Rondreizen

Autorondreizen, busrondreizen en treinrondreizen
Je bent hier:

Er zijn voor een rondreis opties te over en bijna niets is onmogelijk als het om rondreizen gaat. Kies een plek waar je graag in je leven nog een keer heen wilt en doe het! Dat kan een compleet verzorgde rondreis zijn of een wat meer avontuurlijke rondreis. Ook is er veel keuze in prijs; we bieden je rondreizen met goedkope hotels, maar ook luxere viersterren hotels. Kies de rondreis van je dromen uit en wacht niet langer. Wij maken graag een passend rondreis reisvoorstel voor je autorondreis, busrondreis of treinrondreis zodat je zorgeloos kunt genieten van een prachtige rondreis.

Kies een type rondreis

Autorondreizen

Zoek je een individuele autorondreis waarbij de massa wordt gemeden? Denk dan eens aan een mooie autorondreis op een van de groene bestemmingen, zoals Engeland, Wales, Schotland, Ierland, Noorwegen, Zweden, Finland of IJsland. Kies uit een unieke selectie autorondreizen en bewonder de mooiste plekjes op deze natuurbestemmingen. Zoek je toch liever de warmte op? Bekijk dan onze autorondreizen in Zuid-Europa. Tip: combineer een autorondreis met vluchten, overtochten en huurauto.

Busrondreizen

Een georganiseerde busrondreis is een efficiënte manier om heel veel van je vakantiebestemming te zien in een relatief kort tijdsbestek en er veel over te leren. Kies uit schitterende busrondreizen op natuurbestemmingen door enkele van de mooiste regio’s van Ierland, Schotland en Noorwegen. Je kunt ook verre busrondreizen maken op andere continenten.

Rondreis en zonvakantie

Maak je eigen rondreis op een zonvakantie bestemming met een (huur)auto. Met rondreis bouwstenen kun je zelf je eigen rondreis samenstellen en rondreizen in onder andere Zuid-Europa. Ontdek tijdens een rondreis in de zon verborgen plekjes en overnacht in de sfeer van het land, zodat je het land écht ontdekt. Stel je eigen zonnige rondreis samen in onder meer Spanje, Portugal, Italië, Griekenland en Marokko.

Treinrondreizen

Eigen vervoer heb je tijdens deze reizen niet nodig, want je reist per trein en aanvullend eventueel ook met bus en boot. Geniet op een treinvakantie of treinrondreis van unieke landschappen! Kijk bijvoorbeeld in Noorwegen je ogen uit naar de natuurlandschappen tijdens de prachtige treinreis vanaf Oslo naar Bergen, onder andere over de Flåm spoorbaan. Dit is één van de mooiste treinreizen ter wereld!