Autorondreizen in Noorwegen

Je bent hier:

Met een van te voren vastgelegde hotel autorondreis in Noorwegen kun je veel hoogtepunten in Noorwegen aandoen in betrekkelijk weinig tijd. Omdat onze autorondreizen in Noorwegen niet helemaal volgepland zijn, is er onderweg ruimte voor een extra lang bezoek aan een leuke bezienswaardigheid. We bieden je een geselecteerd aanbod van de meest bijzondere autorondreizen in Noorwegen. Noorwegen is een prachtig land met bossen, fjorden, meren, steden en gletsjers. Tijdens een rondreis in Noorwegen kunt u dit allemaal bewonderen. Je maakt een autorondreis in Noorwegen zonder zorgen, want wij hebben alle hotels al voor je gereserveerd. Deze Noorwegen rondreizen zijn uit te breiden met vluchten, overtochten en huurauto.

Kies een autorondreis in Noorwegen

Autorondreis - Trio Scandinavië - eigen auto

v.a. € 1532,00 p.p. (16 dagen / 15 nachten)

Tijdens deze Trio Scandinavië rondreis maakt u een mooie autorondreis door Denemarken, Noorwegen en Zweden. U ziet veel bijzondere bezienswaardigheden en ongelofelijke natuurlandschappen van dit mooie stukje Scandinavië.

Autorondreis Noorwegen - Bijzonder Noorwegen

v.a. € 655,00 p.p. (7 dagen / 6 nachten)

Rondreis in Noorwegen langs enkele van de mooiste fjorden en bergplateaus. U bezoekt o.a. Bergen, Lillehammer en het bekende Geirangerfjord. U zult tijdens deze rondreis Noorwegen genieten van prachtige uitzichtspunten, die u wellicht zult herkennen van ansichtkaarten en puzzles.

Autorondreis - Kennismaking met Noorwegen

v.a. € 744,00 p.p. (8 dagen / 7 nachten)

Een rondreis in Noorwegen is niet compleet zonder een bezoek aan de prachtige fjorden. Tijdens deze rondreis ziet u in ieder geval twee van de belangrijkste fjorden van Noorwegen: het Sognefjord en het Hardangerfjord. Op de vrije dag van de Noorwegen rondreis in Bøverdalen kunt u gemakkelijk een mooie excursie naar de Geirangerfjord maken. Dan heeft u op uw rondreis zelfs drie van de mooiste fjorden in Noorwegen gezien.

Autorondreis Noorwegen - Noorse Hoogtepunten

v.a. € 957,00 p.p. (9 dagen / 8 nachten of 11 dagen / 10 nachten)

Wilt u tijdens één rondreis in één keer het mooiste van Noorwegen hebben gezien? Dan is deze Noorwegen rondreis het helemaal voor u. Uw rondreis door Noorwegen begint en eindigt in Oslo, de hoofdstad van Noorwegen. De rondreis Noorwegen voert u o.a. naar de plaats Flåm, waar het beroemde Flåmtreintje reeds op u staat te wachten voor tocht over een van de mooiste treintrajecten van Europa.

Autorondreis - Natuurlijk Noorwegen

v.a. € 1050,00 p.p. (10 dagen / 9 nachten)

Bij deze rondreis in Noorwegen ligt de nadruk op de unieke natuur van Noorwegen. De afstanden van deze Noorwegen rondreis zijn kort en op enkele plaatsen zijn voor de rondreis twee nachten voorzien. U heeft tijdens deze rondreis Noorwegen alle tijd om te genieten van de bijzondere landschappen en de natuur. Deze prachtige rondreis in Noorwegen bevat vele natuurlijke hoogtepunten.

Autorondreis Noorwegen - Zuid-Noorwegen, een andere fjordenwereld

v.a. € 1159,00 p.p. (11 dagen / 10 nachten)

De eerste overnachting van deze rondreis is op heenreis naar Noorwegen in Børkop in Denemarken en u eindigt uw rondreis Noorwegen in Oslo. Op deze spectaculaire rondreis in Noorwegen rijdt u door het zuidwestelijke deel van Noorwegen. U brengt o.a. een bezoek aan Stavanger, Bergen en Oslo en kunt genieten van de prachtige panorama’s en indrukwekkende fjorden die Noorwegen rijk is.

Autorondreis - Lofoten & Noordkaap

v.a. € 1262,00 p.p. (11 dagen / 10 nachten)

Deze rondreis in het Noorden van Noorwegen voert u langs de Noordkaap en door Lapland. De rondreis Noorwegen begint en eindigt in Tromsö, de grootste Noorse stad ten noorden van de poolcirkel. Via twee schitterende ferry-overtochten komt u aan op de Lofoten. De grootsheid van het landschap, de vriendelijkheid van de bewoners, de pracht van de fjorden en het water en de gemoedelijkheid van de vissershutjes op palen maken Noord-Noorwegen tot een uitzonderlijke rondreis bestemming.

Autorondreis Noorwegen - Het Mooiste van Noorwegen

v.a. € 1429,00 p.p. (13 dagen / 12 nachten)

Tijdens deze rondreis in Noorwegen maakt u onder meer een dagcruise met de Hurtigruten van Ålesund naar Geiranger. Op rondreis in Noorwegen maar toch een dagje niet rijden maar rustig genieten van het prachtige fjordenlandschap van Noorwegen dat aan u voorbij trekt. Twee andere hoogtepunten de beroemde trein op de Flåmsbaan en de tadradbaan in Bergen.

Autorondreis - De complete fjordtour

v.a. € 1331,00 p.p. (14 dagen / 13 nachten)

U begint deze autorondreis in Noorwegen met een bijzondere overnachting in een speciaal elandenhotel. Dan gaat de Noorwegen rondreis verder door het Østerdal naar het bijzondere plaatsje Røros, dat vol staat met prachtige kleine, kleurige, houten huisjes. Ook staat Trondheim, de vroegere hoofdstad van Noorwegen, op het programma. De rondreis gaat verder langs kust en fjorden naar Molde, Ålesund, Førde en Bergen en met een rit langs de Hardangerfjord en over het Hardangerviddabergplateau.

Autorondreis Noorwegen - Ronde van Zuidelijk Noorwegen

v.a. € 1544,00 p.p. (15 dagen / 14 nachten)

Bij deze rondreis in Noorwegen verkent u heel Zuid-Noorwegen. In een aantal plaatsen verblijft u twee nachten om tijdens uw Noorwegen rondreis voldoende tijd te hebben om de mooie plekjes te verkennen. Hoogtepunten van deze Noorwegen rondreis zijn prachtige fjorden als Geirangerfjord, Sognefjord, Hardangerfjord en het imposante fjordengebied tussen Bergen en Stavanger. De onvergetelijke cruise op de Geirgangerfjord is bij deze rondreis Noorwegen inbegrepen.