Home - logo - Feel2Travel
     
 
  Rondreis  |  Autovakantie  |  Zonvakantie  |  Wintersport  |  Stedentrip  |  Verre reis  |  Vakantiehuis
  Overzicht België | Wellnesshotels België | Culinaire hotels België | Stedentrips België
  Belgische kust | Kuststreek en Brugge | Belgisch Limburg | Midden-België | Belgische Ardennen | Oost-België

Vakantie in België

weekendje weg hotel hotelarrangement Belgie Ardennen Belgische KustVakantie Belgie - hotel en autovakantie in België
Op zoek naar een lang weekend, weekendje weg of midweek vakantie hotelarrangement in België? Ontdek België, heel verschillende streken met typische landschappen, cultuur en gastronomie. De Belgische steden met hun historische kern van statige gevels en sfeervolle pleintjes. Van trendy tot romantisch, elke kunststad is weer anders. Maar gezellig zijn ze allemaal.Feel2Travel biedt u een zeer uitgebreid reisaanbod voor vakanties in BelgiŽ, van een vakantie aan de Belgische kust tot diep in de Belgische Ardennen. Voordelige autovakanties, culinaire en wellness vakantie verwenarrangementen en stedentrips voor elk budget.

 


 
Seizoen hotelarrangementen in België
Kerstarrangement - Kerst en Nieuwjaar in België  
 

Kerstdagen: kerstarrangement - nieuwjaararrangement in België.
Op zoek naar een sfeervol kerstarrangement of nieuwjaarsarrangement (hotel en diner) voor een onvergetelijke kerstvakantie of nieuwjaarsvakantie in België? Hier vindt u een sfeervol kerstarrangement of nieuwjaarsarrangement in België. Verblijf tijdens Kerstmis of Oudjaar - Nieuwjaar in een wellness en/of culinair hotel in België. Met een kerstarrangement of nieuwjaarsarrangement van CharmantHotel.com kunt u het authentieke kerst- en nieuwjaarsgevoel beleven. Kies een kerstarrangement met Kerstdiner of een nieuwjaarsarrangement met Oudejaarsavond-diner aan de Belgische Kust, in Midden-België, Belgisch Limburg, de Belgische Ardennen of Oost-België (Oostkantons).

» Kerstvakantie - kerstarrangement - Kerst / Oud en Nieuw in België

Kerstarrangement / Nieuwjaararrangement - Kerstvakantie - Belgie / Kerst / Nieuwjaar

kerstarrangementen - nieuwjaarsarrangementen op CharmantHotel.com
 
Valentijnsarrangementen in België  
 

Romantische Valentijnarrangementen in België.
Op zoek naar een sfeervol Valentijn - hotelarrangement in België? Hier vindt u sfeervolle hotelarrangementen rond Valentijnsdag in een romantisch wellness en/of culinair hotel in België. Met een romantisch valentijnsarrangement in België kunt u het authentieke valentijnsgevoel delen met uw Valentijn. In onze romantische gastronomische en wellness hotels in België worden speciale culinaire en wellness valentijnsarrangementen samengesteld, waarbij natuurlijk veel aandacht is voor een romantische culinaire avond, wellness en een sfeervolle hotelkamer. Wij bieden u een sfeervol valentijnarrangement in de weekenden rond Valentijnsdag in een romantisch culinair of wellness hotel in België. Kies uit hotel valentijnsarrangementen in de Belgische Ardennen, Oostkantons, Midden-België, Belgisch Limburg, Hinterland of aan de Belgische Kust.

» Valentijnsarrangement - romantisch hotel met valentijnsdiner in België

Valentijn in Nederland - valentijnsarrangement - valentijnsdag

Valentijn hotels en arrangementen - valentijnsarrangementen op CharmantHotel.com


 
 
Hotels en arrangementen in België
Hotels aan de Belgische kust
 

Vakantie België - hotel en autovakantie in België - Belgische kust:
Op zoek naar een weekendje weg, lang weekend of midweek hotelarrangement om uit te waaien en uit te rusten? De Vlaamse kusten hebben brede zandstranden en staan garant voor veel sfeer. Tijdens uw vakantie aan de Belgische kust heeft u een kustlijn van amper 70 km lang, maar er is veel om te ontdekken. Denk maar eens aan het brede zandstrand, de gezellige wandeldijken, ontelbare terrasjes en talloze visrestaurants. Maar ook de natuurparken zoals bijvoorbeeld 'Het Zwin' in Knokke, de natuuropvangcentra zoals Sealife in Blankenberge, de vele musea zoals het Museum voor Hedendaagse Kunst in Oostende. Maar, vooral de zuivere lucht is een belangrijke troef. Kies uit een selectie kusthotels en zee weekendarrangementen aan de Belgische kust. De meeste hotels aan de Belgische kust, inclusief een eventueel weekendarrangement of midweek hotelarrangement, kunt u direct online boeken.

» Hotelarrangement en autovakantie aan de Belgische Kust

weekendje weg hotel hotelarrangement Belgie Belgische Kust
 
Hotels in het Hinterland (Belgische kuststreek)
 

Vakantie België - hotel en autovakantie in België - Hinterland Belgische kust:
In de achtertuin van de Belgische kust ligt deze groene Vlaamse regio. Dit poldergebied is rijk aan kastelen, dijken en talrijke historische monumenten die de geschiedenis van deze duizend jaar oude streek weer doet herleven. Van Ieper tot Veurne, van het hoogste punt tot de laagste polder, van het natuurreservaat tot In Flanders Fields, voor elk wat wils in de Westhoek. De Westhoek beschikt over een volledig verzorgd fietsroutenetwerk en kilometerslange wandelwegen. Maar ook het Brugse Ommeland biedt een grote verscheidenheid aan natuur en cultuur. Kortom: net achter de kust valt heel wat te beleven. Ideaal voor aan actief weekendje weg, lang weekend of midweek hotelarrangement of langere vakantie in het Hinterland in Belgie. Kies voor een weekendje weg of midweek uit een selectie hotels en arrangementen in de Belgische kuststreek. De meeste hotels in het Hinterland in Belgie, inclusief een eventueel wellness of culinair midweek of weekend arrangement, kunt u direct online boeken.

» Hotelarrangement en autovakantie in het Hinterland (Belgische kuststreek)

weekendje weg hotel hotelarrangement Belgie Hinterland Belgische Kust
 
Hotels in de Belgische Ardennen
 

Vakantie België - hotel en autovakantie in België - Belgische Ardennen:
Op zoek naar een lang weekend, weekendje weg of midweek hotelarrangement in de Belgische Ardennen? De Belgische Ardennen zijn wondermooi voor wie ze weet te ontdekken. Het gebied is overspoeld met authentieke plekjes en kleine, rustieke dorpen waar het leven nog goed is... Het natuurlijke erfgoed bestaat uit weidse groene vlakten, wouden en rivieren, wat zowel wandelaars als sportievelingen op allerlei gebieden weet te bekoren. Tijdens uw vakantie in de Belgische Ardennen zult u ontdekken dat ook het architectonische erfgoed zijn karakter heeft behouden: prachtige kerken, kastelen omringd door tuinen en parken, historische gebouwen en kunststeden getuigen van de historische rijkdom. De rommel- en groentemarkten, de kleurrijke carnavalsfeesten en andere folkloristische evenementen zeggen alles over de gastvrije en warme reputatie van de bevolking. Ontdek zelf de Ardense gastvrijheid, de zuivere lucht en proef van de gastronomie met hoogstaande producten tijdens een verblijf in een hotel in de belgische Ardennen. De meeste hotels in de Belgische Ardennen, inclusief een eventueel weekendarrangement of midweek hotelarrangement, kunt u direct online boeken.

» Hotelarrangement en autovakantie in de Belgische Ardennen

weekendje weg hotel hotelarrangement Belgie Ardennen
 
Hotels in Midden-België en hotels in Belgisch Limburg

Vakantie België - hotel en autovakantie Midden-België - Belgisch Limburg:
De regio Midden-België, Kempen en Limburg heeft heel wat te bieden. Waar u ook verblijft, het is steeds in de buurt van een historische stadskern, een mooi stukje natuur en bovenal veel gezelligheid. Deze streek kenmerkt zich door heuvelachtige landschappen en mooie natuurgebieden. Tijdens uw vakantie in Midden-België en Belgisch Limburg kunt u eindeloos fietsen en wandelen door de prachtigste natuur, veilig, ver weg van auto’s, over brede wegen, zonder gaten of hobbels. Waar de mensen het gemoedelijk houden en u onderweg vriendelijk groeten. Waar u op een zonnig terrasje kunt genieten van een lekkere verfrissing of een heerlijk streekgerecht. Of bezoek het openluchtmuseum in Bokrijk en de typische Maasdorpjes. Kies voor een weekendje weg of midweek uit een selectie hotels en arrangementen in Midden-België en Belgisch Limburg. De meeste hotels, inclusief een eventueel wellness of culinair midweek of weekend arrangement, kunt u direct online boeken.

» Hotelarrangement en autovakantie in Belgisch Limburg
» Hotelarrangement en autovakantie in Midden-België

weekendje weg hotel hotelarrangement Midden-Belgie  - Belgisch Limburg
 
Hotels in de Oostkantons (Oost-België)
 

Vakantie België - hotel en autovakantie in Oost-België - Oostkantons:
Op zoek naar een weekendje weg, lang weekend of midweek hotelarrangement om te genieten van de rust in prachtige natuur? De Oostkantons zijn puur natuur en u kunt er heerlijk wandelen. Eens diep adem halen en frisse lucht opsnuiven. Dat is beslist wat u ook wilt tijdens uw weekendje weg of midweek in de rustige natuur van de Belgische Oostkantons in Oost-België verbonden met de Belgische Ardennen! De valleien van de Geul, de Vesder, de Hill, de Warche, de Amel en de Our liggen er letterlijk op wandelaars te wachten. Weiden en bossen maken niet minder dan de helft van de totale oppervlakte van de Oostkantons uit! Het meest aantrekkelijk is zeker het landschap van de Hoge Venen, één van de laatste hoogvenen in Europa. De fauna en flora zijn uniek en tijdens een vakantie in de Oostkantons in Oost-Belgie gemakkelijk te verkennen langs de verharde wegen en paadjes. Bewegwijzerde wandelwegen leiden de natuurliefhebber door een streek waar ook de dorpjes oasen van rust en ontspanning zijn. Al wandelend is de ontdekking van de Oostkantons een waar feest. De meeste hotels in de Oostkantons in Belgie, inclusief een eventueel weekendarrangement of midweek hotelarrangement, kunt u direct online boeken.

» Hotelarrangement en autovakantie in de Oostkantons (Oost-België)

weekendje weg hotel hotelarrangement Belgie Ardennen - Oostkantons
 
Citytrips - hotels in de Belgische Kunststeden
 

Vakantie België - hotel en autovakantie in België - Belgische Kunststeden:
De Belgische steden met hun historische kern van statige gevels en sfeervolle pleintjes verwelkomen u meteen met één van de troeven van Vlaanderen: het ruime en uitnodigende aanbod aan cafeetjes, restaurants en levendige terrasjes. Maar ook wie graag een dagje shopt, kan tijdens een stedentrip vakantie in België zijn hart ophalen: elke stad heeft wel winkelpromenades. Meer zin in een stevige portie cultuur? Van eeuwenoude meesters tot hedendaagse kunst en tijdelijke tentoonstellingen, van opera tot popconcerten en speciale evenementen. U hoeft zich geen ogenblik te vervelen. Van Brugge met zijn belfort tot Antwerpen met zijn Diamantwijk, van Brussel met zijn prachtige Grote Markt en zijn gezellige Beenhouwersstraatje tot Leuven met zijn studenten. Trendy wijken zorgen ervoor dat deze steden met een rijke geschiedenis toch jong van geest en uitstraling blijven. Kies voor een weekendje weg of midweek citytrip in Belgie uit een selectie hotels en arrangementen in de Belgische kunststeden. De meeste hotels, inclusief een eventueel wellness of culinair midweek of weekend arrangement, kunt u direct online boeken.

» Hotelarrangement en autovakantie in de Belgische Kunststeden

citytrip - stedenreis - weekendje weg hotel hotelarrangement Belgie
 
 
Hotelarrangementen in België
Wellness & beauty hotels in België
 

Wellness vakantie Belgie - Wellness hotel arrangement Belgie:
Na een pittige wandeling heerlijk genieten van weldadige welness in België, wat wenst u zich nog meer? De faciliteiten van onze selectie mooie wellnesshotels in België zijn zeer uitgebreid; sauna's, hammam, solarium, jacuzzi, beauty en gezondheidsbehandelingen en nog veel meer. Dat is puur genieten tijdens uw weekendje weg en weekend of midweek wellness vakantie in België. Houdt u van wellness in combinatie met wandelen, dan is een verblijf in een van onze wellnesshotels in België het helemaal voor u.

» Wellnesshotel en wellnessarrangement in België

Wellness vakantie Belgie - wellnesshotel Belgie - wellnessarrangement Belgie - wellness en beauty hotel weekendarrangement Belgie
 
Culinaire hotels in België 
 

Culinaire vakantie Belgie - Culinair hotel arrangement Belgie:
Zoekt u een culinair hotel in België voor een gezellig culinair weekendje weg, lang weekend of midweek? De meeste van onze hotels in België zijn speciaal geselecteerd op hun uitstekende keuken. Voor uw culinaire weekendje weg of midweek in België of langere culinaire vakantie in België kiest u daarom uit gastronomische hotels met aantrekkelijke culinaire weekend hotelarrangementen. Sommige culinaire hotels hebben tevens een uitgebreid wellnessaanbod. U kunt zelfs genieten van gastronomische hotelarrangementen met diners in culinaire hotelrestaurants op Michelin niveau.

» Culinair hotel en gastronomisch arrangement in België

Culinaire vakantie Belgie - culinair hotel Belgie - gastronomisch arrangement Belgie - culinair hotel weekendarrangement Belgie
 


 
HotelPluz.com - weekendje weg in een hotel in België  

Weekend wegRuim aanbod hotels in België voor elk budget
Op zoek naar een weekend weg in België? De Belgische dorpjes op het platteland en de bekende kunststeden zoals Brugge en Leuven zijn erg de moeite waard voor een weekend weg. Ook de Vlaamse Kust en de Belgische Ardennen worden vaak bezocht tijdens een weekendtrip in België. Op de website HotelPluz.com vindt u snel en eenvoudig een leuk hotelletje voor een weekendje weg in België voor elk budget.

» Hotels voor een weekendje weg in België

Weekendje weg Belgie
 
» Rebel Travel - autorondreizen: rondreizen in België

Avontuurlijke rondreizen in België van de autorondreis specialist.
Rondreis - Rondreizen - Autorondreis Een rondreis met de auto door België boek je bij Rebel Travel. De autorondreis specialist voor België! Kies uit het grote aanbod Spanje rondreizen. Bekijk alle autorondreizen in België van Rebel Travel...

» Rebel Travel - bekijk het overzicht autorondreizen in België

 
 
Meer informatie over België

Vakantie Belgie - culinaire en wellness hotels in België:
Wandel tijdens uw vakantie in België over de weiden en vlakke polders, fiets door glooiende boomgaarden, kuier door landelijke dorpjes, bezoek pittoreske stadjes en geniet van heerlijke streekgerechten. In België kunt u tijdens uw vakantie, weekendje weg of midweek eindeloos fietsen en wandelen door de prachtigste natuur, ver weg van drukke wegen. Vakantie in Belgie, waar de mensen het gemoedelijk houden en u onderweg vriendelijk groeten.

Zoekt u een culinair hotel in Belgie voor een gezellig culinair weekendje weg, lang weekend of midweek? De meeste van onze culinaire hotels in België in het bijzonder uitgekozen vanwege de top keuken. U vindt in de culinaire hotels in België zeker een zeer gastvrij onderdak en een bourgondisch weekendje of midweek weg.

 
 
 
 
Feel2Travel.nl - Vakantie Belgie - Hotel Belgie - voor een sfeervol hotel weekendarrangement, relaxte autovakantie, hotelarrangement en weekendje weg met gastronomie en wellness in Belgie.
 
 
 
 
 
» Autovakantie België
» Autovakantie Denemarken
» Autovakantie Duitsland
» Autovakantie Engeland
» Autovakantie Finland
» Autovakantie Frankrijk
» Autovakantie Ierland
» Autovakantie Italië
» Autovakantie Kroatië
» Autovakantie Luxemburg
» Autovakantie Nederland
» Autovakantie Noorwegen
» Autovakantie Oostenrijk
» Autovakantie Schotland
» Autovakantie Spanje
» Autovakantie Tsjechië
» Autovakantie Wales
» Autovakantie Zweden
» Autovakantie Zwitserland
 
TIPS BELGIE
» Kerstarrangementen België
» Oud en Nieuw in België
» Paasarrangementen
» Valentijnarrangement België
 

 
 
Autorondreizen Belgie
 
Partners.
  Landenalmanak.nl
  Veeronline.nl
  Worldphotos.nl

 
Reizen thema's       Vakantielanden        

 
 
 
 
» Autorondreizen
» Autovakantie
» Busreizen
» Culinaire vakantie
» Hotelarrangement / Weekend weg
» Nieuwjaar- / Kerstarrangement
» Rondreizen
» Rondreis + zonvakantie (mix)
» Stedentrips
» Treinvakanties

  » Vakantiehuizen
» Verre reizen
» Wellnessvakantie
» Wintervakantie
» Zonvakantie
  » België
» Cyprus
» Denemarken
» Duitsland
» Egypte
» Engeland
» Finland
» Frankrijk
» Griekenland
» Ierland

  » IJsland
» Italië
» Kanaaleilanden
» Kroatië
» Luxemburg
» Malta
» Marokko
» Nederland
» Noorwegen
  » Oostenrijk
» Portugal
» Schotland
» Spanje
» Tsjechië
» Turkijë
» Wales
» Zweden
» Zwitserland
 
© Feel2Travel