Autorondreizen in Engeland

Je bent hier:

Prachtige regio’s voor een autorondreis in Engeland zijn onder meer Kent, Sussex en Cornwall. Dit zijn mooie gebieden met glooiende landschappen, dromerige dorpjes, levendig marktplaatsjes en pittoreske havenstadjes. Engeland biedt tijdens een autovakantie of autorondreis culturele en historische bezienswaardigheden. Kies uit ons grote aanbod autorondreizen in Zuid-Engeland een mooie rondreis en beleef een onvergetelijke rondreis in Engeland. Omdat de mooiste landhuizen, kastelen en andere bezienswaardigheden vaak slecht of helemaal niet met het openbaar vervoer te bereiken zijn, is het aan te raden een rondreis Engeland te boeken waarbij de autohuur inbegrepen is en er vooraf een mooie rondreis route is uitgestippeld door specialisten. Om in de sfeer te blijven kun je tijdens je rondreis in Engeland overnachten in historische gebouwen die zijn verbouwd tot comfortabel hotel.

Kies een autorondreis in Engeland

Autovakantie Engeland - Citytrip Canterbury (Kent)

v.a. € 135,50 p.p. (3 dagen / 2 nachten)

De stad Canterbury heeft haar middeleeuwse karakter weten te bewaren. De stad wordt gedomineerd door de enorme kathedraal, één van de mooiste in Europa. In 1170 werd in de kathedraal van Canterbury de aartsbisschop Thomas à Becket door enkele ridders, op bevel van Henry II, vermoord tijdens de vespers. Kort daarna werd hij heilig verklaard en de ‘crime scene’ werd het centrum van de Engelse Kerk en het belangrijkste bedevaartsoord van Engeland.

Autovakantie Engeland - The Garden of England

v.a. € 210,50 p.p. (3 dagen / 2 nachten)

Groot-Brittannië is de hemel op aarde voor mensen met groene vingers. Niet voor niets wordt het graafschap Kent ‘the Garden of England’ genoemd. Het zuidoosten van het Verenigd Koninkrijk is landschappelijk één van de mooiste en meest gevarieerde met uitgestrekte landerijen. Grazige weiden en het overbekende Engelse parklandschap wisselen elkaar af. In Kent vindt u enkele beroemde tuinen. Deze variëren van eenvoudige cottagetuinen tot spectaculaire kasteeltuinen.

Autorondreis Zuid-Engeland - Romantische kastelen en tuinen

v.a. € 287,75 p.p. (4 dagen / 3 nachten)

Het Zuiden van Engeland biedt de mooiste tuinen en kastelen. In Kent vindt u een enkele beroemde tuinen, van cottagetuinen tot spectaculaire kasteeltuinen. In deze autorondreis in Engeland zijn highlights inbegrepen zoals Bodiam Castle, Petworth Castle, Uppark House, Hinton Ampner, Chartwell, Wakehurst Plac.

Autorondreis Engeland - Barnaby, Morse en Miss Marple

v.a. € 289,00 p.p. (5 dagen / 4 nachten)

Treed tijdens een rondreis in Zuid-Engeland in de sporen van de bekende Britse TV series. Met deze rondreis willen we u laten genieten van de mooie plekjes die u dankzij deze series hebt leren kennen. In deze fascinerende rondreis in Zuid-Engeland nemen we u mee door het decor van Morse en Lewis, Midsomer Murders en Miss Marple/Agatha Christie.

Autorondreis Engeland - James Herriot, Dalziel & Pascoe en Frost

v.a. € 298,50 p.p. (5 dagen / 4 nachten)

Treed tijdens een rondreis in Zuid-Engeland in de sporen van de bekende Britse detectives. Britse detective series hebben al tientallen jaren een vaste plaats in het televisielandschap. In deze rondreis in Noord-Engeland bezoekt u de mooie plekjes van de series James Herriot, Dalziel & Pascoe en Frost in Noord-Engeland.

Autorondreis Engeland - Beauty of the Cotswolds

v.a. € 387,25 p.p. (6 dagen / 5 nachten)

De Cotswolds zijn bekend om hun zachte heuvels en slaperige ´typisch Engelse´dorpjes. Maar ook om zijn beroemde steden zoals Bath en bekende prachtige steden als Cheltenham. Opvallend is de lokale honingkleurige kalksteen, gebruikt voor onder meer de stenen vloeren in de huizen en de pannen op het dak en de typische ´stapelmuren´ overal in de velden. Houdt u van typisch Engels dan zult u genieten van deze rondreis.

Autorondreis Engeland - Cambridgeshire en Kent at ease

v.a. € 536,75 p.p. (7 dagen / 6 nachten)

Tijdens deze autovakantie in Engeland ontdekt u op een rustig tempo de streek rond Cambridge en het graafschap Kent. U verblijft 3 nachten in een hotel in Cambridgeshire en 3 nachten in een hotel in Kent, van waaruit u gemakkelijk deze mooie streken in Zuid-Engeland kunt verkennen.

Autorondreis Engeland - The Southwest & the Isles of Scilly

v.a. € 793,00 p.p. (8 dagen / 7 nachten)

Net voor de kust van Cornwall zijn de Scilly eilanden het best bewaarde geheim van de UK. Omgeven door azuurblauw water en witte zandstranden, is dit een verrassende bestemming voor een rondreis in Zuid-Engeland. Deze autorondreis in Engeland is inclusief een bezoek aan het Fashion Museum, een bezoek aan Victoria Art Gallery, retourvlucht voor een dagtrip naar Isles of Scilly en een bezoek aan het Eden Project.

Autorondreis Engeland - Familievakantie in Engeland

v.a. € 725,00 p.p. (8 dagen / 7 nachten)

Deze 8 daagse autorondreis is een fantastische reis voor gezinnen. U logeert in gezinsvriendelijke hotels in het zuiden van Engeland met suggesties voor fijne, ontspannende activiteiten met kinderen. U kiest zelf welke activiteiten u interessant vindt voor uw kinderen en hoe u uw reis invult.

Autorondreis Engeland - Magie en mysterie met Harry Potter

v.a. € 567,00 p.p. (8 dagen / 7 nachten)

Wie kent niet de meeslepende boeken en films van Harry Potter. Bent u ook een fan en wilt u wel eens zien waar Harry zijn avonturen beleefde ? Deze autorondreis door Engeland brengt u aan de hand van een aantal filmlocaties langs een greep uit Engelands mooiste landschappen en historische plaatsjes.

Autorondreis Engeland - Yorkshire Dales en het Lake District

v.a. € 488,50 p.p. (8 dagen / 7 nachten)

Tijdens deze autorondreis Yorkshire Dales en het Lake District in Engeland bewondert u prachtige landschappen met meren en bergen, kastelen, indrukwekkende kustlijnen en grootse nationale parken. Maar ook historische bouwwerken en de middeleeuwse stad York. Deze autorondreis in Engeland biedt u de kans om wat meer te zien van de grandioze landschappen van Engeland.

Autorondreis Engeland - The good Old England

v.a. € 753,00 p.p. (9 dagen / 8 nachten)

Bezoek het Engeland van de ansichtkaarten, het land van de kleurrijke tuinen, imposante kastelen, scheve vakwerkhuizen en Shakespeare. Een prachtige Engeland rondreis, met het historisch centrum van Canterbury, landelijke wegen, pittoreske dorpen in de Cotswolds, de universiteitssteden Oxford en Cambridge, Stonehenge, beroemde kathedralen, kastelen en romantische tuinen.

Autorondreis Engeland - Devon & Cornwall

v.a. € 753,00 p.p. (11 dagen / 10 nachten)

In het zuiden en het westen van Engeland, de “West Country”, vindt u nog vredige, schilderachtige haventjes vol vissersbootjes en zeiljachtjes tegen een achtergrond van witgepleisterde huisjes en viskraampjes. Het zijn deze kleine dorpjes die ooit bewoond werden door smokkelaars en zeerovers. Ter afwisseling zijn er de grotere, mondainere badplaatsen zoals Bournemouth, Portsmouth of Torquay, of de historische steden waaronder Exeter en Salisbury en natuurlijk ook de nodige burchten en landhuizen.

Autorondreis Engeland en Schotland - Grand Tour Lake District & Scotland

v.a. € 1334,50 p.p. (18 dagen / 17 nachten)

Wanneer u genoeg tijd heeft, waarom zou u dan de pracht van de natuur in het Lake District in Engeland en de ongelofelijke verscheidenheid van Schotland niet combineren? Dit is een interessante combinatie voor een rondreis in Engeland en Schotland. Inbegrepen in deze autorondreis in Engeland en Schotland zijn een Three Isles cruise, de retourferry Thurso-Orkney en een bezoek aan Scone Palace.

Autorondreis Engeland - Kastelen, landhuizen en overweldigende natuur in Wales

v.a. € 460,00 p.p. (7 dagen / 6 nachten)

Een rondreis door Engeland en Wales langs een aantal van de beroemdste kastelen en landhuizen van Noord- en Midden-Wales. Met deze autorondreis in Wales bezoekt u ook de hoofdstad Cardiff. Vertrek is bij deze rondreis in Wales en Engeland: elke dag mogelijk.