Denemarken

Autovakanties en autorondreizen in Denemarken
Je bent hier:

Denemarken is een afwisselende bestemming voor een autovakantie of rondreis. Het licht glooiende landschap leent zich uitstekend om heerlijk te wandelen in een van de vele natuurgebieden, te golfen of te fietsen. Er zijn vele kilometers aan bewegwijzerde fietsroutes en talrijke golfbanen. Hou je van vissen? In Denemarken vind je een ruime keuze schoon viswater. In de gezellige steden van Denemarken zijn er grote warenhuizen en boetiekjes en eetgelegenheden voor iedere portemonnee en smaak.

Vakantie in Denemarken

Autorondreizen Denemarken

Denemarken biedt rust, ruimte, natuur en cultuur. Ontdek tijdens een autorondreis Denemarken de oude kastelen en laat je meevoeren door de verhalen en sprookjes van Denemarken. Met een autorondreis kun je een uitgestippelde rondreis maken langs de hoogtepunten van Denemarken. Het land is niet zo groot dus doe je het rustig aan en geniet je extra van je autorondreis in Denemarken. Laat het afwisselende Deense landschap aan je voorbij glijden.

Stedentrip Kopenhagen

Kopenhagen heeft Middeleeuwse straten met mooie oude kerken en monumenten. In deze gezellige, levendige stad kun je eindeloos shoppen dankzij het uitgebreide en gevarieerde winkelaanbod van Kopenhagen. Ook aan café’s, terrasjes en restaurants is in Kopenhagen geen gebrek. Bezoek op stedentrip in Kopenhagen zeker ook het koninklijk paleis, de oude haven en het Tivoli.