Home - logo - Feel2Travel
     
 
  Rondreis  |  Autovakantie  |  Zonvakantie  |  Wintersport  |  Stedentrip  |  Verre reis  |  Vakantiehuis
  Overzicht Nederland | Wellnesshotels Nederland | Culinaire hotels Nederland | Stedentrips Nederland
  Drenthe | Flevoland | Friesland | Gelderland | Groningen | Limburg | Noord-Brabant | Noord-Holland | Overijssel | Utrecht | Zeeland | Zuid-Holland

Autovakantie in Nederland

weekendje weg hotel hotelarrangement Nederland Holland Autovakanties in Nederland
Karakterhotels, weekendje weg en hotel weekend vakantie arrangementen in Nederland. Nederland is rijk aan historie, musea, cultuur en natuurschoon. Vakantie in Nederland is bij uitstek geschikt om heerlijk te eten en drinken, te ontspannen en fietsen of wandelen in een landelijke omgeving.

Rust, ruimte en mosselen in Zeeland
Neem Zeeland, een groen-blauwe oase met de meeste zonuren van Nederland, monumentale stadjes en pittoreske dorpjes, verrassende musea en prachtige natuurparken. De rust en ruimte zijn tijdens uw vakantie in Nederland een ware verademing! En vergeten we ook de heerlijke streekgerechten niet, zoals de Zeeuwse Mosselen.
 
Vakantie Nederland - culinaire hotels in Limburg
Van het groene heuvelland in Zuid-Limburg tot het Land van Peel en Maas in Noord-Limburg. Voor elk wat wils in deze rustgevende omgeving tijdens een vakantie in Nederland. Een stadswandeling door Maastricht mag niet ontbreken, een bruisende stad met bijna 20 eeuwen geschiedenis. Via bewegwijzerde routes ziet u tijdens een vakantie in Nederland al fietsend de mooiste plekjes van Limburg. Daarnaast is het tijdens een vakantie in Nederland heerlijk wandelen of gewoon vertoeven in de natuur- en stiltegebieden. Ontdek op uw vakantie Nederland het best te voet of op de fiets of geniet van een relaxed weekendje weg, lang weekend of midweek vakantie aan de Nederlandse kust of in een van onze gastronomische of wellnesshotels in onder andere Zeeland en Limburg.
 


 
Hotels Holland - seizoensarrangementen in hotels in Nederland
Valentijnsarrangementen in Nederland  
 

Romantische Valentijnarrangementen in Nederland.
Op zoek naar een sfeervol Valentijn - hotelarrangement in Nederland? Hier vindt u sfeervolle hotelarrangementen rond Valentijnsdag in een romantisch wellness en/of culinair hotel in Nederland. Met een romantisch valentijnsarrangement in Nederland kunt u het authentieke valentijnsgevoel delen met uw Valentijn. In onze romantische gastronomische en wellness hotels in Nederland worden speciale culinaire en wellness valentijnsarrangementen samengesteld, waarbij natuurlijk veel aandacht is voor een romantische culinaire avond, wellness en een sfeervolle hotelkamer. Wij bieden u een sfeervol valentijnarrangement in de weekenden rond Valentijnsdag in een romantisch culinair of wellness hotel in Nederland. Kies uit hotel valentijnsarrangementen in bijna alle regio's van Nederland.

» Valentijnsarrangement - romantisch hotel met valentijnsdiner in Nederland

Valentijn in Nederland - valentijnsarrangement - valentijnsdag

Valentijn hotels en arrangementen - valentijnsarrangementen op CharmantHotel.com
 
Kerstarrangement - Kerst en Nieuwjaar in Nederland  
 

Kerstdagen: kerstarrangement - nieuwjaararrangement in Nederland.
Op zoek naar een sfeervol kerstarrangement of nieuwjaarsarrangement (hotel en diner) voor een onvergetelijke kerstvakantie of nieuwjaarsvakantie in Nederland? Hier vindt u een sfeervol kerstarrangement of nieuwjaarsarrangement in Nederland. Verblijf tijdens Kerstmis of Oudjaar - Nieuwjaar in een wellness en/of culinair hotel in Nederland. Met een kerstarrangement of nieuwjaarsarrangement van CharmantHotel.com kunt u het authentieke kerst- en nieuwjaarsgevoel beleven. Kies een kerstarrangement met Kerstdiner of een nieuwjaarsarrangement met Oudejaarsavond-diner in Nederland.

» Kerstvakantie - kerstarrangement - Kerst / Oud en Nieuw in Nederland

Kerstvakantie - Nederland / Kerst / Nieuwjaar / Kerstarrangement / Nieuwjaararrangement

kerstarrangementen - nieuwjaarsarrangementen op CharmantHotel.com
 
 
Wellness vakantie in Nederland.
Wellness & beauty hotels in Nederland
 

Wellness vakantie Nederland - Wellness hotel arrangement Nederland:
Tijdens uw wellness vakantie in Nederland na een pittige wandeling heerlijk genieten van weldadige welness, wat wenst u zich nog meer? De faciliteiten van onze selectie mooie wellnesshotels in Nederland zijn zeer uitgebreid; sauna's, hammam, solarium, jacuzzi, beauty en gezondheidsbehandelingen en nog veel meer. Dat is puur genieten tijdens uw weekendje weg en weekend of midweek wellness hotelarrangement in Nederland. Houdt u van wellness in combinatie met wandelen, dan is een verblijf in een van onze wellnesshotels in Nederland het helemaal voor u. De meeste wellness hotels in Nederland, inclusief een eventueel weekendarrangement of midweek hotelarrangement, kunt u direct online boeken.

» Wellnesshotel en wellnessarrangement in Nederland

Wellness vakantie Nederland - wellnesshotel Nederland - wellnessarrangement Nederland - wellness en beauty hotel weekendarrangement Nederland
 
 
Culinaire vakantie in Nederland.
Culinaire hotels in Nederland 
 

Culinaire vakantie Nederland - Culinair hotel arrangement Nederland:
Zoekt u een culinair hotel in Nederland voor een gezellig culinair weekendje weg, lang weekend of midweek in Nederland? De meeste van onze hotels in Nederland zijn speciaal geselecteerd op hun uitstekende keuken. Voor uw culinaire weekendje weg of midweek vakantie in Nederland kiest u daarom uit gastronomische hotels met aantrekkelijke culinaire weekend hotelarrangementen. Sommige culinaire hotels hebben tevens een uitgebreid wellnessaanbod. U kunt tijdens uw vakantie in Nederland zelfs genieten van gastronomische hotelarrangementen met diners in culinaire hotelrestaurants met Michelin ster of vermelding. De meeste culinaire hotels in Nederland, inclusief een eventueel weekendarrangement of midweek hotelarrangement, kunt u direct online boeken.

» Culinair hotel en gastronomisch arrangement in Nederland

Culinaire vakantie Nederland - culinair hotel Nederland - gastronomisch arrangement Nederland - culinair hotel weekendarrangement Nederland
 
 
Autovakantie, charmehotel en hotelarrangement in Nederland.
Autovakanties en hotels in Zeeland
 

Weekendje weg en midweek Nederland - hotel in Zeeland:
Zeeland, groen-blauwe oase met de meeste zonuren van Nederland heeft ook cultureel heel wat te bieden; van monumentale stadjes tot pittoreske dorpjes, van verrassende musea tot prachtige natuurparken. De rust en ruimte zijn tijdens uw vakantie in in Zeeland in Nederland een ware verademing! En vergeten we ook de heerlijke streekgerechten niet, zoals de Zeeuwse Mosselen. De Deltawerken geven een veilig gevoel dankzij de machtige dijken en dammen. Tijdens een vakantie in Zeeland in Nederland lekker dichtbij huis struinen door de duinen en over de stranden van Nederland. Haal uw hart op en geniet tijdens een lang weekend, weekendje weg of midweek middenin de natuur van Zeeland. De meeste hotels in Zeeland in Nederland, inclusief een eventueel weekendarrangement of midweek hotelarrangement, kunt u direct online boeken.

» Hotelarrangement Zeeland - autovakantie in Zeeland

Vskantie Nederland - Vakantie Zeeland weekendje weg hotel hotelarrangement Nederland Zeeland
 
Autovakanties en hotels in Limburg
 

Weekendje weg en midweek Nederland - hotel in Limburg:
Vakantie in Nederland, vier uw vakantie in het groene heuvelland in Zuid-Limburg tot het Land van Peel en Maas in Noord-Limburg. Voor elk wat wils in deze rustgevende omgeving om te genieten tijdens een lang weekend, weekendje weg of midweek hotelarrangement. Het uitgebreide fietsroutenetwerk is een unieke attractie. Vele Nederlanders zijn dol op fietsen. Via bewegwijzerde routes zien zij zo de mooiste plekjes van Limburg. Daarnaast is het tijdens uw vakantie in Limburg in Nederland heerlijk wandelen of gewoon vertoeven in de natuurreservaten en stiltegebieden. Verder zorgt de bonte mix van mogelijkheden om te winkelen, de uitstekende gastronomie en de gastvrijheid van de inwoners ervoor dat Limburg een vakantieparadijs blijft voor jong en oud. De meeste hotels in Limburg in Nederland, inclusief een eventueel weekendarrangement of midweek hotelarrangement, kunt u direct online boeken.

» Hotelarrangement Limburg - autovakantie in Limburg

Vakantie Nederland - Vakantie Limburg weekendje weg hotel hotelarrangement Nederland Limburg
 
Autovakanties en hotels in Drenthe
 

Weekendje weg en midweek Nederland - hotel in Drenthe:
U kunt tijdens uw weekendje weg of midweek in Drenthe een bezoek brengen aan de oudste monumenten van Drenthe – de Hunebedden, het Noorder Dierenpark in Emmen, het Boomkroonpad van Staatsbosbeheer of een van de vele beeldentuinen en galerieën in de omgeving. In het plaatsje Borger bevindt zich het Nationaal Hunebedden Informatiecentrum. Zowel voor volwassenen als kinderen een leuk uitstapje tijdens een weekendje weg of midweek hotelarrangement in Drenthe. Deze omgeving leent zich uitstekend voor uitgebreide fiets- en wandeltochten door de natuur. Niet voor niets staat Drenthe bekend als de meest geliefde fietsprovincie van Nederland!
Weekendje weg Nederland - hotel in Drenthe: kies uit een selectie hotels en arrangementen voor een vakantie, midweek of weekendje weg in Drenthe in Nederland. De hotels in Drenthe, inclusief een eventueel weekendarrangement of midweek hotelarrangement in Drenthe, kunt u eenvoudig online reserveren.

» Hotelarrangement en autovakantie in Drenthe

Nederland - Drenthe - weekendje weg - midweek - lang weekend - hotelarrangement - hotel in Drenthe
 
Autovakanties en hotels in Friesland
 

Weekendje weg en midweek Nederland - hotel in Friesland:
Ieder dorp en elke stad in Friesland heeft een eigen identiteit, vaak met een rijke historie. Oude grachtenpanden, adellijke staten en stinzen, boeiende musea en sfeervolle dorpskroegen. Een uitgestrekt netwerk van kanalen, sloten en vaarten brengt u langs de schitterende Friese meren. De unieke weidsheid van de natuur en het nostalgische landschap geven u het ultieme gevoel van rust en ruimte. Friesland (Fryslân) betekent totale ontspanning. De prachtige historische plaatsjes Sneek, Hindeloopen, Workum, Sloten en Langweer zijn tijdens uw weekendje weg of midweek vakantie in Friesland zeker een bezoek waard.
Weekendje weg Nederland - cultuur, natuur en rust in Friesland: kies uit een selectie hotels en arrangementen voor een vakantie, midweek of weekendje weg in Friesland in Nederland. De hotels in Friesland, inclusief een eventueel weekendarrangement of midweek hotelarrangement in Friesland, kunt u eenvoudig online reserveren.

» Hotelarrangement Friesland - autovakantie in Friesland

Nederland - Friesland - weekendje weg - midweek - lang weekend - hotelarrangement - hotel in Friesland
 
Autovakanties en hotels in Gelderland
 

Weekendje weg en midweek Nederland - hotel in Gelderland:
Gelderland biedt enkele mooie vakantieregio's waaronder De Veluwe en de Achterhoek. De Veluwe is het grootste laaglandnatuurgebied van noordwest Europa. Grote delen van de Veluwe bestaan uit stuwwallen uit de Saale-ijstijd. In het Nationaal Park Veluwezoom ligt bij het Rozendaalsche veld het hoogste punt van de Veluwe op 110 meter hoogte, het hoogste punt van Nederland buiten Zuid-Limburg. Bekende bestemmingen voor een weekendje weg of midweek op de Veluwe zijn Beekbergen, Hoenderloo, Kootwijk, Nunspeet, Loenen en Vierhouten. De Achterhoek is een streek in het oosten van Nederland tussen de IJssel en de Duitse grens. Doetinchem, Winterswijk en Zutphen zijn de grootste plaatsen in de Achterhoek. Wandelen of fietsen in de Achterhoek is puur genieten! Fraaie routes liggen voor u klaar op uw vakantie, weekendje weg of midweek in de Achterhoek.
Weekendje weg in Nederland - hotels op De Veluwe en in De Achterhoek: kies uit een selectie hotels en arrangementen voor een vakantie, midweek of weekendje weg in Gelderland, op De Veluwe en in De Achterhoek. De hotels in Gelderland, inclusief een eventueel weekendarrangement of midweek hotelarrangement op De Veluwe en in De Achterhoek, kunt u eenvoudig online reserveren.

» Hotelarrangement Gelderland - autovakantie in Gelderland

Nederland - De Veluwe - Gelderland - weekendje weg - midweek - lang weekend - hotelarrangement - hotel in Gelderland De Veluwe
 
Autovakanties en hotels in Overijssel
 

Weekendje weg en midweek Nederland - hotel in Overijssel:
Een weekendje weg of midweek vakantie in Overijssel biedt u uitstekende mogelijkheden voor het maken van verrassende tochten door de grenzeloze natuurgebieden zoals Giethoorn, dat ook wel “het Venetië van het noorden” wordt genoemd. In de mooie natuurgebieden van Overijssel zijn vele fiets- en wandelpaden. Ook kunt u tijdens een vakantie, weekendje weg of midweek in Overijssel een bezoek brengen aan de hunebedden en heidevelden. Een bezoek aan Steenwijk, het toeristische centrum van het prachtige Noordwest - Overijssel met een uitgesproken historisch karakter, is zeker de moeite waard voor een vakantie, midweek of weekendje weg. Of u nu van wandelen, fietsen, varen of cultuur opsnuiven houdt: "De Kop van Overijssel heeft voor elk wat wils!" Een weekendje weg of midweek vakantie in deze omgeving, met enerzijds bos en heidevelden en aan de andere kant veenmoerassen en meren is zeer de moeite waard.
Weekendje weg in Nederland - hotels in Overijssel: kies uit een selectie hotels en arrangementen voor een vakantie, midweek of weekendje weg in Overijssel. De hotels in Overijssel, inclusief een eventueel weekendarrangement of midweek hotelarrangement in Overijssel, kunt u eenvoudig online reserveren.

» Hotelarrangement Overijssel - autovakantie in Overijssel

Nederland - Steenwijk - Overijssel - weekendje weg - midweek - lang weekend - hotelarrangement - hotel in Overijssel
 
Autovakanties en hotels in Zuid-Holland
 

Weekendje weg en midweek Nederland - hotel in Zuid-Holland:
In Zuid-Holland vindt u lange zeestranden, stille duinen en de stijlvolle stad Den Haag. 's-Gravenhage, zoals de stad ook mag worden genoemd, is een stad van cultuur, historie en natuurschoon en het heeft de bruisende badplaats Scheveningen aan haar kust. Alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie, midweek of weekendje weg zijn aanwezig. De monumentale regeringsgebouwen, paleizen, ambassades, chique winkels en waterpartijen vormen het aantrekkelijke decor van deze stad. Voor een weekendje weg of midweek vakantie is er in Zuid-Holland voor iedereen genoeg te beleven. De ligging tussen de 3 andere grote steden, geflankeerd door 2 vliegvelden, 2 havens, 2 treinstations en tussen een netwerk van wegen zorgt ervoor dat u Den Haag niet kunt missen!
Weekendje weg Nederland - hotels in Zuid-Holland: kies uit een selectie hotels en arrangementen voor een vakantie, midweek of weekendje weg in Zuid-Holland in Nederland. De hotels in Zuid-Holland, inclusief een eventueel weekendarrangement of midweek hotelarrangement in Zuid-Holland, kunt u eenvoudig online reserveren.

» Hotelarrangement Zuid-Holland - autovakantie in Zuid-Holland

Nederland - Zuid-Holland - weekendje weg - midweek - lang weekend - hotelarrangement - hotel in Den Haag
 
Autovakanties en hotels in Noord-Holland
 

Weekendje weg en midweek Nederland - hotel in Noord-Holland:
Noord-Holland is rijk aan natuur. Denk maar eens aan de heide en de bossen van 't Gooi. Bij de weidse Wormer en Beemster vindt u op uw midweek of weekend weg in Noord-Holland groene polders met dijken en weiden met bloemen en koeien. Het groene polderlandschap van Noord-Holland wordt opgesierd door de vele historische molens. Nationaal Park Zuid-Kennemerland bij Bloemendaal en het Noordhollands Duinreservaat tussen Wijk aan Zee en Schoorl zijn gebieden waar u tijdens een actief weekendje weg of midweek heerlijk kunt fietsen en wandelen en kunt genieten van de zee, de stranden en de rust. Wilt u op vakantie aan zee in Nederland? Kom dan naar Noord-Holland, want daar is op uw weekendje weg of midweek in Nederland van alles te beleven! Kies uit een selectie hotels en arrangementen voor een vakantie, midweek of weekendje weg in Noord-Holland in Nederland. Weekendje weg Nederland - hotels in Noord-Holland: kies uit een selectie hotels en arrangementen voor een vakantie, midweek of weekendje weg in Noord-Holland in Nederland. De hotels in Noord-Holland, inclusief een eventueel weekendarrangement of midweek hotelarrangement in Noord-Holland, kunt u eenvoudig online reserveren.

» Hotelarrangement Noord-Holland - autovakantie in Noord-Holland

Nederland - Noord-Holland - weekendje weg - midweek - lang weekend - hotelarrangement - hotel
 
Autovakanties en hotels in Noord-Brabant
 

Weekendje weg en midweek Nederland - hotel in Noord-Brabant:
Noord-Brabant is bijzonder veelzijdig, gastvrij en leent zich uitstekend voor een geslaagd weekend weg of midweek vakantie in Nederland. De afwisselende natuur met vennen, heide en bossen vormt een paradijs om te fietsen en te wandelen. Fietsers en wandelaars kunnen hun hart ophalen tijdens een actief weekend weg of actieve midweek in Noord-Brabant. Is een midweek of weekend weg fietsarrangement of wandelarrangement in Noord-Brabant wellicht ook iets voor u? Overal in Noord-Brabant vindt gemoedelijke dorpjes met terrasjes en winkeltjes maar ook vele musea en boerderijen en brouwerijen waar de deuren voor u open staan. Of breng eens een bezoek aan gezellige bourgondische Brabantse steden als Breda, Tilburg, Den Bosch en Eindhoven. Weekendje weg Nederland - hotels in Noord-Brabant: kies uit een selectie hotels en arrangementen voor een vakantie, midweek of weekendje weg in Noord-Brabant in Nederland. De hotels in Noord-Brabant, inclusief een eventueel weekendarrangement of midweek hotelarrangement in Noord-Brabant, kunt u eenvoudig online reserveren.

» Hotelarrangement Noord-Brabant - autovakantie in Noord-Brabant

Nederland - Zuid-Holland - weekendje weg - midweek - lang weekend - hotelarrangement - hotel in Den Haag
 
 

 
 
Hotelpluz.com - weekendje weg in Nederland  

Weekend wegWeekend weg hotelaanbiedingen in Nederland
Op zoek naar een weekend weg in Nederland? Op de website HotelPluz.com vindt u weekendaanbiedingen in hotels in Nederland overzichtelijk op een website. Nederland kent een rijke geschiedenis en dat ziet u tijdens een weekend weg in een van de steden terug. Ook een weekend weg om te wandelen en fietsen is een aanrader. Er is veel natuur! Aan de Nederlandse kust kunnen visliefhebbers hun hart ophalen en in Zeeland zult u die heerlijke Zeeuwse mosselen niet snel vergeten. Handig zijn de weekend weg thema's waaruit u kunt kezen, zoals: culinair weekend, wellness weekend, natuur weekend, golf weekend en weekend weg aan zee.

» Hotelweekend Nederland - weekend weg hotels in Nederland

Weekend weg in Nederland - weekendjeweg - weekendje weg Nederland
 
 
 
Feel2Travel.nl - Vakantie Nederland - Hotel Nederland - Hotels Holland - hotel weekendarrangement - , hotelarrangementen en weekendje weg in Nederland
 
 
 
 
 
» Autovakantie België
» Autovakantie Denemarken
» Autovakantie Duitsland
» Autovakantie Engeland
» Autovakantie Finland
» Autovakantie Frankrijk
» Autovakantie Ierland
» Autovakantie Italië
» Autovakantie Kroatië
» Autovakantie Luxemburg
» Autovakantie Nederland
» Autovakantie Noorwegen
» Autovakantie Oostenrijk
» Autovakantie Schotland
» Autovakantie Spanje
» Autovakantie Tsjechië
» Autovakantie Wales
» Autovakantie Zweden
» Autovakantie Zwitserland
 
TIPS NEDERLAND
» Kerst en Nieuwjaar
» Paasarrangementen
» Valentijn Arrangementen
 

 
 
hotelaanbiedingen en hotelarrangementen
www.charmanthotel.com
 
Partners.
  Landenalmanak.nl
  Veeronline.nl
  Worldphotos.nl

 
Reizen thema's       Vakantielanden        

 
 
 
 
» Autorondreizen
» Autovakantie
» Busreizen
» Culinaire vakantie
» Hotelarrangement / Weekend weg
» Nieuwjaar- / Kerstarrangement
» Rondreizen
» Rondreis + zonvakantie (mix)
» Stedentrips
» Treinvakanties

  » Vakantiehuizen
» Verre reizen
» Wellnessvakantie
» Wintervakantie
» Zonvakantie
  » België
» Cyprus
» Denemarken
» Duitsland
» Egypte
» Engeland
» Finland
» Frankrijk
» Griekenland
» Ierland

  » IJsland
» Italië
» Kanaaleilanden
» Kroatië
» Luxemburg
» Malta
» Marokko
» Nederland
» Noorwegen
  » Oostenrijk
» Portugal
» Schotland
» Spanje
» Tsjechië
» Turkijë
» Wales
» Zweden
» Zwitserland
 
© Feel2Travel