Home - logo - Feel2Travel
     
 
  Rondreis  |  Autovakantie  |  Zonvakantie  |  Wintersport  |  Stedentrip  |  Verre reis  |  Vakantiehuis
  Overzicht IJsland | Rondreizen IJsland

Vakantie in IJsland

IJsland - fly drive - autovakantie - autorondreizen - autorondreis - autoreisVakantie IJsland - beleef de prachtige natuur van IJsland
De prachtige natuur van IJsland biedt u de meest uiteenlopende activiteiten, zoals hiken, quadrijden en kajakken. Maar bij alles wat u onderneemt staat vooral natuurbeleving in IJsland centraal. De gezellige stad Reykjavík is de hoofdstad van IJsland en is tevens de meest westelijk gelegen hoofdstad van Europa en 's werelds meest noordelijke hoofdstad. Reykjavík ligt aan de Kollafjörður-fjord, een uitloper van de grote Faxaflói-baai. De grootste rivier die door de stad loopt is de Elliðaá. Reykjavik ligt ten zuiden van de berg Esja, waardoor de stad tegen de koude noordelijke wind wordt beschermd.

 

 

Rondreizen IJsland

Rondreizen en minitrips in IJsland 
 

Rondreis IJsland - autorondreizen en busrondreizen IJsland
Met een uitgestippelde rondreis zijn alle hotelovernachtingen in IJsland al voor u geregeld en wordt u langs de mooiste highlights van IJsland geleid. Tijdens een rondreis in IJsland kunt u heerlijk ontspannen in een warme bron of in het meer van de Blue Lagoon. U beleeft in IJsland, het land van de prachtige natuurverschijnselen, een bijzondere rondreis. Leer het gezellige Reykjavik beter kennen, maar ook Akureyri, Egilsstaðir en centraal IJsland. Bewonder zelf op rondreis in IJsland de schoonheid van de natuur van IJsland.

IJsland is een nog onbekende bestemming, maar prachtig om te ontdekken tijdens een minitrip. Stap in een terreinwagen en verken het binnenland van IJsland! Met hobbelige zandpaden en kolkende rivieren kunt u wel spreken van een unieke tocht door het toch al bijzondere IJsland. De eeuwenoude gletsjers, actieve vulkanen en krachtige watervallen getuigen van de kracht van het IJslandse natuurschoon.

» Bekijk alle rondreizen en minitrips in IJsland

IJsland rondreis

Excursie rondreizen IJsland
 
 
 

single reis europa

 
 
Meer informatie over vakantie in IJsland

Vakantie IJslandNatuur in IJsland
Een reis door IJsland staat al snel in het teken van de natuur. Buiten Reykjavik is er immers weinig cultuur te bekennen en het landschap in de rest van het land is verrassend mooi. Groene heuvels zonder begroeiing wisselen af met immense gletsjers en imposante watervallen. NatureScanner biedt nuttige informatie over de natuur in IJsland.

 
 


 
 
 
 
Feel2Travel.nl - vakantie IJsland - hotel IJsland - rondreis IJsland - voor een zomervakantie, autovakantie of autorondreis in IJsland
 
 
 
 
 

 
 
Partners.
  Landenalmanak.nl
  Veeronline.nl
  Worldphotos.nl

 
Reizen thema's       Vakantielanden        

 
 
 
 
» Autorondreizen
» Autovakantie
» Busreizen
» Culinaire vakantie
» Hotelarrangement / Weekend weg
» Nieuwjaar- / Kerstarrangement
» Rondreizen
» Rondreis + zonvakantie (mix)
» Stedentrips
» Treinvakanties

  » Vakantiehuizen
» Verre reizen
» Wellnessvakantie
» Wintervakantie
» Zonvakantie
  » België
» Cyprus
» Denemarken
» Duitsland
» Egypte
» Engeland
» Finland
» Frankrijk
» Griekenland
» Ierland

  » IJsland
» Italië
» Kanaaleilanden
» Kroatië
» Luxemburg
» Malta
» Marokko
» Nederland
» Noorwegen
  » Oostenrijk
» Portugal
» Schotland
» Spanje
» Tsjechië
» Turkijë
» Wales
» Zweden
» Zwitserland
 
© Feel2Travel