Autorondreizen in IJsland

Je bent hier:

IJsland is de perfecte bestemming voor een autorondreis met veel excursies. Bij een autorondreis in IJsland staat natuurbeleving op de eerste plaats. Met een van de unieke IJsland autorondreizen ontmoet je grote ijsvlakten, warme bronnen, gigantische watervallen en adembenemende Nationale Parken. Tijdens een autorondreis in IJsland maak je al deze bijzondere natuurverschijnselen zelf mee. Ondanks een wellicht druk reisprogramma, er is zoveel te zien in IJsland, zul je zeker genieten van de rust, ruimte en natuur die IJsland te bieden heeft. Beleef het zelf tijdens een autorondreis in IJsland.

Kies een autorondreis in IJsland

Winter - autorondreis IJsland - Beauty of the south

v.a. € 728,00 p.p. (7 dagen / 6 nachten)

Ook tijdens de winter is het perfect mogelijk om een autorondreis te ondernemen in het zuiden van IJsland. Deze 7-daagse reis geeft u de mogelijkheid om op een ontspannen manier een mooi stuk IJsland te ontdekken. Prachtige lavavelden, ongekende warmwaterbronnen, indrukwekkende vulkanen en gletsjers en oneindige stranden staan op de menu.

Winter - autorondreis IJsland - Zuidelijk IJsland

v.a. € 455,00 p.p. (5 dagen / 4 nachten)

Ervaar als avonturier en ontdekkingsreiziger het beste wat de IJslandse natuur te bieden heeft in wintertijd. Warmwaterbronnen, spuitende geisers, indrukwekkende watervallen, glinsterende gletsjers, zwarte lava stranden, de warme Laugarvatn Fontana en het dansende Noorderlicht, genoeg redenen om voor Ijsland te kiezen?

Fly drive autorondreis IJsland - Hoogtepunten van IJsland

v.a. € 691,00 p.p. (8 dagen / 7 nachten)

Heel IJsland in één keer. Omdat het binnenland van IJsland bijna ontoegankelijk is, is een rondreis van IJsland letterlijk een reis rond het eiland. Onvergetelijke autorondreis met een opeenvolging van voornamelijk natuurlijke hoogtepunten.

Fly drive autoreis IJsland - Wandelen en genieten in IJsland

v.a. € 755,00 p.p. (10 dagen / 9 nachten)

Autorondreis in IJsland, waarbij je tijdens wandelingen de onvergetelijke landschappen van IJsland ontdekt, ruige landschappen die in vulkanische uitbarstingen ontstaan zijn. De uitgestrekte wildernis, de energie, maar ook de rust van deze natuur zijn binnen handbereik tijdens deze wandel-autorondreis.

Fly drive autorondreis IJsland - A home away from home

v.a. € 580,00 p.p. (10, 12 of 15 dagen)

Een autorondreis met verblijf in vakantiehuisjes. Tijdens deze reis verblijft u telkens 4 nachten in dezelfde vakantiewoning die u een beetje uw ´thuis ver van huis´ kunt noemen. Geen gedoe met koffers in- en uitpakken, ruimte om gezellig samen te zitten, eten wat u zelf wenst te eten, gecombineerd met prachtige excursies in de regio.

Fly drive autorondreis IJsland - Ronde van IJsland

v.a. € 1044,00 p.p. (12 dagen / 11 nachten)

Deze rondreis biedt u een volledige IJsland rondreis met net dat beetje extra tijd om op mooie plekjes in IJsland een wandeling of een extra excursie te maken. Omdat u niet elke dag van hotel hoeft te wisselen geeft dat op uw rondreis in IJsland veel rust. Kies deze rondreis dus als u ontspannen wilt rondreizen in IJsland.

Fly drive autorondreis IJsland - Klassiek en Magisch IJsland

v.a. € 1685,00 p.p. (15 dagen, 14 nachten)

Deze rondreis IJsland toont de rijke verscheidenheid aan landschappen en geologische fenomenen in IJsland. Deze autorondreis is een aanrader voor de echte natuurliefhebber. Tijdens deze IJsland rondreis ziet u kleurrijke bergen, enorme gletsjers, warmwaterbronnen, vredige meertjes, vulkanen, kraters in allerlei vormen, indrukwekkende watervallen en de onmetelijke Atlantische Oceaan.

Fly drive autorondreis IJsland - Best of South & West

v.a. € 684,00 p.p. (8 dagen / 7 nachten)

Zomer of winter, IJsland is altijd even indrukwekkend! Bezoek met deze autorondreis de Golden Circle, het Snaefellsnes schiereiland, het Skaftafell Nationaal Park, de Jökulsárlón gletsjer lagune, Snaefellsnes, Borgarfjördur en meer. IJsland is het waard om ook in de winter te bezoeken.

Fly drive autorondreis IJsland - 4x4 Zomer Rondreis Onbekend IJsland

v.a. € 2423,00 p.p. met 4×4 terreinwagen inbegrepen (12 dagen, 11 nachten)

Om echt de mooiste plekken van IJsland te ontdekken, is het een goed idee om het land te verkennen met een 4×4. Weg van de grote massa´s, het avontuur tegemoet via onverharde wegen en doorwaadbare rivieren. Deze reis is enkel mogelijk van juli tot september.

Fly drive autorondreis IJsland - Zomer in Zuid-IJsland

v.a. € 394,00 p.p. (5 dagen / 4 nachten)

Ervaar tijdens deze korte zomerreis als avonturier en ontdekkingsreiziger het beste wat de IJslandse natuur te bieden heeft. Warmwaterbronnen, spuitende geisers, indrukwekkende watervallen, glinsterende gletsjers, zwarte lava stranden en de warme Laugarvatn Fontana. Genoeg redenen om voor IJsland te kiezen!