreizen in Zweden

Je bent hier:

Een uitgestippelde autorondreis is een efficiënte manier om in een relatief kort tijdsbestek en in individuele vrijheid veel van de verschillende streken van Zweden te zien en te beleven. Kies hieronder uit een schitterende selectie uitgestippelde autorondreizen in Zweden, langs de mooiste plekjes van Zweden. Je kunt Zweden op een relaxte manier zien en ervaren. Ontdek tijdens je autorondreis in Zweden de gezelligheid van de steden en schoonheid van de Zweedse natuur.

Resultaten 'autorondreis Zweden':

Autorondreis in Zweden met cultuur en natuur

Geniet tijdens een autorondreis in Zweden van de prachtige Nationale Parken en de levendige steden van Zweden. Onderweg kun je ontspannen aan een de grote meren in Zweden en de uitgestrekte Zweedse natuur en de mooie kustlijn bewonderen. Bezoek tijdens je Zweden autorondreis de glasblazerijen in de Glasriket regio en waan je weer een kind in het Pippi Langkous park. Ontdek tijdens een autorondreis in Zweden de gezelligheid van de steden en schoonheid van de Zweedse natuur.

Autovakantie in Zweden

Op slechts zo’n twee uur vliegen ligt de Zweedse hoofdstad Stockholm, uitgangspunt voor een interessante stedentrip of begin van een autovakantie of autorondreis. Onder meer het merengebied van Zweden is van buitengewone schoonheid. In de winter is de Zweedse sneeuwpret een belevenis die je niet wilt missen! Bijzonderheden van een wintervakantie in Zweden zijn een sneeuwscootersafari, ijsvissen, winterkamperen, sledehondentochten, schaatsen en sneeuwschoenwandelen. Uiteraard ontbreken tijdens een wintervakantie in Zweden de sauna, de hottub en de Lapse grillhut niet.

Stockholm is gebouwd op veertien eilanden. Goed bewaard gebleven middeleeuwse gebouwen staan naast moderne gebouwen en iets buiten het centrum wacht de archipel met 24000 eilanden om ontdekt te worden.

Wintervakantie in Zweden