online reisbureau - internetreisburo - weekendje weg - autovakanties - autorondreizen - culinaire hotels - hotelarrangementen - wellness - gastronomie
online reisburo - internetreisbureau - hotel - weekendje weg - autovakantie - autorondreizen - culinaire hotels - hotelarrangementen - wellness - gastronomie autovakantie - weekendje weg - autoreis - autorondreis  - culinaire hotels - hotelarrangement - wellness - gastronomie
       
 
Feel2Travel.nl - autovakantie, rondreis en weekendje weg 
 
 
 
 
 
 
   

Groot-Brittannië - Schotland

Vakantie Schotland - Autovakantie in Schotland - autorondreis in Schotland - Bed and Breakfast - Manor House Hotels - landhuizen - kastelenVakantie Schotland - Edinburgh, Highlands en de Hebriden.
Al van verre maakt het silhouet van de stad Edinburgh diepe indruk, door het kasteel hoog op de steile rots en de kathedraal van St. Giles, met zijn kroonvormige spits.

Een bezoek aan Edinburgh hoort tijdens uw vakantie in Schotland net zo bij Schotland als de Highlands, de Whisky Trail, de Hebriden, Shetland en Orkney.

 

 

Rondreizen in Schotland

Complete rondreizen, autorondreizen en autovakanties in Schotland  
 

Vakantie Schotland - autovakantie en autorondreis in Schotland.
Al van verre maakt tijdens uw autovakantie of autorondreis in Schotland het silhouet van de stad Edinburgh diepe indruk, door het kasteel hoog op de steile rots en de kathedraal van St. Giles, met zijn kroonvormige spits. Een bezoek aan deze stad Edinburgh hoort net zo bij Schotland als de Highlands, de Whisky Trail, de Hebriden, Shetland en Orkney. Naast de vele kastelen zult u op uw autovakantie of autorondreis in Schotland genieten van het vele natuurschoon en de stille landschappen. Er zijn twee Nationale Parken, te weten Cairngorms Nationaal Park Loch Lomond en Trossachs Nationaal Park. De folkloristische muziek van Schotland, de doedelzak, is geworteld in de Gaelische of Keltische traditie, terwijl die op de eilanden meer is beïnvloed door de Scandinavische cultuur. Kies uit een schitterende selectie uitgebalanceerde autovakanties en autorondreizen in Schotland, op uw autorondreis komt u langs de mooiste plekjes van Schotland...

» Rondreis Schotland - autorondreizen in Schotland

Autovakantie in Ierland - autorondreis in Ierland - Bed and Breakfast - Manor House Hotels - landhuizen - kastelen
 
Busvakantie - Busrondreis in Schotland (Schotland / Groot-Brittannië) 
 
Busvakantie Schotland - 8 daagse busvakantie - busrondreis in Schotland.
Het vertrek van deze busvakantie - busrondreis in Schotland is op elke vrijdag mogelijk. U verblijft naar keuze in Bed and Breakfast's of 2-3 sterren hotels in Schotland. Naast de vele kastelen zult u in tijdens uw busvakantie - busrondreis in Schotland genieten van het vele natuurschoon en de stille landschappen. Inbegrepen in deze 8 daagse Engelstalige busvakantie - busrondreis in Schotland zijn 3 overnachtingen in Edinburgh, 2 overnachtingen in Inverness en 2 overnachtingen op het Isle of Skye in de door u gewenste categorie, per nacht in een tweepersoonskamer met Schots ontbijt.
Busvakantie Schotland - Busreis Schotland
 
Het beste van Groot-Brittannië per trein
(rondreis door Engeland en Schotland met trein en minibus)
 
 
Rondreis per trein in GB - 9 daagse treinvakantie in Engeland en Schotland
Individuele treinvakantie en treinrondreis in Groot-Brittannië (8 nachten) - Rondreis Het beste van Groot-Brittannië per trein en minibus - Engeland en Schotland. Op een ontspannen manier Groot-Brittannië ontdekken in alle comfort? Dit kan per trein en deze brengt u naar de mooiste plekje van Engeland en Schotland. Deze rondreis per trein en minibus is een mix van daguitstapjes in kwalitatieve 14-zits minibusjes, open top city bus tours, vlotte, snelle treinverbindingen en verblijf in comfortabele hotels. Zo ontdekt u tijdens een treinrondreis in Engeland en Schotland op een optimale manier het beste van Groot-Brittannië...

» treinvakantie GB - treinrondreis 'Het beste van Groot-Brittannië per trein'

 
 

 
 
 
Meer informatie over vakantie in Schotland (UK)

Autovakantie in Ierland - autorondreis in Ierland - Bed and Breakfast - Manor House Hotels - landhuizen - kastelen Vakantie Schotland - traditie, kastelen en nationale parken in Schotland
Naast de vele kastelen zult u op uw rondreis in Schotland genieten van het vele natuurschoon en de stille landschappen. Er zijn tijdens uw vakantie in Schotland twee Nationale Parken te bezoeken, te weten Cairngorms Nationaal Park Loch Lomond en Trossachs Nationaal Park. De folkloristische muziek van Schotland, de doedelzak, is geworteld in de Gaelische of Keltische traditie, terwijl u tijdens uw vakantie in Schotland zult merken dat die op de eilanden in Schotland meer is beïnvloed door de Scandinavische cultuur.

Autovakantie en autorondreis in Groot-Brittannië
Feel2Travel reserveert zonder extra kosten een autovakantie of autorondreis in Groot-Brittannië (Engeland, Wales, Schotland), waarbij al uw overnachtingen vooraf gereserveerd zijn. Kies uit ons grote aanbod rondreizen een mooie rondreis in Engeland, die wij voor u hebben samengesteld.

Natuur in Schotland
Schotland is een natuurbestemming die zich verrassend dicht bij huis. De echte natuurliefhebber komt er steeds weer terug, want de gifgroene bergen, uitgestrekte meren en ruige kustlijn laten een onvergetelijke indruk achter op wie houdt van mooie landschappen. Bovendien is de infrastructuur van de natuur in Schotland uitstekend uitgerust voor wie wil wandelen of fietsen.

 
 
 
 
Feel2Travel.nl - Vakantie Schotland - hotel Schotland - rondreis Schotland - autovakantie Schotland - autorondreis Schotland - weekendje weg of midweek Schotland - bed and breakfast, Inn's, hotels, landhuizen en kastelen in Schotland.
 
 
 
 
 

INSPIRATIE - RUIMTE - STILTE - GENIETEN

 
 
» Vakantie Engeland
» Vakantie Schotland
» Vakantie Wales
» Vakantie Jersey
 
» Rondreizen Engeland
» Rondreizen Schotland
» Busrondreis Schotland
» Treinreis Engeland-Schotland
» Autorondreizen Wales
 
» Vervoer naar/in GB
 
disclaimer | sitemap | links
 
© 2006 - 2013 Feel2Travel
 

 
 
Partners.
  Landenalmanak.nl
  Rondreis door Schotland
  Veeronline.nl
  Worldphotos.nl