Wellness hotelarrangementen

Heerlijk ontspannen tijdens een wellness weekend

Je bent hier:

Een wellness weekendje weg van enkele dagen kan al genoeg zijn om lichaam en geest weer op te peppen. In een wellnesshotel in Nederland, België, Luxemburg of Duitsland kun je met een wellness hotelarrangement ontstressen: luieren in een Turks bad, stoom aflaten in een sauna, helemaal opkikkeren van een bruisende jacuzzi, of je lekker onder handen laten nemen met langzaam vloeiende oliën en kruidige geuren tijdens een ontspannende massage. Veelal bieden wellnesshotels ook wellnessarrangementen in combinatie met een uitgebreid culinair diner.

Neem eens een verkwikkende time-out met een wellness hotelarrangement. Er zijn wellnessarrangementen voor zowel mannen als vrouwen. Reserveer eenvoudig online een wellnessweekend of een hotelarrangement voor een korte wellnessvakantie. Je stemt met een wellness hotelarrangement lichaam, geest en ziel weer op elkaar af…

Wellness arrangement - bestemmingen

Wellness weekend Nederland

Hou je van wellness in combinatie met wandelen, dan is een wellnessverblijf in een wellnesshotel in Nederland het helemaal voor jou. Na een pittige wandeling heerlijk genieten van weldadige spa en welness, wat wens je je nog meer? De wellnessfaciliteiten in een echt wellnesshotel zijn zeer uitgebreid; sauna’s, hammam, solarium, jacuzzi, wellness, beauty en gezondheidsbehandelingen en nog veel meer. Het is puur genieten met een wellness hotelarrangement in Nederland. Ga ook genieten van een relaxte wellnessvakantie in een wellnesshotel in Nederland.

Wellness weekend België

Combineer eens wellnessdag met een bezoek aan een van de schitterende historische Belgische steden. Of zoek de rust op en wandel of fiets langs weiden in vlakke polders en door glooiende boomgaarden. In België is het niet moeilijk om een restaurantje te vinden met heerlijke streekgerechten. Hou je van wellness in combinatie met culinair genieten, dan is een wellnessweekend in België een aanrader voor jou. Belgie heeft verschillende hotels met wellnessfaciliteiten. Bij een aantal wellnesshotels is er ook een beautysalon voor een ontspanningsmassage of schoonheidsbehandeling.

Wellness weekend Luxemburg

Luxemburg ligt in een groene oase, een uitnodiging tot wellness en ontspanning. Maak eerst een mooie wandeling langs een stromend riviertje en ga daarna heerlijk genieten van alle wellnessvoorzieningen in je hotel. Zo mooi kan een wellnessweekend in Luxemburg zijn. De wellnessfaciliteiten in de wellnesshotels zijn zeer uitgebreid; sauna’s, hammam, solarium, jacuzzi, beauty en gezondheidsbehandelingen en nog veel meer. Vind je de mix van ontspannende wellness en actief bezig zijn in de natuur juist zo aantrekkelijk? Dan is Luxemburg jouw bestemming voor een wellness hotelarrangement.

Wellness weekend Duitsland

Net over de grens met Duitsland vind je rust, natuur, gastronomie en wellness. In het gastvrije Duitsland kun je gaan genieten in een wellnesshotel en smullen van culinaire lekkernijen. Duitsland biedt romantische bossen, schilderachtige middelgebergtes, uitgestrekte wijngaarden, gezellige dorpjes en wijnkelders met heerlijke wijnen. Op het gebied van wellness en beauty heeft Duitsland ook heel wat in huis. Hou je van wellness in combinatie met culinair genieten, dan is een wellnessweekend in in een spahotel in Duitsland een prima keuze. Kies een wellnesshotel in het Sauerland, de Eifel of het Zwarte Woud en ga genieten van een relaxt wellness weekendje weg in een mooie omgeving in Duitsland.

Websites voor hotelarrangementen

CharmantHotel.com

Wellness hotelarrangementen in charmehotels

Heb je behoefte om er eens een of meer dagen uit te zijn om je helemaal te kunnen ontspannen? Als je echt eens al je zorgen achter je wilt laten denk dan eens aan het boeken van een sauna hotelarrangement. Met een wellnessarrangement in een hotel kun je de hele dag relaxen in een spa & wellnesshotel of saunacentrum. Bekijk alle wellness hotelarrangementen in de wellnessrubriek op CharmantHotel.com

Hotel4Wellness.nl

Hotels met wellnessfaciliteiten

In Nederland, België, Luxemburg en Duitsland zijn er vele wellnesshotels voor een relaxt wellnessweekend. Of je nu een wellnesshotel in de natuur zoekt of tijdens een wellnessweekend weg aan zee wilt genieten, in bijna alle regio’s vindt je verschillende wellnesshotels en saunacentra. Bekijk alle wellnessarrangementen op Hotel4Wellness.nl.

HotelPluz.com

Vind een wellnessweekend op HotelPluz.com

Om een weekendje verwend te worden boek je een sauna weekendje weg op HotelPluz.com. Een wellnessweekend helemaal voor jezelf. De perfecte manier om te ontspannen en alle zorgen even thuis te laten. Een weekendje sauna boek je op HotelPluz.com zonder reserveringskosten.