Autorondreizen in Schotland

Je bent hier:

Naast de vele kastelen zul je op rondreis in Schotland genieten van het vele natuurschoon en de stille landschappen in de Schotse Hooglanden. Wij bieden je zonder extra kosten een rondreis in Schotland, waarbij al je overnachtingen in hotels vooraf gereserveerd zijn. Maak tijdens je autorondreis Schotland zeker ook een tussenstop in de prachtige stad Edinburgh, zeer de moeite waard! Maak eens een mooie autorondreis in Schotland en bezoek de Nationale Parken Cairngorms Nationaal Park Loch Lomond en Trossachs Nationaal Park. Op rondreis in Schotland leer je dat de folkloristische muziek van Schotland, de doedelzak, is geworteld in de Gaelische of Keltische traditie. De cultuur op de eilanden in Schotland is juist weer meer beïnvloed door de Scandinavische cultuur. Kies uit het grote aanbod rondreizen in Schotland!

Resultaten 'autorondreis Schotland':

Autorondreizen Hebriden

De Hebriden eilanden in Schotland zijn een populaire bestemming voor natuurliefhebbers. Omringd door de Atlantische Oceaan vind je hier de perfecte voorwaarden om te surfen, zeekajakken en zeilen. Vanaf de kliffen aan de ruige kust, of vanuit een boot, heb je kans om dolfijnen, walvissen en haaien te spotten. De eilanden zijn perfect om te wandelen, fietsen en vissen in diepe zeelochs.

Whisky reizen in Schotland

Whisky reizen voor de grootste liefhebbers van whisky. Te boeken als extra reismodule of te combineren tot een langere Schotland rondreis.