Kerst en Nieuwjaar

Hotelarrangementen voor de feestdagen
Je bent hier:

Ben je op zoek naar een sfeervol kerstarrangement of nieuwjaarsarrangement (hotel en diner) voor een onvergetelijke Kerst of Oud en Nieuw? Hier vindt u een sfeervol kerstarrangement of nieuwjaarsarrangement in Nederland, België Luxemburg en Duitsland. Met een kerst- of nieuwjaarsarrangement beleef je het authentieke kerst- en nieuwjaarsgevoel in een sfeervol hotel. In de gastronomische hotels worden tijdens de kerstvakantie speciale nieuwjaars- en kerstarrangementen samengesteld. Bij elk kerstarrangement horen natuurlijk uitgebreide kerstdiners en bij een nieuwjaarsarrangement een feestelijk culinair diner op oudejaarsavond. Ook de speciale kerstvakanties en nieuwjaarreizen naar Finland (Fins Lapland) zijn heel bijzonder.

Arrangement Kerst & Nieuwjaar reserveren

Kerst- en Nieuwjaarsarrangementen

Kerst en Nieuwjaar in Nederland

Op zoek naar een sfeervol kerstarrangement of nieuwjaarsarrangement (hotel en diner) voor een onvergetelijke kerstvakantie of nieuwjaarsvakantie in Nederland? Hier vindt u een sfeervol kerstarrangement of nieuwjaarsarrangement in Nederland. Verblijf tijdens Kerstmis of Oudjaar – Nieuwjaar in een wellness en/of culinair hotel in Nederland. Met een kerstarrangement of nieuwjaarsarrangement van CharmantHotel.com kunt u het authentieke kerst- en nieuwjaarsgevoel beleven. Kies een kerstarrangement met Kerstdiner of een nieuwjaarsarrangement met Oudejaarsavond-diner in Nederland.

Kerst en Nieuwjaar in België

In het bourgondische België staat tijdens Kerst en Nieuwjaar lekker en uitgebreid dineren centraal. De vele culinaire hotels in België, zoals in de Belgische Ardennen of in het sfeervolle Brugge, maken van Kerst en Oud & Nieuw een gastronomisch feest. Maak een mooie wandeling door de bossen van de Belgische Ardennen, door de gezellige straten van Brugge of langs de stranden van de Belgische kust. ’s Avonds wacht er in het hotelrestaurant een aperitief en een fantastisch meergangen kerstdiner. Je kunt voor Kerst en Oud en Nieuw kiezen uit een ruim assortiment hotels in België met gastronomische kerstaanbiedingen.

Kerst en Nieuwjaar in Luxemburg

Op zoek naar een sfeervol kerstarrangement of nieuwjaarsarrangement in Luxemburg? In Luxemburg wordt je steeds omringd door natuur en vaak valt er in de winter sneeuw. Er is dus een redelijke kans dat je in Luxemburg een witte Kerst beleeft. Tijdens een kerstvakantie in Luxemburg kun je, na een mooie wandeling in de natuur heerlijk genieten van sauna en wellness of bijkomen in het hotel met een warme drank. Aan het begin van de avond eerst een aperitief en dan plaatsnemen in het hotelrestaurant voor een uitgekiend kerstdiner. Kies een speciaal hotelarrangement voor Kerst en Nieuwjaar in de Luxemburgse Ardennen, Klein-Zwitserland of in de Luxemburgse Moezel.

Kerst en Nieuwjaar in Duitsland

Vier Kerst eens in het gastvrije Duitsland. Duitsland is niet zo ver weg maar het voelt toch heel anders, dus vakantiegevoel is gegarandeerd. Met een Kerstarrangement net over de grens vindt u rust, natuur en cultuur. In Duitsland geniet je tijdens Kerst van culinaire streek- en wereldgerechten in sfeervol gedecoreerde hotelrestaurants. Ook met Oud en Nieuw kun je in Duitsland terecht voor een gastronomische Silvester party! Kies een feestelijk hotelarrangement (kerstarrangement of nieuwjaarsarrangement) voor de kerstvakantie in de Eifel, de Moezel, het Rijngebied, Saarland en het Zwarte Woud in Zuid-Duitsland.

Kerst en Nieuwjaar vakanties in Finland (Lapland)

Op kerstvakantie in Finland (Lapland) kun je ‘de echte Kerstman’ thuis gaan bezoeken, want Fins Lapland is de woonplaats van de Kerstman. De kerstreizen in Lapland staan bol van unieke winterse activiteiten, zoals sneeuwscooter rijden, huskyslee en rendierslee besturen, ijsvissen enz. Beleef het zelf tijdens een van de kerstreizen in Lapland of kies voor een sfeervolle Nieuwjaarsvakantie in Lapland en ervaar een onvergetelijke Oud & Nieuw reis in het hoge noorden van Finland! Deze Kerst en Nieuwjaar reizen naar Finland (Lapland) zijn echt uniek.