Home - logo - Feel2Travel
     
 
  Rondreis  |  Autovakantie  |  Zonvakantie  |  Wintersport  |  Stedentrip  |  Verre reis  |  Vakantiehuis
  Overzicht Ierland | Rondreizen Ierland | Stedentrip Dublin | Vervoer Ierland

Rondreizen in Ierland

rondreis ierland - busrondreis Ierland - autovakantie in Ierland - autorondreis in Ierland

Rondreis Ierland - autorondreizen en busrondreizen Ierland
Houd u van natuur, imposante landschappen en pure gezelligheid? Dan is Ierland een geweldig land voor het maken van een rondreis. Er is keuze te over aan rondreizen in Ierland. Ontdek de Wicklow Mountains, de spectaculaire kustlijn van Ierland en de beroemde Ring of Kerry. Of beleef met een speciale rondreis het charmante Ierland, waarbij u overnacht in charmante B&B's en hotels en schitterende landhuizen en tuinen bezoekt. Kies voor een uitgestippelde autorondreis Ierland of begeleide busrondreis Ierland

 

Kies een rondreis in Ierland

Autorondreizen Ierland Busrondreizen Ierland
 

 
Autorondreizen in Ierland
Rondreis Ierland - Het ontstuimige westen en de Connemara
v.a. € 328,00

Autorondreis in Ierland - rondreis Ierland - Bed & Breakfast of hotels
8-daagse autorondreis in Ierland 'De Connemara en het Westen van Ierland' (7 nachten). De Connemara, de meest westelijk gelegen streek van Ierland, is een unieke regio om tijdens een autorondreis in Ierland te bezoeken en kent een ruwe kustlijn, prachtige heuvels en ontelbare meren en rivieren. Hier is het nog aangenaam rijden tijdens een autorondreis over smalle, rustige wegen die meanderen door het indrukwekkende landschap van Ierland. Deze streek van Ierland die u met deze autorondreis in Ierland bezoekt is rijk aan tradities.

» Rondreis Ierland - autorondreis Connemara en het Westen

Autovakantie rondreis in Ierland
 
Rondreis Ierland - Charming Ireland
v.a. € 330,75
Autorondreis in Ierland - rondreis Ierland (charmante B&B's en hotels)
8-daagse charme autorondreis in Ierland (7 nachten). U verblijft op deze Ierland rondreis in charmante B&B´s of charmehotels. Deze autorondreis in ierland voert u naar de Wicklow Mountains en het graafschap Kerry. Ook de mooie zuid-oost kust hoort bij deze Ierland rondreis. U bezoekt met deze autorondreis Ierland tal van bezienswaardigheden: Wicklow Mountains, Glendalough, een monastieke nederzetting uit de 6de eeuw, Garinish Island met prachtig aangelegde Italiaanse tuinen, Muckross House and Gardens, Killarney National Park, Dingle Peninsula, Ring of Kerry en meer...

» Rondreis Ierland - autorondreis Charming Ireland

Rondreis in Ierland
 
Rondreis Ierland - The Best of the South
v.a. € 330,75
Autorondreis in Ierland - rondreis Ierland - Bed & Breakfast of hotels
8-daagse autorondreis in Ierland 'The Best of the South' (7 nachten). Deze autorondreis in Ierland begint in Cork. Bereid u voor deze rondreis in ierland voor op prachtige vergezichten en schitterende natuur in het inspirerende zuiden van Ierland! U zult versteld staan van de overvloed aan bezienswaardigheden, bijzondere natuur, prachtige winkels en natuurlijk het fantastische eten! Het pittoreske zuiden van Ierland is beroemd om zijn rustige levensritme en buitengewoon mooie natuur.

» Rondreis Ierland - autorondreis The Best of the South

Rondreis in Ierland
 
Rondreis Ierland - Het kleurrijke zuidwesten (Ring of Kerry)
v.a. € 357,50
Autorondreis in Ierland - rondreis Ierland - Bed & Breakfast of hotels
8-daagse autorondreis in Ierland 'Het kleurrijke zuidwesten van Ierland en de Ring of Kerry' (7 nachten). Een autorondreis door dit deel Ierland is ideaal voor een eerste kennismaking met Ierland. De Ring of Kerry en het Zuidwesten van Ierland is een streek met een zeer gevarieerd en spectaculair landschap. Onder invloed van de warme golfstroom vindt u hier een bijna tropische plantengroei, palmbomen en rododendron gedijen hier goed. De beroemde ‘Ring of Kerry‘, het Dingle schiereiland en Killarney, Kenmare en Cork komen aan bod tijdens deze Ierland rondreis.

» Rondreis Ierland - autorondreis Het kleurrijke zuidwesten

Rondreis door Ierland
 
Rondreis Ierland - Dublin & Wonders of Ancient East
v.a. € 370,00
Autorondreis in Ierland - rondreis Ierland- Bed & Breakfast of hotels
8-daagse autorondreis in Ierland 'Dublin & Wonders of Ancient East' (7 nachten). Deze autorondreis in Ierland begint in het bruisende Dublin, met onder meer een bezoek aan het Guinness Storehouse. In de Wicklow Mountains, ook wel de Tuin van Ierland genoemd, bezoekt u tijdens uw autorondreis in Ierland Glendalough, een monastieke nederzetting uit de 6e eeuw. Verder staan op uw autorondreis in Ierland het middeleeuwse stadje Kilkenny en de Rock of Cashel op het rondreis programma.

» Autorondreis Dublin & Wonders of Ancient East

Autorondreis in Ierland
 


 
Rondreis Ierland - Belfast & Causeway Coastal Route 
v.a. € 548,25
Autorondreis in Ierland - rondreis Ierland - Bed & Breakfast
8-daagse autorondreis in Ierland 'Belfast & Causeway Coastal Routed' (7 nachten in hotels en inns. Tijdens deze rondreis in Ierland komt u langs een rijke schakering aan legendarische bezienswaardigheden, fantasierijke filmlocaties van bijvoorbeeld Game of Thrones en culturele dorpen in de Glens of Antrim. De route van de Ierland rondreis volgt de fenomenale kustweg die begint in Belfast en eindigt in Londonderry. Deze rondreis heeft geen enorme afstanden maar elke plaats onderweg is de moeite waard.

» Autorondreis Belfast & Causeway Coastal Route

Rondreis in Ierland
 
Rondreis Ierland - Het authentieke Donegal
v.a. € 452,50
Autorondreis in Ierland - rondreis Ierland (3 en 4 sterren hotels)
8-daagse autorondreis in Ierland 'Het authentieke Donegal' (7 nachten). Deze autorondreis in Ierland begint in Dublin, een jonge en bruisende stad met tal van bezienswaardigheden. Donegal is Ierland’s best bewaarde geheim voor een autorondreis in Ierland. Ontdek tijdens deze Ierland rondreis grillige kusten, glooiende heuvels en eeuwenoude geschiedenis en stap terug in de tijd aan de hand van mysterieuze stenen, afgelegen ringforten, sluimerende legenden en in nevelen gehulde meren. Ervaar tijdens deze autorondreis in Ierland de Keltische mystiek en de oorverdovende stilte van de indrukwekkende natuur.

» Rondreis Ierland - autorondreis Het Authentieke Donegal

Autorondreis in Ierland
 
Rondreis Ierland - The Wild Atlantic Way
v.a. € 561,25
Autorondreis in Ierland - rondreis Ierland o.b.v. hotels
12-daagse autorondreis in Ierland 'The Wild Atlantic Way' (11 nachten). Dezerondreis voert u langs bijna de hele westelijke kust van Ierland, 3800 km onafgebroken oceaanbranding van Donegal in het noorden tot Cork in het zuiden. De rondreis route loopt langs grillige schiereilanden, verlaten dorpen, prachtige zichten op de uiterste uiteinden van West-Europa. Hier maakt u een rondreis over rustige wegen in Ierland en stops in kosmopolitische steden, maar ook op plaatsen waar de tijd lijkt stil te staan.

» Rondreis Ierland - autorondreis The Wild Atlantic Way

Ierland autorondreis
 
Rondreis Ierland - De Ronde van Ierland
v.a. € 631,75
Autorondreis in Ierland - rondreis Ierland (B&B en/of hotels)
14-daagse autorondreis in Ierland 'Ronde van Ierland en de Ring of Kerry' (13 nachten). Prachtige autorondreis in Ierland met huurauto of eigen auto, uitgestippeld langs vele hoogtepunten van Ierland. Maak kennis met de vriendelijke Ieren en hun Ierse "way of life" en ontdek op uw autorondreis door Ierland tevens de schoonheid en magie van de Ierse natuur.

» Rondreis Ierland - autorondreis De Ronde van Ierland

Rondreizen in Ierland
 
Rondreis Ierland - Elegant Ierland
v.a. € 676,50
Autorondreis in Ierland - rondreis Ierland o.b.v. elegante hotels
8-daagse autorondreis (7 nachten) met verblijf in pareltjes van elegante hotels die uw reis onvergetelijk zullen maken. Deze autorondreis in Ierland brengt u o.a. naar Dublin, dat veel heeft te bieden op cultureel gebied. Via Kilbeggan, waar u de oude Johnny Locke’s Distilleerderij kunt bezoeken, naar Athlone. Hier moet u tijdens uw autorondreis in Ierland beslist een bezoek brengen aan de overblijfselen van de monastieke nederzetting Clonmacnoise. Verder naar Clifden, een gezellig marktplaatsje met gezellige pubs, Connemara, de bekende Cliffs of Moher, Ring of Kerry en Killarney.

» Rondreis Ierland - autorondreis Elegant Ierland

Ierland rondreis
 

 
Busrondreizen in Ierland
8-daagse busrondreis in Ierland - Irish Adventure 
 

8-daagse busrondreis in Ierland (7 nachten), verblijf in 3/4-sterren hotels.

Een populaire busrondreis langs de kustlijn van Ierland. Dublin, de Wicklow Mountains, de Ring of Kerry, de Cliffs of Moher, de Connemara en de Boyne Valley staan op het programma en bezoeken aan historische plaatsen zoals Glendalough en de prehistorische Boyne Valley. Ook het avondprogramma mag er zijn met een avond in een Iers Cabaret in Dublin.

» Busrondreis Ierland - Rondreis 'Irish Adventure'

busrondreis Ierland
 
 
Meer informatie over rondreizen in Ierland

Autorondreizen IerlandAutorondreizen in Ierland
Een uitgestippelde autorondreis is een efficiënte manier om in een relatief kort tijdsbestek en in individuele vrijheid veel van de verschillende streken van Ierland te zien en te beleven. Kies voor een schitterende, uitgestippelde autorondreis in Ierland. U maakt een rondreis langs de mooiste plekjes van Ierland en ziet en ervaart toch op een relaxte manier het land en de streek. Maak tijdens uw autorondreis in ierland kennis met de vriendelijke Ieren en hun Ierse "way of life" en ontdek op uw autorondreis door Ierland tevens de schoonheid en magie van de Ierse natuur.Busrondreizen Ierland

Busrondreizen in Ierland
Met een georganiseerde busrondreis in Ierland hoeft u zelf niet zoveel te regelen. De luxe bus brengt u naar de mooiste regio's van Ierland en de ervaren gids vertelt u alles over het bijzondere Ierland, over de geschiedenis, de landschappen en over de mensen. U heeft de keuze uit enkele schitterende busrondreizen in Ierland.

Ierland rondreizen
Ierland is anders, maar wat maakt Ierland nu zo anders? Waarschijnlijk een combinatie. Een samengaan van het prachtige en afwisselende landschap en de vriendelijke en gastvrije bevolking. Maak eens een busrondreis door de natuur en langs de indrukwekkende kusten van Ierland. Onderweg bezoekt u gemoedelijke Ierse stadjes met de gezellige pubs, waar u de vriendelijke Ieren ontmoet. Combineer een busrondreis met een stedentrip Dublin, waarvandaan de meeste bussen voor een busrondreis door alle delen van Ierland vertrekken.

 
 


 
 
meer rondreizen »
 
 
 
 
Rondreis Ierland - vakantie Ierland - autorondreis Ierland - busrondreis Ierland - autorondreizen, busrondreizen en treinrondreizen in Ierland
 
 
 
 
 
» Rondreizen Denemarken
» Rondreizen Egypte
» Rondreizen Engeland
» Rondreizen Finland
» Rondreizen Frankrijk
» Rondreizen Griekenland
» Rondreizen Ierland
» Rondreizen IJsland
» Rondreizen Italië
» Rondreizen Marokko
» Rondreizen Noorwegen
» Rondreizen Portugal
» Rondreizen Schotland
» Rondreizen Spanje
» Rondreizen Turkije
» Rondreizen Wales
» Rondreizen Zweden
 
Reisofferte
 
 

Groepsreizen in Ierland:

KRAS - rondreizen Ierland
» Engeland en Ierland
» Ring of Kerry
» Cork/Dublin
Bekijk aanbod »
 
SNP - Natuurreizen ANWB
SNP Natuurreizen
» Natuur in Ierland
» Groepsreis Ierland
» B&B's en hotels
Bekijk aanbod »
 

 
Reizen thema's       Vakantielanden        

 
 
 
 
» Autorondreizen
» Autovakantie
» Busreizen
» Culinaire vakantie
» Hotelarrangement / Weekend weg
» Nieuwjaar- / Kerstarrangement
» Rondreizen
» Rondreis + zonvakantie (mix)
» Stedentrips
» Treinvakanties

  » Vakantiehuizen
» Verre reizen
» Wellnessvakantie
» Wintervakantie
» Zonvakantie
  » België
» Cyprus
» Denemarken
» Duitsland
» Egypte
» Engeland
» Finland
» Frankrijk
» Griekenland
» Ierland

  » IJsland
» Italië
» Kanaaleilanden
» Kroatië
» Luxemburg
» Malta
» Marokko
» Nederland
» Noorwegen
  » Oostenrijk
» Portugal
» Schotland
» Spanje
» Tsjechië
» Turkijë
» Wales
» Zweden
» Zwitserland
 
© Feel2Travel