Autorondreizen in Schotland

Je bent hier:

Naast de vele kastelen zul je op rondreis in Schotland genieten van het vele natuurschoon en de stille landschappen in de Schotse Hooglanden. Wij bieden je zonder extra kosten een rondreis in Schotland, waarbij al je overnachtingen in hotels vooraf gereserveerd zijn. Maak tijdens je autorondreis Schotland zeker ook een tussenstop in de prachtige stad Edinburgh, zeer de moeite waard! Maak eens een mooie autorondreis in Schotland en bezoek de Nationale Parken Cairngorms Nationaal Park Loch Lomond en Trossachs Nationaal Park. Op rondreis in Schotland leer je dat de folkloristische muziek van Schotland, de doedelzak, is geworteld in de Gaelische of Keltische traditie. De cultuur op de eilanden in Schotland is juist weer meer beïnvloed door de Scandinavische cultuur. Kies uit het grote aanbod rondreizen in Schotland!

Kies een autorondreis in Schotland

Autorondreis Schotland - Taste of Scotland

v.a. € 291,00 p.p. (4 dagen / 3 nachten)

Vertrekpunt van deze rondreis is Edinburgh, de hoofdstad van Schotland. Je rijdt door de Trossachs met een stop te Stirling Castle. Dan noordwaarts naar Fort William via Appin. Vergeet zeker geen bezoek te brengen aan Castle Stuart. Daarna Fort William aan de voet van de Ben Nevis, Schotland´s hoogste berg. Verder breng je een bezoek aan Inverness, Royal Deeside en Perth.

Autorondreis Schotland - Highlights of Fife

v.a. € 296,75 p.p. (4 dagen / 3 nachten)

Vertrekpunt van deze rondreis is Edinburgh, waarvandaan u noordelijk over de Forth Road Bridge rijdt. U maakt een fotostop in South Queensferry voor een spectaculair zicht op de beide wereldberoemde Forth Bridges en bezoekt de vissersdorpen van Fife, Isle of May & St. Andrews. Verder staat Falkland Palace & Cairnie Fruit Farm en Mega Maze en de Fife Coastal Route op het programma.

Autorondreis Schotland - Highlands, castles & whisky

v.a. € 547,00 p.p. (6 dagen / 5 nachten)

Deze autorondreis in Schotland voert u langs de bekende Whisky Trail, kastelen en een aantal van de mooiste plekjes van Schotland, waaronder Edinburgh, de Highlands van Schotland, de bekende Whisky Trail, Aberdee en Loch Ness. U volgt de bekende Whisky Trail en kunt één van de beroemde distilleerderijen bezoeken, zoals Glenfiddich, McCallums en Grants.

Autorondreis Schotland - Best of Scotland

v.a. € 587,00 p.p. (8 dagen / 7 nachten)

Tijdens deze autorondreis in Schotland doet u het rustig aan! In deze rondreis in Schotland is verblijf voorzien op 3 verschillende plaatsen en zijn een aantal bezoekjes aan highlights inbegrepen. Als u liever niet elke dag uw koffer weer wilt inpakken maar toch de mooiste hoogtepunten van Schotland wilt zien, dan is dit de Schotland rondreis voor u!

Autorondreis Schotland - Far North & Orkney

v.a. € 1140,00 p.p. (15 dagen / 14 nachten)

Met deze Schotland autorondreis beleef je een schitterende rondreis naar het verre Noorden van Schotland. In de rondreis zijn een Three Isles cruise, een Edinburgh city hop on/hop off tour en de retourferry Thurso-Orkney inbegrepen.

Autorondreis Schotland - Grand Tour Lake District & Scotland

v.a. € 1334,50 p.p. (18 dagen / 17 nachten)

Wanneer u genoeg tijd heeft, waarom zou u dan de pracht van de natuur in het Lake District in Engeland en de ongelofelijke verscheidenheid van Schotland niet combineren? Dit is een interessante combinatie voor een rondreis in Engeland en Schotland.

Autorondreis Schotland - Roam around Scotland

v.a. € 640,00 p.p. (9 dagen / 8 nachten)

Het silhouet van de stad Edinburgh is opvallend door het kasteel hoog op de steile rots en de kathedraal van St. Giles, met zijn kroonvormige spits. Een bezoek aan deze stad hoort net zo bij Schotland als de Highlands, de Whisky Trail, de Hebriden, Shetland en Orkney. Naast de vele kastelen zult u op uw autovakantie en autorondreis in Schotland genieten van het vele natuurschoon en de stille landschappen.

Autorondreis Schotland - North Coast 500 trail

v.a. € 759,50 p.p. (12 dagen / 11 nachten)

De North Coast 500 is meer dan 500 mijl van het beste dat de Noord-Highlands te bieden hebben. De route loopt van Inverness, de hoofdstad van de Highlands, via Dingwall naar de wilde noordkust en dan langs de Westkust terug naar Inverness. Deze rondreis biedt vele leuke activiteiten, zoals dolfijnen kijken, bergwandelen, lokale specialiteiten proeven of relaxen op het strand is.

Autorondreis Schotland - Arran & Islay, Zuid-Schotse eilandparels

v.a. € 547,00 p.p. (6 dagen / 5 nachten)

Deze mooie Schotse eilanden in het Zuidenvan Schotland zijn echte pareltjes. Arran biedt het beste van Schotland met bergachtig landschap en zacht glooiende heuvels, ideaal voor wandelaars. Maar ook mooie dorpjes, golfbanen, oude kastelen, prehistorische staande stenen. Islay daarentegen is beroemd om zijn whisky distilleerderijen, zandstranden, torenhoge kliffen, natuurreservaten en verscheidenheid aan flora en fauna.

Autorondreizen Hebriden

Autorondreis Schotland - Hebridean Adventure (5 dagen)

v.a. € 430,75 p.p. (5 dagen / 4 nachten)

Een 5-daagse autorondreis op de Hebriden in Schotland naar de eilanden Skye, Harris & Lewis, inclusief ferryovertochten. Autorondreis in Schotland over de indrukwekkende Hebriden. Deze eilanden zijn een populaire vakantiebestemming geworden voor liefhebbers van de natuur. Over rustige wegen rijdt u langs kilometerslange stranden en prachtige fjordachtige meren.

Autorondreis Schotland - Hebridean Adventure (7 dagen)

v.a. € 570,50 p.p. (7 dagen / 6 nachten)

Een 7-daagse autorondreis op de Hebriden in Schotland naar de eilanden Skye, Harris & Lewis, inclusief ferryovertochten. Ruige natuur, magische eilanden, mooie wandelingen, eeuwenoude Gaelic cultuur en de schitterende landschappen van Schotland. Over de rustige wegen van Schotland rijdt u langs kilometerslange stranden en prachtige fjordachtige meren.

Autorondreis Schotland - Hebriden Outer Isles

v.a. € 553,00 p.p. (6 dagen / 5 nachten)

Een 6-daagse autorondreis op de Hebriden in Schotland naar de Outer Isles: eilanden Lewis, Harris, North & South Uist en Barra, inclusief ferryovertochten naar en van de Hebriden eilanden. Meer dan 6000 jaar geschiedenis is te zien in de archeologische bezienswaardigheden van de eilanden.

Autorondreis Schotland - Hebriden - Dreaming of the Islands

v.a. € 689,75 p.p. (8 dagen / 7 nachten)

Deze rondreis in Schotland is een ideale rondreis om te combineren met een ferryovertocht Ijmuiden-Newcastle. Maak een magische reis langs enkele van de meest romantische eilanden van Schotland. Elk eiland heeft een eigen verhaal en dankzij het uitstekende netwerk van ferries is transport geen enkel probleem.

Autovakantie Schotland - Isle of Mull

v.a. € 199,00 p.p. (3 dagen / 2 nachten)

Isle of Mull is het op één na grootste eiland van de Inner Hebrides en het derde grootste eiland van Schotland. Op het eiland vindt u heel wat bezienswaardigheden zoals Duart Castle, het kerkje van Kilninian, Torosay Castle, het kleine monumentale kerkje van Lochdon, de ruïnes van Pennygown Chapel en het Mull Museum.

Autovakantie Schotland - Isle of Lewis

v.a. € 262,75 p.p. (3 dagen / 2 nachten)

Het eiland Lewis ligt in de noordwestelijke hoek van de Hebriden eilandengroep of de Westelijke eilanden. Lewis barst van geschiedenis en cultuur die duizenden jaren teruggaat. U vindt er historische steencirkels naast moderne steden zoals hoofdstad Stornoway.

Whisky autorondreizen in Schotland

Autorondreis Schotland - Lowlands Whisky Tour

v.a. € 218,00 p.p. (4 dagen / 3 nachten)

Met deze reismodule Schotland bezoekt u enkele whisky distilleerderijen en op verschillende rondleidingen ziet u alle aspecten van het productieproces van graan tot fles en het werken in een distilleerderij. Tijdens deze Schotland reis krijgt u natuurlijk de mogelijkheid om de whisky te proeven.

Autovakantie Schotland - Speyside Whisky Tour

v.a. € 225,25 p.p. (4 dagen / 3 nachten)

In de highland stad Pitlochry kun je de kleinste distilerie van Schotland bezoeken. De Whisky Trail brengt je naar enkele van de bekendste whiskyhuizen van Schotland. Bij de Speyside Cooperative kun je zien hoe eiken whiskyvaten gemaakt en gerepareerd worden.

Autorondreis Schotland - Islay & Jura Whisky Tour

v.a. € 430,00 p.p. (6 dagen / 5 nachten)

Met deze reismodule Schotland bezoekt u enkele middeleeuwse kastelen in Schotland. Met de ferry naar het eiland Islay waar enkele whisky distilerieën zijn. Vanaf de kust maak je kans om zeehonden, dolfijnen en arenden te spotten. U bezoekt Campbeltown op Tarbert schiereiland en maakt een excursie naar de Springbank whisky distilerie in Kintyre.

Autovakantie Schotland - Water of Life Whisky Tour

v.a. € 510,00 p.p. (8 dagen / 7 nachten)

Schitterende rondreis met perfecte mix tussen natuur, cultuur en whisky. U bezoekt distilleerderijen in alle verscheidenheid. U volgt de Whisky Trail naar het noorden en bezoekt één van de beroemde whiskyhuizen in de regio. Deze rondreis gaat verder naar Loch Ness, Edinburgh en Glasgow.